- Poruka
- 62.443
Dolaze troleri i pljuvači. Imamo već nekoliko dežurnih budala
Ako mislis na Dveri, imate vi ne nekoliko, nego nekoliko stotina dezurnih budala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dolaze troleri i pljuvači. Imamo već nekoliko dežurnih budala
Ili se meni prividja ili nestade klip na kome Nikolic i Vucic pozivaju da se NE GLASA za male stranke vec samo za njih ili DS?
Moram da priznam da nista drugo lose ne znma o njima ovo bi bilo dovoljno da shvatim o kakvim se ljudima radi.
Zamislite sta vas ceka sa nekim ko ISKLJUCUJE sve drugacije od njegovog?
Tek sada se vidi licemerstvo koje se ogledalo u napadima na Dveri zbog toga sto "uzimaju glasove DSS-u". Sada pozivaju da se ne glasa ni za DSS vec samo za njih.
Ovo je samo potvrda teze, koju stalno ponavljam, da se stvara vestacka referendumska klima ZA ili PROTIV DS ili SNS.
Lepo su to osmislili u Briselu i Vasingtonu ali je zalosno sto mnogi ovde to ne vide. Iznenadjen sam sa komentarima @Prle. Cenio sam da je manje stranacki zaslepljen i da ima sta da kaze van stranacke propagande ali sam ocito slabo procenio. Zao mi je. Zato me povremeno odusevi @Sun iako je privrzen SNS-u.
Ima jedan Sarajlija koji se stalno javlja na Fokus radiju i ubedjuje zasto se ne sme glasati za Dveri. Sve nesto mislim da to nije nas @Prle.
Zverjani imaju agresivniji pristup kampanji.![]()
pa i nemati vi imate cobana,a i ubav je jel da?

Ako mislis na Dveri, imate vi ne nekoliko, nego nekoliko stotina dezurnih budala.
Zverjani imaju agresivniji pristup kampanji.![]()
Primas se kao saucesce.![]()
Mislim na trolere i pljuvače kao što sam napisala. Ne budi i ti glup i jeftin
Кад крене троловање и пљувачина, подигне се температура, крену измене увреда и оде све у три п.м. Да опалим ја једну јужњачки псовку? Боље не, кажу да само Мађари имају горе, али ја мислим да је то немогуће.
Opali brate Srbine, ja sam sa juga, i kada cujem juznjacke psovke nekako mi milo oko srca.
Хахахаха, онда знаш о чему се ради. Шта мислиш да ли је могуће да Мажари имају грђе псовке?
Biti glup i jeftin na Krsti je normalno ponasanje.
Ne znam zaista, nema bas puno Madjara ovde na jugu, pa ne znam kakav im je jezik.
Iz kog grada si?
Davno sam bila u Leskovcu, pre bombardovanja. Imam tamo nekoliko dobrih kolega.
Kako nam se Dveri kotiraju u Leskovcu?
Imaju leskovčani i narodnog heroja SSSR-a, učesnika Oktobarske revolucije. Blagoje Nikolić, čini mi se. I zet vam je Desimir Stanojević
salji mesa malo na sever
Leskovac je sredina gde ni LDP ni Dveri nece dobro proci. Verovatno ce SNS i DS da uzmu vise glasova u odnosu na republiku. Leskovcani glasaju za velike. I jedino je SPS dobar od ostalih.
Moraju leskovčani da se bore za egzistenciju. Čujem da Actavis odlazi. Ima li neke industrije u Leskovcu da radi?
Lele
ja sam bio ubeđen da si iz Beograda.Leleja sam bio ubeđen da si iz Beograda.