Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Davno je bila premijera, pre skoro 30 godina. Igrao pok. Bata Stojković, maestralno. Na kraju je bio frenetičan aplauz :lol:
Dugo je ta predstava bila na repertoaru. Možda je neko i na YouTube okačio. Vredi pogledati zbog pok. Bate, a i poslednje rečenice :lol:

Hajde , kaži nam ti ako znaš napamet , inače i otvaram ovu temu povremeno kad vidim da si ti nešto ostavila jer si jedna od retkih forumaša koje ovde cenim i sa zadovoljstvom čitam ;)

To je samo početak... Pravi plan naravno neće da daju u javnost.

Nema šanse da bilo ko vrati točak u nazad. Žene su dosta uradile za sebe po pitanju ravnopravnost, ali imaju još dosta ispred sebe.
Nema žena na mestima na kojima se odlučuje (govorim o profesionalnom angažmanu), mada je kod nas više visoko obrazvanih žena nego muškaraca. U toj sferi živimo u svetu muškaraca

Hajde , kaži nam ti ako znaš napamet , inače i otvaram ovu temu povremeno kad vidim da si ti nešto ostavila jer si jedna od retkih forumaša koje ovde cenim i sa zadovoljstvom čitam ;)

Sam kraj predstave u kome mu jedan komunistički oficir koji je došao da ga hapsi objašnjava kakvo to novo društvo prave. I sve tako o lepotama, pa onda o tome kako nije važno ko je koje vere i nacije pa da će se venčavati i decu radjati iz ljubavi bez obzira na naciju. A, Nedić zaključuje (parafraziram): I onda će hrvatice radjati samo hrvate, a srpkinje komuniste :lol:

Drugo su Crkvene Dveri i oltar a drugo su Srpske Dveri - Dveri Srpske;

Skoncentrisi se malo.

Lažeš sinko majčin... Ja dveri pratim od postanka... Crkveni politički podmladak, koji je uzeo ime carskih dveri kao svoj lajt motiv...Navodni čuvari svetosavlja, čiji osnivači ginu u saobrćajkama po klasičnom mafijaškom scenariju... Pretvaraju se da su narodni pokret, a zapravo su stranka... Odjednom se pojavljuju na izborima i puni su love...

Nemoj ti meni da pričaš o dverima, ko su i šta su... :roll:

Nema šanse da bilo ko vrati točak u nazad. Žene su dosta uradile za sebe po pitanju ravnopravnost, ali imaju još dosta ispred sebe.
Nema žena na mestima na kojima se odlučuje (govorim o profesionalnom angažmanu), mada je kod nas više visoko obrazvanih žena nego muškaraca. U toj sferi živimo u svetu muškaraca

Ne bih se ovde složila sa tobom bar što se Srbije tiče .

Ovde su žene bile barabar ravnopravno raspoređene u zavisnosti od ličnih kvaliteta i nikakve razlike ni u čemu nije bilo , čak ni u primanjima ali onda su pre 12-tak godina došli glasniji, bezobrazniji, gluplji i neobrazovani i tu su se svi kriterijumi ovde pogubili .
Sada je falš roba eksponirana i postavljena na svim mogućim mestima od dna do vrha i to bez obzira na rod i pol...nažalost.

Davno je bila premijera, pre skoro 30 godina. Igrao pok. Bata Stojković, maestralno. Na kraju je bio frenetičan aplauz :lol:
Dugo je ta predstava bila na repertoaru. Možda je neko i na YouTube okačio. Vredi pogledati zbog pok. Bate, a i poslednje rečenice :lol:

Ne treba meni Siniša Kovačević da bi znao ko je pomagao Nemcima u izvođenju na streljanje decu u Šumaricama..

Poslednja izmena:
Sam kraj predstave u kome mu jedan komunistički oficir koji je došao da ga hapsi objašnjava kakvo to novo društvo prave. I sve tako o lepotama, pa onda o tome kako nije važno ko je koje vere i nacije pa da će se venčavati i decu radjati iz ljubavi bez obzira na naciju. A, Nedić zaključuje (parafraziram): I onda će hrvatice radjati samo hrvate, a srpkinje komuniste :lol:

Eto ga na , mada i nije daleko od istine, čak štaviše :D

Hebe nas što smo milosrdni i plemeniti , a onda to očekujemo i od drugih pa ispadamo naivni i lakoverni :aha:

Ne bih se ovde složila sa tobom bar što se Srbije tiče .

Ovde su žene bile barabar ravnopravno raspoređene u zavisnosti od ličnih kvaliteta i nikakve razlike ni u čemu nije bilo , čak ni u primanjima ali onda su pre 12-tak godina došli glasniji, bezobrazniji, gluplji i neobrazovani i tu su se svi kriterijumi ovde pogubili .
Sada je falš roba eksponirana i postavljena na svim mogućim mestima od dna do vrha i to bez obzira na rod i pol...nažalost.

Da. Bile su više zastupljene, ali po mojim saznanjima i tada je bilo bar za stepen niže u skali odlučivanja. Koliko ti znaš žena na mestima generalnih direktora, direktora banaka iz tog vremena? Znam da je bilo predsednica sudova, načelnika i šefova odeljenja, direktorki škola, ali većih preduzeća, ne znam ni jednu sem Borke Vučić. Žena je bila maestralna u svom poslu. Kažu da je bila žena zmaj sa medjunarodnom reputacijom.

Ima toga i sada, nego je problem što je poplava nestručnih i neobrazovanih kadrova i to je strašno. Merilo više nije stručnost i obrazovanje nego partijska pripadnost.

E sada kada si i ti dosao na ovu temu, odoh ja mirno da spavam. Znaci, Dveri imaju sve vise pristalica!

Laku i prijatnu noc svima! :bye:
@Nancy :cmok:

laku noć, DZOS :)

E idem i ja da odgledam jednu epizodu LOST-a.

Ionako sam dosao malo da se nasmejem ogranicenim glupostima sa Krste, pa cu i ja polako u krevet.

Laku noć, Kami83. Dodji nam opet :)

Него, да се вратимо на тему.

Владан Глишић, кандидат Двери за председника, говори о изборној кампањи, медијакратији, Космету, федерализацији Србије и аутономаштву, утицају страних амбасада, јакој централној власти и јаким локалним самоуправама, деметрополизацији, о тајкунима и страним банкама, ЕУ, НАТО, о окупацији и колонизацији Србије, о власти и опозицији, о прерасподели опљачканог, о слободи мишљења и говора, о идеологији хомосексуализма, бриселској бирократији и европској цивилизацији...

[/QUOTE]

. . .

Mozda bih i glasao za njih kada bi barem imali neko konzervativno i desnicarsko vidjenje ekonomije. (Mislim, lazem naravno, ali barem da imaju to, pa da razmiljam i minut o tome:mrgreen:)

A oni su jos jedni u nizu klasicnih srpskih ********* koje blebecu o nekim socijalnim davanjima, tajkunima i pravima radnika. Toga u Srbiji imamo na milione. A posebna ironija je u tome sto oni u stvari najvise pljuju po komunizmu:hahaha:

Poslednja izmena od moderatora:
Mozda bih i glasao za njih kada bi barem imali neko konzervativno i desnicarsko vidjenje ekonomije. (Mislim, lazem naravno, ali barem da imaju to, pa da razmiljam i minut o tome:mrgreen:)

A oni su jos jedni u nizu klasicnih srpskih ********* koje blebecu o nekim socijalnim davanjima, tajkunima i pravima radnika. Toga u Srbiji imamo na milione. A posebna ironija je u tome sto oni u stvari najvise pljuju po komunizmu:hahaha:

Десничарски концепт у економији ти је неолиберални капитализам. Двери су тој области, рекао бих, социјалдемократе.

Pajo, ni jedna normalna žena to ne shvata bukvalno jer je obična urbana bajka.
Skoro svaka žena ima sasvim prirodan nagon za potomstvom, za pripadanjem, deljenjem. Ima potrebu da ima svoj dom kao utočište i sklonište, da svojoj porodici ugadja, a i oni njoj.
A, potreba za obrazovanjem i profesionalnim angažovanjem mislim da nije različita od iste kod muškaraca.
Mada, ima žena koje su zadovoljne da budu majke i domaćice. Moja sestra je završila farmaciju i radila je samo godinu dana. Posle je radjala decu. Četvoro. I ne pada joj na pamet da radi. Uživa u toj ulozi majke i supruge. Novca i dobre uslove za život ima tako da je to ne opterećuje.

eeeehhh....poenta je na NORMALAN...sve si lepo rekla...i vazi za normalne...poenta je sto i nenormalni smatraju sebe u normalne...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back