Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najvise bi trebali da se bune spavaci-tj.oni koji ne izlaze na izbore jer ni u jednoj stranci nisu videli nista dobro za sebe i svoju porodicu.Na izborima su redovni oni kojima su stranke zaposlile clanove porodica.Kada bi svi spavaci izasli na izbore,desile bi se velike promene...

bas zato sto ne izlaze na izbore i ne odlucuju o svojoj i sudbini svoje zemlje nemaju pravo da se bune... ako nista drugo barem bi trebalo da izaberu manje zlo

Народ ће се променити када потпуно дотакнемо дно. То значи, када више не буде новца за пензије и плате државних службеника.
Каста државних лезилебовића са неоправдано високим платама је најзаинтересованија да овакво стање потраје, али жалим случај,
то је немогућа мисија. Једва чекам дан када буду објавили да смо банкрот. Е, онда ће улица бити и Влада и Скупштина и Касациони Суд.

naravno, koga interesuje taj ce pogledati, al ne treba se nikom uvlaciti, pogotovo ne nekim zatucanim SNSovcima kao sto je Bilja
Da li sam ja "zatucana" ili ne, ocenjivali su neki mnogo pismeniji i visi, znaju tamo gde radim, a to sto ti i tvoj shetaci, prodavci magle i Djialsove pudlice (i po koja olinjala pudla) mene napadate, to je vase pravo, mene niko ne tera da s vama ulazim u polemiku, ali mislla sam da su teme otvorene za sve korisnike i njihova misljenja.

Kad sam zatucana, izvolite, nastvite vi divni, vi pismeni, obrazovani, nezatucani, vi Bogom dani, za mene ne brinite, umem ja da se brinem o sebi i svom detetu, ona nece biti gladna dok sam ja ziva, niti bosa niti gola, trudicu da je iskolujem , kad odraste - ako se ovde nista ne promeni,sama ce pozeleti da ode...Imam joj sta i ostaviti, ali, odluka ce ipak biti samo njena.

SRECNO!

:bye:

Народ ће се променити када потпуно дотакнемо дно. То значи, када више не буде новца за пензије и плате државних службеника.
Каста државних лезилебовића са неоправдано високим платама је најзаинтересованија да овакво стање потраје, али жалим случај,
то је немогућа мисија. Једва чекам дан када буду објавили да смо банкрот. Е, онда ће улица бити и Влада и Скупштина и Касациони Суд.
Slusao sam jednom Dragasa,kada je predvideo da ce do sledeceg izbornog ciklusa biti 2 miliona ljudi na ulicama,koji ce silom promeniti sistem

Da li sam ja "zatucana" ili ne, ocenjivali su neki mnogo pismeniji i visi, znaju tamo gde radim, a to sto ti i tvoj shetaci, prodavci magle i Djialsove pudlice (i po koja olinjala pudla) mene napadate, to je vase pravo, mene niko ne tera da s vama ulazim u polemiku, ali mislla sam da su teme otvorene za sve korisnike i njihova misljenja.

Kad sam zatucana, izvolite, nastvite vi divni, vi pismeni, obrazovani, nezatucani, vi Bogom dani, za mene ne brinite, umem ja da se brinem o sebi i svom detetu, ona nece biti gladna dok sam ja ziva, niti bosa niti gola, trudicu da iskolujem svoje dete, kad odraste - ako se ovde nista ne promeni,sama ce pozeleti da ode...Imam joj sta i ostaviti, ali, odluka ce ipak biti samo njena.

SRECNO!

Ahahaha, e, ovo već postaje smešno, ostani još malo... :lol: :rotf:

Kad sam zatucana, izvolite, nastvite vi divni, vi pismeni, obrazovani, nezatucani, vi Bogom dani, za mene ne brinite, umem ja da se brinem o sebi i svom detetu, ona nece biti gladna dok sam ja ziva, niti bosa niti gola, trudicu da je iskolujem , kad odraste - ako se ovde nista ne promeni,sama ce pozeleti da ode...Imam joj sta i ostaviti, ali, odluka ce ipak biti samo njena.

SRECNO!

Pošteno i poštujem, prvi put Biljo oduševljavaš , samo za Đilasove pudlice me nervira, bio bih srećan da mi neko to dokaže.....

SRECNO!

naravno da je tema otvorena za sve korisnike, ali ti jos uvek nista pametno i vredno disusije nisi rekla... samo ponavljas 'Djilasove pudlice'... da si barem to potkrepila nekim dokazima ili barem argumentima pa onda da pricamo o necemum, ali ti nisi ni to uspela :)

SRECNO!

Е ово је став, вредан поштовања. Сигуран сам да од сада, не да неће више дискутовати на овој теми него неће не завиривати. Ми би волели да нас није тако демонстративно напустила и да је смогла снаге да учествује до 06.05. али шта ћеш, карактер јој је јачи од којекаквих ситних радозналости. Махнуо бих јој ал' сам сигуран да она то неће ни видети.

Najvise bi trebali da se bune spavaci-tj.oni koji ne izlaze na izbore jer ni u jednoj stranci nisu videli nista dobro za sebe i svoju porodicu.Na izborima su redovni oni kojima su stranke zaposlile clanove porodica.Kada bi svi spavaci izasli na izbore,desile bi se velike promene...

Upravo je to sustina dijagnoze iskazane u samo 55 sekundi ovog spota. Obrati paznju na krugove a narocito na 2.4. i 5.:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back