Nancy011
Veoma poznat
- Poruka
- 14.118
citava tema, sve sa predsednickim kandidatom treba da ide na
http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php/157-Natprirodne-pojave-i-misterije
Spamer, uzmi nešto da pročitaš da ne budeš najgluplji na forumu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
citava tema, sve sa predsednickim kandidatom treba da ide na
http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php/157-Natprirodne-pojave-i-misterije
Evo ja sam uspeo da zapamatim samo Boska i Vladana. Ali, zato sam u svim njihovim dokumentima i programu nasao sebe mnogostruko (ne bas u svemu ali poprilicno).
Sve nesto mislim da je ova varijanta mnogo bolja. Na moju zalost, o dosadasnjima na politickoj sceni znam previse.
sa kakvom lakocom vi baljezgate...
Глишић је Тадићев џокер.Како би иначе имао 500 000 евра гаранција ако не добије 1% гласова бирача?
http://www.smedia.rs/vesti/izbori/v...a-za-predsednickog-kandidata-500000-evra.html
Ето шта су урадили политичари из ''великих,важних'' и парламентарних странака да онемогуће појављивање НН кандидата на изборима:уназадили Србију и себи омогућили да добро зараде паметним избором маркетиншких компанија.
Не знам који је.Ја нисам навијачки расположен и не свиђа ми се ни један кандидат.Трули су,јадни и корумпирани,изгубили су своје ја и све лично ако су икад ишта и имали због новца и мало власти.Zasto mislis da je Tadicev? to bi isto mogao da kazes i za SDS...odakle njima 500 000e....ali kada malo zagrebes, iskoci opste poznati finansijer...tako i u slucaju Zveri...
Не знам који је.Ја нисам навијачки расположен и не свиђа ми се ни један кандидат.Трули су,јадни и корумпирани,изгубили су своје ја и све лично ако су икад ишта и имали због новца и мало власти.
Наравно.Ту је увек исто питање за мене:зашто да изађем на изборе ако немам и не могу да од тога имам никакве користи а од оних које треба да бирам видим само штету?...мсм,ту мени не вреде одговори типа ''твој глас одлучује'',учествовао сам више пута у изборној процедури,на разне начине и мој закључак је да мој глас није битан ни за шта.Politika ti je takva...ne samo u Srbiji...svuda...za nju moras imati debeo obraz i jak zeludac...
Наравно.Ту је увек исто питање за мене:зашто да изађем на изборе ако немам и не могу да од тога имам никакве користи а од оних које треба да бирам видим само штету?...мсм,ту мени не вреде одговори типа ''твој глас одлучује'',учествовао сам више пута у изборној процедури,на разне начине и мој закључак је да мој глас није битан ни за шта.
Zasto mislis da je Tadicev? to bi isto mogao da kazes i za SDS...odakle njima 500 000e....ali kada malo zagrebes, iskoci opste poznati finansijer...tako i u slucaju Zveri...

Битан је квалитет људи који воде странку, партију, покрет а не програм. Сви они имају много лепе програме и пишу и причају оно што народ жели да чује. Зато се и зову политичарима. Добију мандате од гласача да владају а онда раде искључиво оно што је у њиховом политичком интересу. Да ли је народ дао гласове СПС-у да направи коалицију са ДС? У Београду су чак и потписали пост-изборни споразум, па окренули ћурак наопако. Ко гарантује да СНС и ДС не направе пост-изборну коалицију? То је више вероватно него што је изгледало 2008. у предходном случају.
Зато су битни људи, квалитетни и морални...
U busu momak priča devojci "burazer mi u Italiji dok mu ne zastari presuda, ja ću da glasam za dveri a za predsednika još nisam odlučuo"
Pajo, pogledaj na netu npr. njihovu kampanju protiv abortusa, protiv EU i NATO integracija, protiv održavanja Parade ponosa .....
sto vise DS,SNS,LDP,URS i ostala bagra napadaju dveri...DVERI su mi sve draze...

Iskreno, ja nisam čuo da neko od zvaničnika svih gorenavedenih pominju te političke liliputance..
Naravno da ih napadaju. Zuti majmuni i ldp narkomani ih godinama optuzuju da su "klerofasisti", SNS ih optuzuje da ih finansira Djilas itd itd
Dveri su jedina iskrena i neiskvarena politicka opcija na nasoj sceni.