- Poruka
- 13.940
Најновије истраживање: Двери прелазе цензус
http://www.vaseljenska.com/politika/najnovije-istrazivanje-dveri-prelaze-cenzus/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Најновије истраживање: Двери прелазе цензус
http://www.vaseljenska.com/politika/najnovije-istrazivanje-dveri-prelaze-cenzus/
Vrhunac inteligencije kod ovih sto i veruju ovim klero-fasistima![]()
Ma idi bre, dive se tu nekim priučenim "političarima" sa ludačkim i ispraznim pogledom... Šta od njih može da se očekuje sem destrukcije i konačnog pokopavanja svega što valja u Srbiji?
..neke zabranjene supstance konzumira?Vrhunac inteligencije kod ovih sto i veruju ovim klero-fasistima![]()
Zašto profašističke stranke imaju i jednu sekundu vremena na nacionalnoj televiziji?
Kalimero, koji je tvoj problem?
1. Kako mogu da učestvuju na izborima ako nisu stranka? Šta glume?
2. Znači njihove reklame se emituju besplatno? Pošto sam ih video 20-ak do sada.
3. Ko to vidi, vidi, a ko ne, taj veruje u jeftinu žvaku...
Zašto? Mnogi ih tako zovu, i to sa dobrim razlogom... Ja lično mogu da namirišem fašizam kroz 10 zavesa![]()
Vidim da si ti već prošao terapiju Zveri... i dobro su te podučili. A naivčine (bar neke) će nasesti na priču o porodičnim šetnjama i slično... Dobar je srpski narod ali i povodljiv, na žalost.

Tako ih zovu oni koji nemaju ni tri grama mozga, a posebno bi voleo da mi objasniš taj dobar razlog? Ne možeš da namirišeš jer i ne znaš šta je fašizam.Zašto? Mnogi ih tako zovu, i to sa dobrim razlogom... Ja lično mogu da namirišem fašizam kroz 10 zavesa![]()
1. Kako mogu da učestvuju na izborima ako nisu stranka? Šta glume?
2. Znači njihove reklame se emituju besplatno? Pošto sam ih video 20-ak do sada.
3. Ko to vidi, vidi, a ko ne, taj veruje u jeftinu žvaku...
Svaka nasa napisana rec govori samo o nama. Tvoje koje sam podebljao govore narocito o tebi!
Stalno isti "argumenti". Veoma si recit!
1.Ovo je najbolji dokaz koliko poznajes Zakon i Ustav. Takvo ti je znanje i o svemu o cemu pises.
2.Posto ti vidis ono sto niko drugi nije, hajde zakaci nam jednu njihovu reklamu pa da ti se izvinem.
3.To samo ti "vidis" ili imas zadatak da "vidis"?
Jel' su to sva cula sa kojima se sluzis? Sudeci po snazi argumenata, izgleda si ozbiljno nazebao!
Nesto nisam siguran da ti poznajes srpski narod. Bice da ga samo mrzis!
Ti onda ne gledaš televiziju. Reklama počinje sa: "VIše ne padaju bombe na Srbiju ali tu su kvislinzi i špijuni koji nastavljaju da nas uništavaju...bla bla....truć truć, jedinstvo, rađanje dece, prd prd...." Stvarno mi je neobično da si toliko neinformisan ako ih već zastupaš. Pogledaj malo tv.
na kojoj tv si video ovu reklamu?
Ovaj se bas unervozio![]()
1. ucestvuju na izboru kao lista gradjana... sto dolazis ovamo da trolas kad ne znas ni ono najosnovnije?
2. gde si video njihove reklame? vesti i dnenvik se ne racunaju, to nisu reklame
3. nisam ni opcekivao neki pametan ili barem normalan odgovor... samo trolanje
Na nekoj lokalnoj, ako se dobro sećam...
Ni ti nisi informisan. Stvarno ne znam zašto trošim vreme na vas. Nije stranka kao što ni g17 nije bio![]()
O saska... u pauzi kad ne blajvis canku pusta te na krstu?

Tako ih zovu oni koji nemaju ni tri grama mozga, a posebno bi voleo da mi objasniš taj dobar razlog? Ne možeš da namirišeš jer i ne znaš šta je fašizam.
Takvi kao ti, što na sam pomen "nacionalnog" a u stvari odmah pomisle na "šovinističko" i "fašističko", mada iz sopstvene površnosti trpaju to u isti koš sa "nacionalnim" i "patriotskim" se zapravo ponašaju isto kao i pravi šovinisti, samo u suprotnom smeru. Sve u svemu, jedna obična glupost, isključivost i prazna sujeta.
ne znam sta je g17 ni ne zanima me
ni ja ne znam zasto trosis samo se blamiras
Dacu ti ga saska... iskusna si ti![]()
Razbijam vas.