Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tužno je to što ti misliš da ti imaš tu tapiju.Nema je niko.Ni Dveri.Tvoja pitanja su retorička, ali ako pričamo o nacionalnim strankama, to su DSS, Dveri, i donekle Radikali, ali nemaju ljude.Kakav lep sajt?Sajt služi da te informiše, a ne da ocenjuješ njegov dizajn.

Пази, ја сам прочитао њихов сајт и читам га редовно већ годину дана, али непроверени су у пракси поред свих шетњи које су организовали, свих клипова подршке из дијаспоре, свих трибина итд. Незгодан је тренутак да им сада дам глас да би их тестирао на локалу, јер морам да гласам против Ђиласа и ДС у Београду. Да гласам за њих, такве непроверене и недоказане, на парламентарним је превелик ризик, јер опет морам да рушим жуте. На председничким Глишић нема шансе и то би био бачен глас.

Типа крађе намештаја из скпуштине преко крађе оружја до паљења исте скупштине

Dosta više sa pominjanjem tih gluposti.Bila sam tamo, ništa ukrala nisam, kao ni većina, a na tolikom skupu, to mora da se desi.Zašto ne izadješ na ulicu i vikneš za mnom!? Ma daj, menjaš sistem daljinskim upravljačem.

Зашто бих ја агитовао за некога ко је направио леп сајт? Ко сам ја да намећем мишљење другоме, поготово родитељу који је много искуснији од мене?

Тужно је што ти желиш да кажеш да Двери имају тапију на СРПСКИ ДУХ.

Ma šta znaju tvoji roditelji?
Neću nikog da vredjam....ali ako tebi treba mišljenje roditelja penzionera o strankama, onda ti ne treba ni da izlaziš na izbore, a naročito nisi kompetentan da ostavljaš komentare na politici.

Strah:zcepanje: Pokret koji je do pre godinu dana bio zabranjen,zatrebali Djilasu pa ih on ponovo aktivirao:mrgreen:
Djilasovi prevaranti:evil::evil::evil:
Pametan je nas narod.Zna narod ko je Djilas i ko su Dveri :evil::evil::evil:

Kako to da Dveri u Rakovici opsluzuju DS:zper:

Fato zar ne shvatas da su vam sve to istrosene fore. Izbori dolaze, ali ne ovi vec oni koji se tek spremaju. Lazi ce vrlo brzo da se razotkriju, a vecina ih se pokazala. Navijaj ti za SNS i spremi se za plakanje.:D

Ma šta znaju tvoji roditelji?
Neću nikog da vredjam....ali ako tebi treba mišljenje roditelja penzionera o strankama, onda ti ne treba ni da izlaziš na izbore, a naročito nisi kompetentan da ostavljaš komentare na politici.

Имају богато животно искуство и знају много више од мене, јер много дуже прате политику. Компетентан сам док год имам интернет, као и сви остали.

files.php

Kako ne znaš, pa malopre je govorio i Glišić i Obradović!?Bože...imate Tomu i Borisa, dalje nemojte da idete.

Gospodjo-ice nisam simpatizer niti clan ni jedne stranke prema tome ne obracam previse paznje sta
pojedini funkcioneri stranke govore.
Moja stranka je Srbija a ja sam srpski nacionalista a to znaci da svako ko nije umesan
u sve ove mafijaske rabote koje su se izdesavale u ovih 20 godina i brani srpske nacionalne interese
ima moje simpatije ali to ne znaci da cu da glasam za Dveri.
To su moje prinpicijelne stvari mislim sto necu da glasam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back