RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.726
Vladan Glisic na RTV 1 protiv autonomasa!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cica Glisa ima gadne komplekse.
Nego eto priznao da je bio clan DSS-a,da je uzimao pare od Kolubare.
"...ovolke velicine...".
Kaze se ove ili ovolike velicine,cccc pa on ni srBski nezna.
opet kmecanje i prljava igra naprednjaka
je koja pajserka iz koje je stranke doticna?
Vladan Glisic na RTV 1 protiv autonomasa!

Nismo svipa da moramo da imamo ovna predvodnika.
![]()
a od Kolubare nije niko uzimao pare, to su bile donacije
а колико пара су узели и прасића и јањића појели чича Глишини на рачун Цркве и дијаспоре.
Обишли су целу земаљску куглу од Уругваја до Владивостока на рачун других а урадили ништа.
je koja pajserka iz koje je stranke doticna?
Jel ima negde da se pogleda naknadno ta emisija?Nisam bio u mogucnosti da gledam.Volim kada neko urnise ove iz (LSV) lige sociopsihopata Vojvodine...Vladan Glisic na RTV 1 protiv autonomasa!
Jel ima negde da se pogleda naknadno ta emisija?Nisam bio u mogucnosti da gledam.Volim kada neko urnise ove iz (LSV) lige sociopsihopata Vojvodine...
Ti se malo praviš nevešt,a? Batice, neće biti ratova, sem ako ovi tvoji zajašu na vlast, tako da ne moraju da se sada ulažu milijarde dolara u vojsku, nije to prioritet.
Što se tiče bratskog Izraela, oni su neprekidno na ivici opšteg rata te im je zbog toga i takav sistem služenja vojske. Verovatno priželjkuješ da i Srbija bude u takvom stanju?
Profesionalci su deca iz naroda kojima je posao da budu vojnici i koji to vole da rade, a ne neki mlohavi programer koji ne može da pretrči 100 metara kojeg će silom poslati u vojsku (na primer).

Jel ima negde da se pogleda naknadno ta emisija?Nisam bio u mogucnosti da gledam.Volim kada neko urnise ove iz (LSV) lige sociopsihopata Vojvodine...
Dream on boy.... Mogu samo da im se sagnu![]()
Ти си надуван и мислиш да живиш у Атлантиди? Како мислиш да неће бити ратова? Даћеш дупенце и решићеш проблем?
п.с. Маћкоњи, моји су на власти већ 12 година...![]()
ovde je vojvodjanskim autonomasima (tajnim separatistima) pristup zabranjen
Kaže Zver![]()
Dream on boy.... Mogu samo da im se sagnu![]()
To što se ti drogiraš i daješ dupe u zamenu za materijalna dobra i sigurnost ne znači da i ja na taj način rešavam stvari. Prošetaj![]()
Ligasima?Pa,nema jadnije stranke,ako pogledas clanstvo.Znam o cemu pricam.E,sad,cinjenica je da su veoma sposobna stranka.Uspeli su da sa svega 80 hiljada glasaca (saka jada) isfrustriranih polutana,preuzmu vlast i izvore novca.U NS-u su bas lepo zajasili sva javna preduzeca i mogu ti reci da su uspeli da ih uniste onako kako svi lopovi zajedno do sada nisu mogli.Lika Sociopsihopata Vojvodine je vec 4 godine u kampanji koju finansira bas iz tih javnih preduzeca.Malo ko je napravio takvu stetu.Dream on boy.... Mogu samo da im se sagnu![]()
ajde setaj
Znam da sam mnogima uzor, ali ti to sebi ne smeš da dopustiš. Suviše sam antifašistički nastrojen da bi me ti citirao