Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Actavis je tu, samo ga kupili Ameri od Islandjana.

Naravno da nema, sto je i normalno kada grad u komunistickoj ekonomiji zasnivas skoro iskljucivo na tekstilnoj industriji. Da se kod nas proizvodio duvan ili oruzije pa da se malo i ogrebemo.

Leskovcani, kao i svi gradjani Srbije, treba da se bore za svoju decu i unuke, a ne za svoje zadnjice, kao sto vecina radi. Tada ce nam mozda i biti bolje.

I pre II svetskog rata Leskovac je bio poznat po brojnim tkačnicama. Mogla je tekstilna industrija da opstane da nije onaj vranjanac Tomić forsirao Vranje.

Ma, svima nam je teško. U Beogradu samo administracija i usluge funkcionišu. Trgovina. Sva industrija je ugašena. Uspeli su da unište jedan PKB, a sad svi maze krave po štalama

Mislim da ga ne znam:think: Moja baba je rodom iz Vlasotinca, ne mogu da verujem da ste i tamo imali tribinu:mrgreen:

Magistar Predrag Mitrovic. Covek je 20-tak minuta govorio iz glave ali tako da mu je svako slovo, rec i znak interpunkcije bio namestu. Sve smisleno, logicno i otreznjujuce. Vec sam to napisao ali ponovicu. Grehota je da ovakvi mladi, pametni, elokventni ljudi ne mogu da se cuju od polupismenih politicara "velikih" partija.
No, Dveri su probudile Srbiju i sve vise ovakvih ljudi se aktivno ukljucuje u politiku. Nadam se da je proslo vreme koje je Andric lepo izrekao-kada pametni zacute, budale progovore a olos se obogati.
Krajnje je vreme da pametni progovore!

SETNJA-063.jpg

I pre II svetskog rata Leskovac je bio poznat po brojnim tkačnicama. Mogla je tekstilna industrija da opstane da nije onaj vranjanac Tomić forsirao Vranje.

Ma, svima nam je teško. U Beogradu samo administracija i usluge funkcionišu. Trgovina. Sva industrija je ugašena. Uspeli su da unište jedan PKB, a sad svi maze krave po štalama

Податак који износе Двери. Србија са преко 4 милиона хектара обрадивог земљишта:

Од 67 пољопривредно и агро-индустријских комбината које је Србија имала сви су уништени, иако су имали пољопривредно земљиште, винограде, воћњаке, фарме, фабрике сточне хране, млекаре, уљаре, шећеране, пиваре, прераду меса и месних производа, кондиторе, хладњаче, па, чак, и своју градску малопродају, све је то растурено.

Податак који износе Двери. Србија са преко 4 милиона хектара обрадивог земљишта:

Од 67 пољопривредно и агро-индустријских комбината које је Србија имала сви су уништени, иако су имали пољопривредно земљиште, винограде, воћњаке, фарме, фабрике сточне хране, млекаре, уљаре, шећеране, пиваре, прераду меса и месних производа, кондиторе, хладњаче, па, чак, и своју градску малопродају, све је то растурено.

I tada Srbija nije koristila u dovoljnoj meri potencijale poljoprivrede, mada je bila izvoznik mesa i mesnih preradjevina, žita i da ne nabrajam. Mi sada ne možemo da podmirimo tržište Moskve jer ne proizvodimo dovoljno.
Najveći agrokompleks drži Mišković. Skoro sam pročitala podatak da je drugi veleposednik obradivog zemljišta Nicović. Ima tu još tajkuna. To je naša propast.
Svojevremeno je u Srbiji bilo na hiljade domaćinstava koji su gajili koke nosilje, male porodične farme. DS je posle 5.10. tržište jaja dao Dragoljubu Markoviću i mali proizvodjači su propali.

Sve su upropastili. Nema segmenta u ovom društvu koji nisu degradirali.

Magistar Predrag Mitrovic. Covek je 20-tak minuta govorio iz glave ali tako da mu je svako slovo, rec i znak interpunkcije bio namestu. Sve smisleno, logicno i otreznjujuce. Vec sam to napisao ali ponovicu. Grehota je da ovakvi mladi, pametni, elokventni ljudi ne mogu da se cuju od polupismenih politicara "velikih" partija.
No, Dveri su probudile Srbiju i sve vise ovakvih ljudi se aktivno ukljucuje u politiku. Nadam se da je proslo vreme koje je Andric lepo izrekao-kada pametni zacute, budale progovore a olos se obogati.
Krajnje je vreme da pametni progovore!

Tek kada pametni progovore budale ce da zacute. To je preduslov da se obracunamo sa fukarama koje su se obogatile. Naravno, mislim na zakonsko obracunavanje koje moze uslediti kada narod da podrsku pametnim i postenim patriotama.

jedan komentar sa eizbora koji je na mene ostavio jak pozitivan utisak

МИРКО
25, April 2012 at 19:25
Ми у поверениству Двери у Рашкој области за кирију,трибине и сваку другу активност покрета ФИНАНСИРАМО ИСКЉУЧИВО ИЗ СВОГ ЏЕПА.Тако да су ова писања заиста невиђена глупост.Имао сам ту част да упознам старешинство ДВЕРИ и могу вам рећи да су то изузетни момци,без иједне мрље.Чак их је и блажено почивши Патријарх Српски господин Павле одликовао граматом за заслуге,а господину Вацићу не ваљају.Ваљда зато што не желе да руше Београд са њима. А господин Вацић је вишу школу завршио у Европској унији и одједном се појавио као “заштитник друштвених и моралних вредности у Србији”.
Сачувај ме Боже таквих заштитника који су обучавани у Европи,па враћени у Србију да нам Србују..
Пишите ви шта хоћете,али ДВЕРИ ће бити највеће изненађење на предстојећим изборима.
“KOНАЧНО ИМАМ ЗА КОГА ДА ГЛАСАМ”
ЗА>ДВЕРИ
ЗА>ДВЕРИ
ЗА>ДВЕРИ

BOJAN
26, April 2012 at 10:14
Evo koliko nas voli DS da naše kolege iz Merošine već dva puta hapse, nas ostale već 20 dana maltretiraju sve moguće inspekcije, a verbalne pretnje da ne računam.Upalite mozak, već nekoliko dana SNS svom snagom napada Dveri, a odakle?Pa sa režimskih televizija u udarnom terminu, juče Vučić 8 minuta u vestima PRVE a prekjuče Nikolić na B92, razmislite dobro ko radi za DS, ako ne verujete videćete posle izbora.

sto je vise nepravde i lazi, Dverjani su nam sve vise drazi

Невероватно ми је да људи толико страствено бране странку која је тотална непознаница. Нису провели ни један дан ни на једној функцији. Чак ни на локалном нивоу. Појавили су се као већ готова странка, са све маркетингом и програмом.

Невероватно ми је да људи толико страствено бране странку која је тотална непознаница. Нису провели ни један дан ни на једној функцији. Чак ни на локалном нивоу. Појавили су се као већ готова странка, са све маркетингом и програмом.

meni je neverovatno sto ih svi tako strastveno napadaju... cemu to? zar se boje malog pokreta koji nema ni svoj marketing na tv-u i koji nece ni preci cenzus?

И то, али и даље стоји да су непознаница. За те људе нико није чуо до скоро.

kako nisi cuo? pa pojavljivali su se i pre u raznim emisijama.. evo konkretno sada mi je napamet pala kad je Glisic bio gost kod Olje Beckovic povodom dogadjaja oko gay parade

drzali su tribine i pravili skupove, mitinge po celoj Srbiji nekoliko godina unazad

kako nisi cuo? pa pojavljivali su se i pre u raznim emisijama.. evo konkretno sada mi je napamet pala kad je Glisic bio gost kod Olje Beckovic povodom dogadjaja oko gay parade

drzali su tribine i pravili skupove, mitinge po celoj Srbiji nekoliko godina unazad

Постали су познати због организовања породичне шетње, као контре геј паради.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back