Ne naredjuj!
Diskusije se vode argumentovano. Ako nemaš argumente, nemoj da pišeš na temama za koje je potrebno određeno znanje.
Dakle, argument za tvrdnju "da su Dveri Đilasove pudlice"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne naredjuj!
Ni ja nigde ne pomenuh frizuru ni odelo,nego POVERENJE, e tu vas hvatamo sto bi se reklo, lazete Boga se ne bojite, pronadji moj post i baci mi u lice frizuru i odelo, a ne poverenje na koje sam se pozvala![]()
Po cemu?
Porodicnim setnjama i sto jedan korisnik ironicno primeti: Necemo govoriti srpski(m), nego „воздвиженију срушеног Столпа Сербскјаго"?
Чињеница да је Србија европска земља упућује нашу државу на што тешњу сарадњу са европским државама, учешће у раду европских организација и укључење у европске интеграционе процесе с крајњим циљем да наша земља, под равноправним условима, постане пуноправни члан Европске уније.
Остајући у стратешком смислу окренута европским интеграцијама, Србија ће систематски неговати пријатељске односе са Русијом, као и са ваневропским великим силама, Кином, Индијом и САД.
Србија се залаже за свестрану сарадњу са свим суседима, уз узајамно поштовање граница и немешање у унутрашње послове других држава.
При конципирању спољне политике влада српских радикала ће се држати основних цивилизацијских принципа међународних односа, међу којима су најважнији принцип мирољубиве коегзистенције и активне сарадње равноправних држава и народа, поштовање националне суверености, немешања у унутрашње послове других држава осим у случају заштите индивидуалних људских слобода и грађанских права, решавања међународних спорова мирним путем, као и принцип одбацивања употребе силе или претње силом у међународним односима. Развијаћемо традиционалне пријатељске односе са народима и државама који су нам у најтежим историјским тренуцима помагали и са нама се у невољи солидарисали. Примењиваћемо принцип реципроцитета као стабилан и праведан начин уређивања односа са другим државама.
Циљеви:
- Спољна политика остваривања само српског интереса
- Замрзавање преговора са ЕУ
- Русија као наш први и најважнији стратешки партнер
- Сарадња са земљама БРИКС-а
- Србија ван НАТО
- Придруживање иницијативи за постизање Споразума о недељивој колективној безбедности који је предложила Руска Федерација
- Српске интеграције у духовном, географском, економском, културном, хуманитарном, медијском и политичком смислу
- Превенција геноцида
Diskusije se vode argumentovano. Ako nemaš argumente, nemoj da pišeš na temama za koje je potrebno određeno znanje.
Veliku Srbiju, nikad, govorila sam da je to glupost, bili su opozicija zutima i to mi je bilo dovoljno, osim sto sam imala poverenja u Nikolica i Vucca, Jorgovanku, pri tome sam i ostala.Čekaj. Da li si ti podržavala politiku SRS-a ili ne?
Ja imam, vi lazete, najbolji primer "frizura i odelo" kojim ste zameni ono sto jesam napisala: POVERENJE!Diskusije se vode argumentovano. Ako nemaš argumente, nemoj da pišeš na temama za koje je potrebno određeno znanje.
Veliku Srbiju, nikad, govorila sam da je to glupost, bili su opozicija zutima i to mi je bilo dovoljno, osim sto sam imala poverenja u Nikolica i Vucca, Jorgovanku, pri tome sam i ostala.
Veliku Srbiju, nikad, govorila sam da je to glupost, bili su opozicija zutima i to mi je bilo dovoljno, osim sto sam imala poverenja u Nikolica i Vucca, Jorgovanku, pri tome sam i ostala.
pih... gde bas u one sto su otisli svi u SNS...
a Sarovic, Jovanovicka, Todorovic, Martinovic, Krasic, Radeta? nista?
pa taj Vucic je prvi zagovarao Veliku Srbiju
Dakle?
Ja imam, vi lazete, najbolji primer "frizura i odelo" kojim ste zameni ono sto jesam napisala: POVERENJE!
Ja imam, vi lazete, najbolji primer "frizura i odelo" kojim ste zameni ono sto jesam napisala: POVERENJE!
Dakle?
'iz mojih usta nikada niste culi za tu granicu'
eto ko ce nama da vlada drzavom... ljudi koji gaze svoje reci i koji bi falsifikovali istoriju
kazem ja, kad je narod glup i kad ce da glasa za njih neka ga, i trebaju nam takvi jer bolje ne zasluzujemo
Баци поглед на програм Двери, сигуран сам да ће ти се свидети. Не кажем да ћеш одлучити да гласаш за њих, већ само да ће доста тога да ти буде занимљиво. Спољна политика, економска политика, породична политика, здравствена, просветна и војна, културна политика и политика државног уређења.
Znaci da ne treba menjati vlast,nego narod...Naravno. Svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje.
Znaci da ne treba menjati vlast,nego narod...
Znaci da ne treba menjati vlast,nego narod...
nemoj nikog da ubedjujes... ko hoce glasace za Dveri ko nece ne mora
eto im Toma i Vucic, moralne nakaze i politicke fukare kako ih je nazvao Seselj... mislim da ne postoji bolji opis od toga
prodali su veru za veceru
"Đilasove Pudlice" su teške optužbe i za to je potreban dokaz, ne rekla kazala ili logika masnog gmaza iz RiK-a...
Sa jedne strane postoje dokazi ko je i koliko lagao, a sa druge rekla kazala...
SNS će da pokupi glasove zahvaljujući nezadovoljstvu naroda i lošoj ekonomskoj situaciji, to nije jedinstven slučaj,
to se desilo i 2000 kada je na vlast došla žuta banda....
Nije mi jasno kako neko može da ima poverenje u nedosledne ljude poput Vučića i Nikolića.
Da li je to zbog budućeg radnog mesta ili potpunog ne obaveštenosti...
..
Najvise bi trebali da se bune spavaci-tj.oni koji ne izlaze na izbore jer ni u jednoj stranci nisu videli nista dobro za sebe i svoju porodicu.Na izborima su redovni oni kojima su stranke zaposlile clanove porodica.Kada bi svi spavaci izasli na izbore,desile bi se velike promene...narod je glup, nikako da nauci na svojim greskama, a onda posle samo kuka kako tesko zivi
molim lepo, izabrali ste te ljude sad cutite i trpite ih narendih 4 godina... ako neko ima pravo da se buni to su onda oni koji su glasali za stranke opozicije
Она вероватно неће да погледа програм Двери, али неко други хоће. А мислим да идеје које заступају итекако заслужују пажњу.