frootsman
Buduća legenda
- Poruka
- 25.505
Какве везе имају потписи МИ БРЕ НЕМАМО ГРАЂАСКА ПРАВА ,ОДУЗЕТА СУ НАМ 1945 ГОДИНЕ!
!
Који су ти који су вам одузели права 1945. године, а који сте то ви? Причаш о неким фракцијама у оквиру КПЈ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Какве везе имају потписи МИ БРЕ НЕМАМО ГРАЂАСКА ПРАВА ,ОДУЗЕТА СУ НАМ 1945 ГОДИНЕ!
!
Што се дереш?
И зашто константно помињеш те русе у борби за нашу земљу?
Који су ти који су вам одузели права 1945. године, а који сте то ви? Причаш о неким фракцијама у оквиру КПЈ?
Нису то Руси него српски комунисти!
Па они се хвали Ђинђићем они су његови студенти ,ниси знала?
То се разматра од 1945 године и никада се неће размотрити нити решити !
О правим искреним српским комунистима а не Титовим капиталистичким снобовима
Не, први пут чујем,ако имаш неки линк проследи.
зашто онда стално помињеш и причаш о некаквим Русима?
Па и твог љубавника Вулина си откачила због његовог сукоба са русима
и дан данас су комунистичка деца на власти....јашете нас од 1945. а за ваше црвене лоповске фракције ме живо заболе...
Иди љуби свог Вулина...исти сте.
она да има линк???
Мора да се зезаш....
Срам те било !На власти су деца оних истих капиталиста који су мог деду поштеног комунисти одвели на Голи Оотк и прогонили годинама
И не само њега него хиљадае других људи ето таква деца капиталистичких снобова седе на власти !
Пошто се Двери ослањају на нашу слободарску и анитифашистичку традицију, сигуран сам да ће покренути и питање невино страдалих српских комуниста.
Срам те било !На власти су деца оних истих капиталиста који су мог деду поштеног комунисти одвели на Голи Оотк и прогонили годинама
И не само њега него хиљадае других људи ето таква деца капиталистичких снобова седе на власти !
Јесте баш ће они који су се измигољили испод Ђинђићевог капута нама да сређују рехабилитацију!
Па ко је основао ДВЕРИ када су настале ,ко их је предводио петог Октобра да врше државани удар
Сачекаћу.
Јесте баш ће они који су се измигољили испод Ђинђићевог капута нама да сређују рехабилитацију!
Па ко је основао ДВЕРИ када су настале ,ко их је предводио петог Октобра да врше државани удар
Јово КаПичић није капиталиста ан ије био ни Броз...а за ваше унутарстраначке поделе и за све нијансе црвене боје ме живо заболе....сви сте ви исти
Прогнани и они који прогоне не могу да буду једни те исти
Ти си нешто помешала. Двери су основане 1999. године и већ тада су изражавали негативан однос према Отпору, називајући га "америчким СКОЈ-ем".
Они су сами казали ,питај их !
Како су настали ,настали су када их је окупио Ђинђић да врше државани удар 2000 године!То није јавна тајна
То се ви договорите унутар странке....ви се међусобно свађате, крвите, оптужујете и мрзите...све је то ваша прича и немој нас смарати са (непостојећим) разним верзијама комунизма...а и са Русима можеш да заобиђеш