Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedno pitanje za Dveri , pa ako neko zna da odgovori ::)

Je l' istina da se zalažete za rehabilitaciju onih zlikovaca , saradnika okupatora, nedića, ljotića itd, negde to pročitah pa da pitam za svaki slučaj jer je to jedno od bitnih stvari u formiranju konačnog mišljenja o vama ?

Koliko znam - ne! Ali, imali su jednu tribinu sa tom temom. Ne znam ko je govorio na toj tribini jer nisam bila. zaklučak tribine uvek zavisi od učesnika i ne mora da bude stav Dveri (ovo važi za sve njihove tribine).

Nego, jesi li gledala pozorišnu predstavu Siniše Kovačevića "Djeneral Milan Nedić"?

Nemam takav utisak. A, tradicionalne vrednosti kada su u pitanju odnosi u porodici ne podrazumevaju patrijarhat, već ravnopravnu ulogu. Ne može niko u današnje vreme da svede ženine aktivnosti i interesovanja samo na porodicu i domaćinstvo, ako to žena neće.
Moja majka je bila zaposlena, ima brata i mene, imala i supruga, našeg oca. Njegov posao je bio takav da je više vremena provodio na poslu nego kod kuće i ona je zaista morala sama o svemu da misli. a i da radi dok mi nismo porasli da joj pomognemo. I onda tako umorna sedi i čeka oca da se vrati sa klinike da bi mu postavila večeru jer on dolazi umoran, a ona taj dan odradila dva radna vremena. Tako je vaspitana.
Sada je sve manje takvih odnosa. Brže se živi, a i tehnološki se uznapredovalo pa same vozimo, imamo mobilne telefone kojima možemo (bilo muško ili žensko) završiti neke poslove, pa net da plaćamo račune i ne čekamo u pošti :D

Moguće je manipulisati ljudima na puno načina. A ako ikada osvoje vlast, videćete kako sve može da se promeni.

Koliko znam - ne! Ali, imali su jednu tribinu sa tom temom. Ne znam ko je govorio na toj tribini jer nisam bila. zaklučak tribine uvek zavisi od učesnika i ne mora da bude stav Dveri (ovo važi za sve njihove tribine).

Nego, jesi li gledala pozorišnu predstavu Siniše Kovačevića "Djeneral Milan Nedić"?

Ok je to ali generalno koji je stav stranke po tom pitanju , može i nezvanično?

Nisam gledala i iskreno , nemam ni želju tako da je neću ni gledati ;)

Osnovni cilj Dveri je da omoguci zeni koja to zeli je da stekne porodicu, kao i da joj omoguci kroz drzavni sistem da se o njoj zajedno sa svojim bracnim partnerom stara.

Znaci prevashodni cilj DVERI je porodica u Srbiji, nikakve alternative za NATO, slanje vojske u Avganistan , parade pedera , finansiranje besmislenih nevladinih organizacija i ostale gluposti;
Cilj je sav taj novac uloziti u porodicu i za porodicu;

Dakle nisu ****** prioritet nego porodica. To je baza Srbije.
Na toj bazi nastaje ostala nadogradnja.

Ko će da ratuje ako ne muška deca? Treba obezbediti topovsko meso za buduće pohode na svete srpske zemlje...

Jedno pitanje za Dveri , pa ako neko zna da odgovori ::)

Je l' istina da se zalažete za rehabilitaciju onih zlikovaca , saradnika okupatora, nedića, ljotića itd, negde to pročitah pa da pitam za svaki slučaj jer je to jedno od bitnih stvari u formiranju konačnog mišljenja o vama ?

Neće da priznaju, ali garant imaju pokoju svastiku, negde sakrivenu.

Jel ga je Siniške rahabilitovao svojom predstavom? :lol:

Nije to program. Ima na njihovom sajtu

Nisam ja to njemu ni postavio. Citirao sam onoga kome je bilo namenjeno a iz citiranog se vidi zasto. Ovaj sto reaguje imao je ceo tekst ali nije ni pokusao da procita.
Dovoljno mu je bilo sto je tekst napisala "Dverjanka".
Za njega ne postoji rec ARGUMENT vec presuda bez suda ako je on tako odredio.
Sta se sa takvim moze polemisati?

Nisam ja to njemu ni postavio. Citirao sam onoga kome je bilo namenjeno a iz citiranog se vidi zasto. Ovaj sto reaguje imao je ceo tekst ali nije ni pokusao da procita.
Dovoljno mu je bilo sto je tekst napisala "Dverjanka".
Za njega ne postoji rec ARGUMENT vec presuda bez suda ako je on tako odredio.
Sta se sa takvim moze polemisati?

Da li je ženama dozvoljeno da uđu u dveri?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back