Vanila7
Veoma poznat
- Poruka
- 10.599
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Videćeš posle izbora. Dobiće nedovoljno da pređu cenzus i ti glasovi će biti bačeni.
Ma, važi, ali život nije Krstarica, gde Dveri vode.![]()
za mene su baceni glasovi dati SNS-u,DS-u i ostalim stetocinskim poznatim partijama...
neprijatno ces se iznenaditi
Videćeš posle izbora. Dobiće nedovoljno da pređu cenzus i ti glasovi će biti bačeni.
Ma, važi, ali život nije Krstarica, gde Dveri vode.![]()
To je dokaz da obrazovani ljudi(koji znaju da koriste racunar) podrzavaju Dveri,ali i tuzan dokaz da nas vode oni(DS,SPS,SNS) za koje glasaju slaboobrazovani ljudi koje je lako nasamariti.Vode na gomili anketa gde je jedna IP adresa = 1 glas. Šta ćeš merodavnije od toga? To je mnogo merodavnije od naručenih anketa i onih putem telefona gde mnogi iz straha kažu da će glasati za DS. Tako imamo podatke da će za DS glasati od 27-30% a meni se čini da su oko cenzusa.
Tako su ljudi bili namagarčeni s DOS-om 5. oktobra i evo 12 godina trpe posledice svoje gluposti. Aj što trpe ti koji su ih doveli na vlast, već i ja moram da ih trpim, koja sam odmah videla ko su i šta su.
Vrlo moguce, ne verujem istrazivanjima ali kladionice su im dale granicu samo 3.30
Vode na gomili anketa gde je jedna IP adresa = 1 glas. Šta ćeš merodavnije od toga? To je mnogo merodavnije od naručenih anketa i onih putem telefona gde mnogi iz straha kažu da će glasati za DS. Tako imamo podatke da će za DS glasati od 27-30% a meni se čini da su oko cenzusa.
Vrlo moguce, ne verujem istrazivanjima ali kladionice su im dale granicu samo 3.30
Čekam da mi legne plata i da uđem prvi put u kladžu da uložim novac. Do sada sam jednom ušao u kladionicu da gledam neku utakmicu.
Pričao sam sa menadžerom Meridijana juče i rekao mi je da su granice postavljene najviše na osnovu anketa koje su se pojavljivale po medijima.
Te net ankete su smesne, moze da se glasa koliko hoces puta brisanjem kolacica, retke su ip adrese a i to moze da se zaobidje programima, a dveri imaju organizovanu internet kancelariju za glasanje i komentare na netu zato rezultati tih anketa nisu validni
A ja sa jednim od sefova mocarta, nece kladionice da se uzdaju u ankete iz medija i rizikuju profit. Same kladionice rade ankete i placaju agencije i na osnovu toga odredjuju kvote
Tako su ljudi bili namagarčeni s DOS-om 5. oktobra i evo 12 godina trpe posledice svoje gluposti. Aj što trpe ti koji su ih doveli na vlast, već i ja moram da ih trpim, koja sam odmah videla ko su i šta su.