Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ти бре, батице, ниси латентни геј, ти си агресивна аутономашка педерћина...А и види се да још ниси сишао са дрвета, представљаш празнину у ионако шупљој Дарвиновој теорији постанка врста...:D

"Batice" možeš da zoveš samo tvoju toplu braću.

Ligasima?Pa,nema jadnije stranke,ako pogledas clanstvo.Znam o cemu pricam.E,sad,cinjenica je da su veoma sposobna stranka.Uspeli su da sa svega 80 hiljada glasaca (saka jada) isfrustriranih polutana,preuzmu vlast i izvore novca.U NS-u su bas lepo zajasili sva javna preduzeca i mogu ti reci da su uspeli da ih uniste onako kako svi lopovi zajedno do sada nisu mogli.Lika Sociopsihopata Vojvodine je vec 4 godine u kampanji koju finansira bas iz tih javnih preduzeca.Malo ko je napravio takvu stetu.

Koja javna preduzeća su uništili? Navedi tri.

Koja javna preduzeća su uništili? Navedi tri.
Prvo mi reci u kom gradu zivis?Glupo je da ti objasnjavam,ako nisi u NS-u,jer je Lika najvise zajasila NS...Uostalom,ebes pricu o stranci bez politickog programa.LSV sluzi za okupljanje ljudi koji su isfrustrirani jer nemaju naciju(kao da je od zivotnog znacaja biti pripadnik neke nacije :lol:)...

Prvo mi reci u kom gradu zivis?Glupo je da ti objasnjavam,ako nisi u NS-u,jer je Lika najvise zajasila NS...Uostalom,ebes pricu o stranci bez politickog programa.LSV sluzi za okupljanje ljudi koji su isfrustrirani jer nemaju naciju(kao da je od zivotnog znacaja biti pripadnik neke nacije :lol:)...

Šta se tebe tiče gde ja živim? Ali živeo sam neko vreme u NS. Hajde napiši makar jedno preduzeće da ne ispadne da samo laprdaš.

Šta se tebe tiče gde ja živim? Ali živeo sam neko vreme u NS. Hajde napiši makar jedno preduzeće da ne ispadne da samo laprdaš.
Vodovod i GSP su prvi na listi.A dodeljivanje visemilionskih otpremnina u Zelenilu,pa ponovno zaposljavanje onih koji su vec dobili otpemninu su posebna prica.Ove firme su vec pocele da uzimaju kredite da bi isplacivale plate...Pretvorise se u gubitase,koje svi izdrzavamo,pa ni to nije dovoljno,nego se zaduzuju...

Nema na cemu!
Evo jos jedan intervju Vladana Glisica u danasnjem Kuriru.

Glišić: Nikolić nastavlja Tadićevim putem
BEOGRAD - Senzacija izbora!
Mada su se relativno skoro aktivno uključili u politički život, Dveri prelaze izborni cenzus, pokazuju najnovija istraživanja. Kandidat Dveri za predsednika Srbije Vladan Glišić kaže da je taj pokret iznenađenje samo za one koji nisu imali priliku da prate njegov razvoj.

http://www.kurir-info.rs/glisic-nikolic-nastavlja-tadicevim-putem-clanak-196420

Сви на Плато испред Филозофског!

ВЕЛИКИ ПОРОДИЧНИ СКУП Двери у Београду! Субота, 28. април, 17 часова!

13401_4_PLAKATBG.jpg

Окупимо се сви заједно, јер смо:

ЗА Србију без гладних и без несташице млека и хлеба!

ЗА достојанство радника и рада!

ЗА село као темељ опстанка Србије!

ЗА доношење ЗАкона о испитивању имовине свих политчара и тајкуна!

ЗА сузбијање тржишних монопола и јачање домаћег банкарства!

ЗА државу која брани свој народ и територије од других, а грађане од себе!

ЗА повратак Срба из Расејања у Матицу

ЗА укидање региона и аутономија и јачање локалних самоуправа!

ЗА Српску војску, гарант јаке државе!

ЗА интеграције са републиком Српском

ЗА национално достојанство и идентитет

Време је да се чује глас тихе већине грађана Србије који су:

ПРОТИВ страначких монопола!

ПРОТИВ пљачкаких приватизација!

ПРОТИВ зеленашког понашања страних банака!

ПРОТИВ ММФ-а и даљег задуживања државе и грађана!

ПРОТИВ распродаје природних и привредних богатстава!

ПРОТИВ предаје Косова и Метохије!

ПРОТИВ сепаратизма у Рашкој области и Војводини!

ПРОТИВ власти и лажне опозиције!

Пукнуће и овај Ђиласов пројекат, какве Двери.
Jedni kazu "Djilasov projekat",drugi kazu "produzena ruka DSS-a",treci opet kazu "Amfilohijeva stranka",a pojedini ih cak i nazivaju fasistima...Sve u svemu digla se prasina oko Dveri sto privlaci glasace Dverima.Jer kad ljudi vide ko ih sve pljuje,odluce da stanu na stranu pljunutih...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back