Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ne bude zabune:

Original postavio eremita
Хтео је да нам стави до знања да Двери ИЗЛАЗЕ НА ИЗБОРЕ ЗБОГ ПАРА - а Тома Гробар ИЗ ЉУБАВИ ПРЕМА ГРОБЉУ, пардон НАРОДУ

-------------
Je li on pljuvao "potenicjalnog" koalicionog partnera?
Meni se cini da jeste, ako se tebi ne cini, nesto nije u redu s jednim od nas dvoje:think:

a koje rekao da je Tomka potencijalni koalicioni partner Dverima?

Dveri su jasno rekle da svako ko se zalaze za EU ne moze im biti koalicioni partner

Мене било страх да почнем да гледам, јер Александра Јерков је много жесток ЕУфил, а Владан Глишић много жесток ЕУскепс, па сам се плашио свађе, а ја не подносим насиље :)

Aleksandra samo ponavlja naucenu mantru o "fasistima", "vracanju u proslost", "srpskom nacionalizmu", "huliganima i nasilnicima",...
Vladan je pokazao kulturu i racionalno ophodjenje a ipak uspeo da kaze neke bitne stvari. Jedino je bilo nekorektno sto Jugoslav nije dozvolio da Vladan iznese stav Dveri o Vojvodini.

Aleksandra samo ponavlja naucenu mantru o "fasistima", "vracanju u proslost", "srpskom nacionalizmu", "huliganima i nasilnicima",...
Vladan je pokazao kulturu i racionalno ophodjenje a ipak uspeo da kaze neke bitne stvari. Jedino je bilo nekorektno sto Jugoslav nije dozvolio da Vladan iznese stav Dveri o Vojvodini.

pa kad je vladan ljubomoran mnogo na cesdomira

Мене било страх да почнем да гледам, јер Александра Јерков је много жесток ЕУфил, а Владан Глишић много жесток ЕУскепс, па сам се плашио свађе, а ја не подносим насиље :)

Objasni mi taj fenomen da se i ovi vojvođanski separatisti bore protiv Tome i SNS-a koji su za EU ???
Sa druge strane i protivnici EU (radikali) se grčevito bore protiv SNS-a i smatraju manje zlo DS.
Nešto mi ovde smrdi .. ne vole Tomu zato što ima podršku naroda . :per:

Objasni mi taj fenomen da se i ovi vojvođanski separatisti bore protiv Tome i SNS-a koji su za EU ???
Sa druge strane i protivnici EU (radikali) se grčevito bore protiv SNS-a i smatraju manje zlo DS.
Nešto mi ovde smrdi .. ne vole Tomu zato što ima podršku naroda . :per:

pa radikali se bore protiv sns jer je njihov martinovic mnoogo ljubomoran na cedomira i to otvoreno pokazuje

ma ti si sav pacifista,

Надам се да ниси био ироничан, јер ја сам заиста пацифиста и највише волим да слушам реге. Овај постер ми је у дневној соби:

images

Добро је што је Владан Глишић истурио у први план социјалну ситуацију у Србији.
Старији корисници форума знају да је управо тешка социјална ситуација уклонила Милошевића из политике.
Обичног грађанина Србије занима којим квалитетом живи, а не донације, интеграције, регионализације...
Данас захваљујући актуелној власти у Србији просечна плата је мања него у Албанији.

bravo a gejeve i cigane i jel volis mozda albance?

Познајем прилично добро два геја, моје колеге, не могу да кажем да смо другари, али их поштујем, а и они мене, са Албанцима и Циганима сам ишао у школу, мог другара Павла видим понекад на аутобуској станици где ваља наочаре и лажно тозла. Ја сам ОК све док је тај неко други ОК, најважније ми је да је поштен и духовит. Те две особине највише ценим код људи свих облика и боја.

Познајем прилично добро два геја, моје колеге, не могу да кажем да смо другари, али их поштујем, а и они мене, са Албанцима и Циганима сам ишао у школу, мог другара Павла видим понекад на аутобуској станици где ваља наочаре и лажно тозла. Ја сам ОК све док је тај неко други ОК, најважније ми је да је поштен и духовит. Те две особине највише ценим код људи свих облика и боја.

braavo druga bio bi ovo lepsiji sveet da svi razmisljaju kao ti

Старији корисници форума знају да је управо тешка социјална ситуација уклонила Милошевића из политике.
Обичног грађанина Србије занима којим квалитетом живи, а не донације, интеграције, регионализације...
Данас захваљујући актуелној власти у Србији просечна плата је мања него у Албанији.

И у програму Двери су те теме истурене у први план, то је оно што они зову породична политика, домаћинска економија и социјални патриотизам.
Наравно, у овој емисији је додирнута и спољна политка која, у ситуацији у каквој смо сада, постаје и питање идентитета и суверенитета и економије.

da a kod cedomira je preistina

Nisi shvatio poentu ali nema veze!

Odlicno zapazanje!

Pitanja koja su ti postavljena najbolje pokazuju moc stereotipa ali i nemoc da se shvati razlika izmedju stavova po nekom pitanju ili pojavi i licnih odnosa prema konkretnim ljudima.
Ako je neko protivnik da se javno manifestuje necije seksualno opredeljenje ne znaci da mrzi coveka sa takvim opredeljenjem. Tendenciozna zamena teza!

И у програму Двери су те теме истурене у први план, то је оно што они зову породична политика, домаћинска економија и социјални патриотизам.
Наравно, у овој емисији је додирнута и спољна политка која, у ситуацији у каквој смо сада, постаје и питање идентитета и суверенитета и економије.
Да, ко размишља дугорочно спољну политику мора да ослони на Евроазију тј. Шангајску организацију за сарадњу и БРИК, односно земље које није захватила светска економска криза.
Крајње је неозбиљно гледати у Европску унију као спасиоца, а ЕУ добија новчану кредитну помоћ од Руске Федерације и Кине.
Сам концепт ослањања на стране инвестиције је погрешан, ми морамо да се базирамо на пољопривреду и енергетику.

Да, ко размишља дугорочно спољну политику мора да ослони на Евроазију тј. Шангајску организацију за сарадњу и БРИК, односно земље које није захватила светска економска криза.
Крајње је неозбиљно гледати у Европску унију као спасиоца, а ЕУ добија новчану кредитну помоћ од Руске Федерације и Кине.
Сам концепт ослањања на стране инвестиције је погрешан, ми морамо да се базирамо на пољопривреду и енергетику.

Jesi li ti to citao program Dveri ili se slucajno podudarate?

Ako je neko protivnik da se javno manifestuje necije seksualno opredeljenje ne znaci da mrzi coveka sa takvim opredeljenjem. Tendenciozna zamena teza!

Што се мене тиче, немам никакав проблем са нечијим сексуалним афинитетима. Постоји проблем када се то инструментализује, злоупотребљава и користи чак и за смањивање људских слобода (најновији пример је проф. Брдар кога студент пријављује након једне дискусије о политизацији хомосексуализма, па га опомиње повереник за родну равноправност и онда опет долазимо до ограничавања слободе мишљења и говора). Треба инсистирати на људским и грађанским правима, увек и свуда, било ко да је у питању

Ја тако пишем од кад сам на овом форуму, старији корисници знају.

Onda su mozda ovi Dverjani malo kraduckali od tebe.
Salim se, naravno. Gotovo identican je i njihov prilaz tom pitanju. Verovatno je zbog toga i ovolika frka oko njih kako se to ne bi dovoljno glasno culo!

Pa SNS i Dveri imaju razlicit program.....SNS je priblizniji DS-u kada je program u pitanju

СНС је још напреднији од ДС кад је ЕУ у питању.Вучић је поводом добијања папирића о кандидтури изјавио да би они то: " Брже и боље".Ваљда би брже отцепили Војводину, дали Санџаклијама статус Републике и утерали нас у НАТО тор...

a koje rekao da je Tomka potencijalni koalicioni partner Dverima?

Dveri su jasno rekle da svako ko se zalaze za EU ne moze im biti koalicioni partner

Ne poznajem nikakvu Tomku, ne znam o cemu pricas, ja sam odgovorila na pljuvanje Mitino "GROBARA", pa sam upozoena da "ne pljujem" nase (?) "koalicione partnere", mislilo se na DSS i SNS...

Koga briga sta su Dveri rekle?

Kako su rekle,tako neka bude, kad pobede neka sprovode svoju politiku, barnice im nekko?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back