Tenkre
Buduća legenda
- Poruka
- 25.345
Hrvat antifasistaI prekini da me kopirašZnam da sam mnogima uzor, ali ti to sebi ne smeš da dopustiš. Suviše sam antifašistički nastrojen da bi me ti citirao
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hrvat antifasistaI prekini da me kopirašZnam da sam mnogima uzor, ali ti to sebi ne smeš da dopustiš. Suviše sam antifašistički nastrojen da bi me ti citirao
![]()

Ти бре, батице, ниси латентни геј, ти си агресивна аутономашка педерћина...А и види се да још ниси сишао са дрвета, представљаш празнину у ионако шупљој Дарвиновој теорији постанка врста...![]()
Ligasima?Pa,nema jadnije stranke,ako pogledas clanstvo.Znam o cemu pricam.E,sad,cinjenica je da su veoma sposobna stranka.Uspeli su da sa svega 80 hiljada glasaca (saka jada) isfrustriranih polutana,preuzmu vlast i izvore novca.U NS-u su bas lepo zajasili sva javna preduzeca i mogu ti reci da su uspeli da ih uniste onako kako svi lopovi zajedno do sada nisu mogli.Lika Sociopsihopata Vojvodine je vec 4 godine u kampanji koju finansira bas iz tih javnih preduzeca.Malo ko je napravio takvu stetu.
Hrvat antifasista![]()
ajde idi na tamo neki Cankov forum ili onaj separatisticki portal... pusti nas postene koji iskreno volimo Srbiju da disemo
Prvo mi reci u kom gradu zivis?Glupo je da ti objasnjavam,ako nisi u NS-u,jer je Lika najvise zajasila NS...Uostalom,ebes pricu o stranci bez politickog programa.LSV sluzi za okupljanje ljudi koji su isfrustrirani jer nemaju naciju(kao da je od zivotnog znacaja biti pripadnik neke nacijeKoja javna preduzeća su uništili? Navedi tri.
)...Prvo mi reci u kom gradu zivis?Glupo je da ti objasnjavam,ako nisi u NS-u,jer je Lika najvise zajasila NS...Uostalom,ebes pricu o stranci bez politickog programa.LSV sluzi za okupljanje ljudi koji su isfrustrirani jer nemaju naciju(kao da je od zivotnog znacaja biti pripadnik neke nacije)...
Gušite vi sa ovim vašim Dverima. Onog bradatog svaki dan negde pokazuju, a reklame pršte. Danas sam video i na RTS-u reklamu za Zveri.
postavice sutra, ako ne onda najkasnije prekosutra sigurno
Vodovod i GSP su prvi na listi.A dodeljivanje visemilionskih otpremnina u Zelenilu,pa ponovno zaposljavanje onih koji su vec dobili otpemninu su posebna prica.Ove firme su vec pocele da uzimaju kredite da bi isplacivale plate...Pretvorise se u gubitase,koje svi izdrzavamo,pa ni to nije dovoljno,nego se zaduzuju...Šta se tebe tiče gde ja živim? Ali živeo sam neko vreme u NS. Hajde napiši makar jedno preduzeće da ne ispadne da samo laprdaš.
HvalaDo tada moze da se pogleda ovde:

Gušite vi sa ovim vašim Dverima. Onog bradatog svaki dan negde pokazuju, a reklame pršte. Danas sam video i na RTS-u reklamu za Zveri.
U 30 sekundi je recno sve...Jel ovo? Da li ti smeta?
Gura vas i Kurir.
DS DS DS DS DS

A tek da vidis komentare citalaca?
Mada, za tvoje srce, mozda je bolje da ne citas.![]()

Ne citam to smece.
Jedni kazu "Djilasov projekat",drugi kazu "produzena ruka DSS-a",treci opet kazu "Amfilohijeva stranka",a pojedini ih cak i nazivaju fasistima...Sve u svemu digla se prasina oko Dveri sto privlaci glasace Dverima.Jer kad ljudi vide ko ih sve pljuje,odluce da stanu na stranu pljunutih...Пукнуће и овај Ђиласов пројекат, какве Двери.