Bole_Delija
Iskusan
- Poruka
- 5.063
Dobro, ajde da kažem da si u pravu. Ali to onda isto važi i za sve ostale koji izlaze na izbore. Postave na svojoj fejsbuk stranici link i simpatizeri odu da klikću dok im prst ne utrne. Ali ovo za IP adrese sumnjam. Uostalom, sakupljanje potpisa za izlazak na izbore me je uverilo da Dveri imaju veliku armiju potencijalnih glasača. A kad sam video koji ljudi dolaze i prepoznao među njima mnoge koje sam smatrao časnim i pametnim ljudima, bio sam oduševljen. U mojoj zgradi, od 10 ljudi sa kojima sam pričao o izborima, 7 će glasati za Dveri a troje ne izlaze. Od ostalih sa kojima sam pričao, odnos je otprilike isti. Neki će glasati za SRS jer im je žao Šešelja u Hagu, neki neće ni da čuju za glasanje a svi ostali su rekli da će glasati za Dveri. Jedan je rekao da će glasati za SNS, pre mesec dana ali, posle par razgovora u kojim ga ja nisam ništa ubeđivao, rekao je: Mogu ja da glasam i za ove tvoje Dveri. Čoveku su se smučili svi ovi što nas napadaju iz televizora, pa i SNS. Vremenom sve izlazi na površinu i sve je teže sakriti suve činjenice a one nam govore da se stari glumci spremaju za novu prevaru ali su sve providniji i narod će kazniti njihovo licemerje i neće više dozvoliti da im se cere u lice.
Naravno, zato su te ankete zayebancija. Sto se tice izbora jedino moze da ih syebe velika izlaznost, jer sad sve manjine imaju za koga da glasaju, tu su i ovi komunisti, nopo itd, cuo sam prognoze da je moguce da ce za cenzus trebati skoro 300.000 glasova. Vidim i ja da ljudi pozitivno komentarisu dveri, jedinu, da kazem, manu koju navode u vezi njih je sto su im ljudi nepoznati jer dzabe program ako se posle ne drze njega..i sto nemaju skoro nikakvu sansu da budu u vlasti jer su skroz otkacili ds i sns