Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma treba za njih (njega, ne zna ziv covek ni kako se zove, al sta to ima veze) da se glasa,
Tako ce dobiti i oni 3,8%, a DSS 3,9%. Savrseno:))

то је наша трагедија што ће бити тако.... Тома и Борис раде за исте људе... Мишковић,Беко,Тодорић .....увознички трговачки лоби....банкарски лоби из Аустрије......
Са таквим менталитетом нема нам спаса. Када ће Срби схватити да ови што су ту већ 22 године да су их упропастили и покрали?

Ekstremisti su između ostalog zato što žele da se bave politikom, a hoće da zadiru u ljudsku privatnost i uređuju im stvari kao što su porodica i religija...

Jel može musliman da se učlani u dveri? Jel može homoseksualc? Jel može tranvestit?

Jel ima takvih slučajeva?

Pa nema, naravno...

A navodno žele da se bave politikom...

Kakav si to covek kad tako besramno lazes?

Ekstremisti su između ostalog zato što žele da se bave politikom, a hoće da zadiru u ljudsku privatnost i uređuju im stvari kao što su porodica i religija...

Jel može musliman da se učlani u dveri? Jel može homoseksualc? Jel može tranvestit?

Pa nema, naravno...

znaci ako neko istice porodicu u prvi plan, a ne pedere i trandze, taj je ekstremista? :huh: zanimljivo.

Batice, zar ti ne shvataš da niko, ko ima bar dva grama mozga, neće glasati za tu grupu anonimnih ekstremista....

Кажи му,
удави нас већ данима са овима што иду по дијаспори и ваћаре онај наш мучени народ,..као, они су спасиоци Србије, српства и породице:zcepanje:

.

znaci ako neko istice porodicu u prvi plan, a ne pedere i trandze, taj je ekstremista? :huh: zanimljivo.

Ne, to ja nisam rekao...

To si ti tako protumačila... A onaj ko ističe porodicu u prvi plan, neka postane socijalni radnik, neka se bavi psihologijom, neka bude sveštenik, a ne političar...

Srpski narod ne voli ekstreme... Nećemo talibanizaciju Srbije...

Ne, to ja nisam rekao...

To si ti tako protumačila... A onaj ko ističe porodicu u prvi plan, neka postane socijalni radnik, neka se bavi psihologijom, neka bude sveštenik, a ne političar...

Srpski narod ne voli ekstreme... Nećemo talibanizaciju Srbije...

Ako je ovde neko taliban, onda si to svakako ti.
Razmisli malo.

Pa nema, naravno...

Значи тих сексуалних групација има 70% у друштву па их треба посебно тетошити и бринути о њима? Ало бре човече тих нема ни 2% у Србији зар они да одлучују како ће нам земља изгледати или да утичу на било шта? Муслимана у овој земљи такође нема ни 2% , по чему су они пречи од осталих 98% грађана?
Каква је то логика да се брине о непродуктивној мањини на штету већине?
Двери неће прогањати ни муслимане ни сексуалне мањине,али за њих ће важити закони као и за све у овој земљи! У Србији данас закони не познају полну или сексуалну оријентацију, ти закони би требало да важе подједнако за све! За то се залажу Двери!

Значи тих сексуалних групација има 70% у друштву па их треба посебно тетошити и бринути о њима? Ало бре човече тих нема ни 2% у Србији зар они да одлучују како ће нам земља изгледати или да утичу на било шта? Муслимана у овој земљи такође нема ни 2% , по чему су они пречи од осталих 98% грађана?
Каква је то логика да се брине о непродуктивној мањини на штету већине?
Двери неће прогањати ни муслимане ни сексуалне мањине,али за њих ће важити закони као и за све у овој земљи! У Србији данас закони не познају полну или сексуалну оријентацију, ти закони би требало да важе подједнако за све! За то се залажу Двери!

Zalažu se do mojega.... Oni se zalažu za pravoslavnu džamahiriju... Zato i ne treba da se bave politikom..

Srpski narod to dobro razume, zato dveri i neće preći cenzus...

Hm, ogranizacija u kojoj je jedan od idejnih vodja Miroljub Petrovic, koja se bazira na ideologiji osvedocenih fasista Dimitrija Ljotica i Nikolaja Velimirovica je zasigurno vredna etikete klerikalne organizacije, koja bi nas vrlo rado vratila negde u 14. vek :(

Kakva nevidjena bljuzga.

Lupi covek i ostade ziv. Samo stakla popucase.

Hm, ogranizacija u kojoj je jedan od idejnih vodja Miroljub Petrovic, koja se bazira na ideologiji osvedocenih fasista Dimitrija Ljotica i Nikolaja Velimirovica je zasigurno vredna etikete klerikalne organizacije, koja bi nas vrlo rado vratila negde u 14. vek :(

Kladim se da bi nam ubrzo prepisali "odeždu" kakvu treba da nosimo...:lol:

Нема Љотић никакве везе са Дверима,нити са било којом странком данас у Србији, његове идеје су важиле 40 -тих година прошлог века и немају везе ни са Србима и Србиојм у опште......
Што се тиче владике Николаја Велимировића њега данас многи поштују у Србији , али никоме он није политички идеолог,па ни Дверима!
Значи све што си написао нема везе са реалношћу и показује да немаш појма ни о Дверима, а ни о Љотићу и Велимировићу.....:hahaha:

Kakva nevidjena bljuzga.

Lupi covek i ostade ziv. Samo stakla popucase.

Мисли на Образ ,а пише о Дверима..... Тако ти је то код нас, свако се ухвати да палкамуди о нечему и има своје мишљење,а не познаје оно о чему паламуди..... То би ти било као да сакупљач секундарних сировина врши операцију зачепљења крвних судова слеп, а да му упутства даје видовита Зорка..... Е тако од прилике..... вађно је да се нешто одвали.... Језик вазда бржи од памети!

To može da bude samo za klerofašiste... Da nemam "Prekršaj:0/2 (2)", sad bi joj na sočnom srpskom jeziku objasnio šta je ona za mene... ali ostaću joj dužan za sada...

ama sav sijas od kulture i obrazovanja :flert: pre svega ja nisam dveras, ja sam na prvom mestu srpkinja, ali posto si ogranicen kao francuski balkon ne mozes da shvatis da etiketiranje "fasista, nacista, ekstremista" ne moze da se koristi bas u svakom postu ako se ne koriste smajlici. izvoli sad objasni mi na socnom srpskom, umem ja i tako da diskutujem :)

Мисли на Образ ,а пише о Дверима..... Тако ти је то код нас, свако се ухвати да палкамуди о нечему и има своје мишљење,а не познаје оно о чему паламуди..... То би ти било као да сакупљач секундарних сировина врши операцију зачепљења крвних судова слеп, а да му упутства даје видовита Зорка..... Е тако од прилике..... вађно је да се нешто одвали.... Језик вазда бржи од памети!

Zato nam tako i jeste.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back