Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:hahaha:

Pazi kad ne mogu da verujem...

Tračak nade za šta? Za talibanizaciju društva...
dokurcila mi vise ova evropeizacija drustva...upropasti me i mentalno i materijalno...sto je najgore---sve to preziveh....pa nek dodje i ta talibanizacija...gore ne moze biti...a za promenu nek me lazu neki novi...ne ovi predhodni od vise desetina godina...

deder doktore--daj dijagnozu...

Ја, после свих ових година, могу да разумем да је неко члан партија и странака који су упропастили Србију и да гласа за њих из неких својих личних интереса и користи, али да их симпатише, то је већ ретко патолошко стање...:)

Ја, после свих ових година, могу да разумем да је неко члан партија и странака који су упропастили Србију и да гласа за њих из неких својих личних интереса и користи, али да их симпатише, то је већ ретко патолошко стање...:)

ih bre...ni dijagnoze ni terapije...

ih bre...ni dijagnoze ni terapije...

Рекох "ретко патолошко стање", а назваћемо га "Пајин синдром". Још само да нађемо неку иновативну фармацеутску кућу која је спремна да финансира у истраживање и развој ефикасне вакцине против "Пајиног синдрома". А ти си виђен за Нобелову награду за социологију јер си први описао и идентификовао социолошки феномен код заблуделог дела српске популације...:)

Рекох "ретко патолошко стање", а назваћемо га "Пајин синдром". Још само да нађемо неку иновативну фармацеутску кућу која је спремна да финансира у истраживање и развој ефикасне вакцине против "Пајиног синдрома". А ти си виђен за Нобелову награду за социологију јер си први описао и идентификовао социолошки феномен код заблуделог дела српске популације...:)

ma kakav pajin sindrom...jos ce neko da pomisli da ja podrzavam ove skotove....
ali za nobela si ti ko nacrtan...

Strašno ebote , zbrisao iz provincije,dovukao se u Beograd i zaposlio na budžetsku sisu, prvo u ministarstvo finansija , a onda u opštinsku upravu , kao partijski kadar DSS-a .
Pa takvi su baš rak rana u ovoj zemlji , lezilebovićka filozofija - daj da se svi nabijemo u Beograd ili Novi Sad,zbrišemo iz zavičaja ,zaposlimo u državnoj službi i vegetiramo na budžetu na grbači gradjana.
To je baš ono do jaja nova politika za koju se Dveri šatro zalažu . :roll:

Poslednja izmena:
Pa pogledaj njihove intervjue i bice ti jasnije...ukoliko u tebi ima necega ljudskog.

ma nemoj da trosis vreme i reci na tog lika

kome su dosadili ovi stari politicari koji nas eksploatisu vec 20 godina glasace za nove ljude glasace za Dveri

kome je ova starudija i posle 20 godina zanimljiva i koje zeljan novog jahanja i zuluma glasace za stare

nekome ocigledno nije dovoljno ni 20 godina da upoznaju nase politicare i da prestanu da nasedaju na njihove reci i prazna obecanja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back