Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma, važi, ali život nije Krstarica, gde Dveri vode.:lol:

Vode na gomili anketa gde je jedna IP adresa = 1 glas. Šta ćeš merodavnije od toga? To je mnogo merodavnije od naručenih anketa i onih putem telefona gde mnogi iz straha kažu da će glasati za DS. Tako imamo podatke da će za DS glasati od 27-30% a meni se čini da su oko cenzusa.

Vode na gomili anketa gde je jedna IP adresa = 1 glas. Šta ćeš merodavnije od toga? To je mnogo merodavnije od naručenih anketa i onih putem telefona gde mnogi iz straha kažu da će glasati za DS. Tako imamo podatke da će za DS glasati od 27-30% a meni se čini da su oko cenzusa.
To je dokaz da obrazovani ljudi(koji znaju da koriste racunar) podrzavaju Dveri,ali i tuzan dokaz da nas vode oni(DS,SPS,SNS) za koje glasaju slaboobrazovani ljudi koje je lako nasamariti.

Tako su ljudi bili namagarčeni s DOS-om 5. oktobra i evo 12 godina trpe posledice svoje gluposti. Aj što trpe ti koji su ih doveli na vlast, već i ja moram da ih trpim, koja sam odmah videla ko su i šta su.

Devojko ili ženo, Nikolić i Vučić su ISKOMPROMITOVANI političari, koji su više puta uhvaćeni u laži, puni su ko brod a lično sumnjam i da će nakon izbora ući u koaliciju sa DS-om. Glas za bilo koju od te dve opcije za mene nije bačen glas nego pomaganje evroatlanskim neprijateljima da nas dokrajče u svakom pogledu.

Te net ankete su smesne, moze da se glasa koliko hoces puta brisanjem kolacica, retke su ip adrese a i to moze da se zaobidje programima, a dveri imaju organizovanu internet kancelariju za glasanje i komentare na netu zato rezultati tih anketa nisu validni

Pričao sam sa menadžerom Meridijana juče i rekao mi je da su granice postavljene najviše na osnovu anketa koje su se pojavljivale po medijima.

A ja sa jednim od sefova mocarta, nece kladionice da se uzdaju u ankete iz medija i rizikuju profit. Same kladionice rade ankete i placaju agencije i na osnovu toga odredjuju kvote

Te net ankete su smesne, moze da se glasa koliko hoces puta brisanjem kolacica, retke su ip adrese a i to moze da se zaobidje programima, a dveri imaju organizovanu internet kancelariju za glasanje i komentare na netu zato rezultati tih anketa nisu validni

Dobro, ajde da kažem da si u pravu. Ali to onda isto važi i za sve ostale koji izlaze na izbore. Postave na svojoj fejsbuk stranici link i simpatizeri odu da klikću dok im prst ne utrne. Ali ovo za IP adrese sumnjam. Uostalom, sakupljanje potpisa za izlazak na izbore me je uverilo da Dveri imaju veliku armiju potencijalnih glasača. A kad sam video koji ljudi dolaze i prepoznao među njima mnoge koje sam smatrao časnim i pametnim ljudima, bio sam oduševljen. U mojoj zgradi, od 10 ljudi sa kojima sam pričao o izborima, 7 će glasati za Dveri a troje ne izlaze. Od ostalih sa kojima sam pričao, odnos je otprilike isti. Neki će glasati za SRS jer im je žao Šešelja u Hagu, neki neće ni da čuju za glasanje a svi ostali su rekli da će glasati za Dveri. Jedan je rekao da će glasati za SNS, pre mesec dana ali, posle par razgovora u kojim ga ja nisam ništa ubeđivao, rekao je: Mogu ja da glasam i za ove tvoje Dveri. Čoveku su se smučili svi ovi što nas napadaju iz televizora, pa i SNS. Vremenom sve izlazi na površinu i sve je teže sakriti suve činjenice a one nam govore da se stari glumci spremaju za novu prevaru ali su sve providniji i narod će kazniti njihovo licemerje i neće više dozvoliti da im se cere u lice.

Tako su ljudi bili namagarčeni s DOS-om 5. oktobra i evo 12 godina trpe posledice svoje gluposti. Aj što trpe ti koji su ih doveli na vlast, već i ja moram da ih trpim, koja sam odmah videla ko su i šta su.

А ко су и шта су твоји садашњи фаворити? Јел су они часни и поштени, нису се до сада обрукали, обогатили...? Баш бих волео да ми објасниш како их ти видиш? Ја их видим као људе који су спремни на све да се домогну власти.

Духовник манастира Хиландар подржао Двери!

Преносимо обраћање јавности Оца Кирила Хиландарца поводом предстојећих избора.
Хиландар, 28.04.2012

Тешко стање у коме се налази наша држава и наш народ, патње Срба на Косову и Метохији, као и опасност да се настави комадање и отимање преосталих делова Србије, налажу сваком Србину, без обзира на место и улогу у друштву, да чини све што је у његовој моћи да се ови процеси политичке, економске и духовне деструкције зауставе.

Време је, да се коначно окупимо око овог узвишеног и племенитог циља са задатком да заједнички подржимо, истински национално и духовно одговорне људе, оне који ће доследно и до краја спровести програм духовне и материјалне обнове Србије.

За остварење овог великог отаџбинског задатка потенцијал препознајем у духовно препородилачком покрету Двери ЗА живот Србије.

Верујем да су ови млади људи који су се већ доказали на бранику вере и нације, истинска будућност Србије.

Отац Кирил
Духовник манастира Хиландар

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back