Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Какве везе имају потписи МИ БРЕ НЕМАМО ГРАЂАСКА ПРАВА ,ОДУЗЕТА СУ НАМ 1945 ГОДИНЕ!
!

Који су ти који су вам одузели права 1945. године, а који сте то ви? Причаш о неким фракцијама у оквиру КПЈ?

Који су ти који су вам одузели права 1945. године, а који сте то ви? Причаш о неким фракцијама у оквиру КПЈ?

О правим искреним српским комунистима а не Титовим капиталистичким снобовима који су нам одузели грађанска права и ПРОГОНИЛИ НАС јер смо устали против пљачке ,убистава јер смо ЗНАЛИ да то није социјализам и да то није пут којим треба да се иде.

Нису то Руси него српски комунисти!

зашто онда стално помињеш и причаш о некаквим Русима?
Па и твог љубавника Вулина си откачила због његовог сукоба са русима

и дан данас су комунистичка деца на власти....јашете нас од 1945. а за ваше црвене лоповске фракције ме живо заболе...

Иди љуби свог Вулина...исти сте.

зашто онда стално помињеш и причаш о некаквим Русима?
Па и твог љубавника Вулина си откачила због његовог сукоба са русима

и дан данас су комунистичка деца на власти....јашете нас од 1945. а за ваше црвене лоповске фракције ме живо заболе...

Иди љуби свог Вулина...исти сте.

Срам те било !На власти су деца оних истих капиталиста који су мог деду поштеног комунисти одвели на Голи Оотк и прогонили годинама
И не само њега него хиљадае других људи ето таква деца капиталистичких снобова седе на власти !

Срам те било !На власти су деца оних истих капиталиста који су мог деду поштеног комунисти одвели на Голи Оотк и прогонили годинама
И не само њега него хиљадае других људи ето таква деца капиталистичких снобова седе на власти !

Да ли по теби Владо Дапчевић спада у те пострадале искрене комунисте?

Пошто се Двери ослањају на нашу слободарску и анитифашистичку традицију, сигуран сам да ће покренути и питање невино страдалих српских комуниста.

Јесте баш ће они који су се измигољили испод Ђинђићевог капута нама да сређују рехабилитацију!

Па ко је основао ДВЕРИ када су настале ,ко их је предводио петог Октобра да врше државани удар

Јово КаПичић није капиталиста ан ије био ни Броз...а за ваше унутарстраначке поделе и за све нијансе црвене боје ме живо заболе....сви сте ви исти

Јесте баш ће они који су се измигољили испод Ђинђићевог капута нама да сређују рехабилитацију!

Па ко је основао ДВЕРИ када су настале ,ко их је предводио петог Октобра да врше државани удар

Свашта пишеш, чак и ако ти се не свиђају.

1998.

Јово КаПичић није капиталиста ан ије био ни Броз...а за ваше унутарстраначке поделе и за све нијансе црвене боје ме живо заболе....сви сте ви исти

Прогнани и они који прогоне не могу да буду једни те исти

reci samo istinu.

Ти си нешто помешала. Двери су основане 1999. године и већ тада су изражавали негативан однос према Отпору, називајући га "америчким СКОЈ-ем".

Прогнани и они који прогоне не могу да буду једни те исти

То се ви договорите унутар странке....ви се међусобно свађате, крвите, оптужујете и мрзите...све је то ваша прича и немој нас смарати са (непостојећим) разним верзијама комунизма...а и са Русима можеш да заобиђеш

Ти си нешто помешала. Двери су основане 1999. године и већ тада су изражавали негативан однос према Отпору, називајући га "америчким СКОЈ-ем".

Они се не одричу Ђинђића ни дан данас

То се ви договорите унутар странке....ви се међусобно свађате, крвите, оптужујете и мрзите...све је то ваша прича и немој нас смарати са (непостојећим) разним верзијама комунизма...а и са Русима можеш да заобиђеш

Dveri ce resiti i njihov problem.
Ko ce ako nece DVERI!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back