Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imaju uslovno poverenje onih koji su koliko-toliko upoznati sa njihovim radom . Moje , tvoje i ljudi koji ih prate , mahom preko interneta . Raspitaj se na pijaci , na ulici , većina ili nije čula za njih , ili je čula nešto negativno (žutu propagandu za idiote) .

Što se tiče običaja , teško da će se to promeniti (ne samo u Srbiji) . Opšte pravo glasa je snizilo kriterijume , "liberalizam" je još dodatno zatupeo masu . Drugo je vreme bilo kad nije svaka budala mogla da glasa (recimo pre 1.sv.rata )

Srbi ce dobiti vlast kakvu zasluzuju.
Na njima je da se trude da zasluze bolje.

Nisam shvatio. Dakle, ispada da je Washington DC ijopet poslao novih maleckih, sveze odstancovanih $100 milki USD da se srusi DS, i da nove politicke snage, Dveri, dodju na vlast?!

Auuuuu... Ja da sam nalogodavac iz State Dept-a, sve bih ove nesposobne politicare otpustio i vratio u pocepane farmerke i na mostove da se biju sa narodnu miliciju.

(next, please!)

_nobody_

Za rusenje Slobe je trebalo 100-nak milki, a sad im dodje svejedno ko ce od njihovih igraca da upadne u koju rokadu. :bye:

Zamolio bih pristrasne i nepristrasne moderatore da mi ne diraju temu, ne brisu, ne edituju, ne prebacuju u druge podforume i ne lepe za druge teme, jer je ovo zasebna tema sa specificnim sadrzajem.

Unapred hvala.

Inace, radi se o tome ko se zapravo krije iza Dveri, zasto su Dveri usle u politicku trku, da iza Dveri stoje isti ljudi koji su doveli na vlast ove protiv kojih se Dveri toboze bore i da zvanicna populisticka prica koju Dveri plasiraju uveliko odstupa od one koja se provlaci ispod zita.

Istina, istina i samo istina :hvala:

Evo kakvi idioti od novinara kod nas vladaju !!!

Sam postavlja pitanja, podpitanja i sam na njih odgovara. U roku od 25-30 sekundi postavio je desetak pitanja i bar duplo više podpitanja i sve je sam odgovorio !?

Meni uopšte nije jasno kome služe ove tupadžijske namenske "emisije" za deskriditaciju nekoga.

Jasno mi je čemu služe ali mi nije baš najjasnije kome mada u nekim slučajevima kao što je ovaj mogu da predpostavim !?

Предата кандидатура Владанa Глишића ЗА председника Србије

Двери-ЗА живот Србије предале су данас (14. априла), у подне, Републичкој изборној комисији потписе грађана који су подржали кандидатуру Владана Глишића за председника Србије.

Више од 13.000 грађана својим потписом подржало је кандидата Двери и на тај начин омогућило кандидатуру Владана Глишића на председничким изборима.

Zamolio bih pristrasne i nepristrasne moderatore da mi ne diraju temu, ne brisu, ne edituju, ne prebacuju u druge podforume i ne lepe za druge teme, jer je ovo zasebna tema sa specificnim sadrzajem.

Unapred hvala.

Inace, radi se o tome ko se zapravo krije iza Dveri, zasto su Dveri usle u politicku trku, da iza Dveri stoje isti ljudi koji su doveli na vlast ove protiv kojih se Dveri toboze bore i da zvanicna populisticka prica koju Dveri plasiraju uveliko odstupa od one koja se provlaci ispod zita. ???:rotf::rotf:

????

PRIJATELJU TI SI POMESAO LONCICE !!! ZESTOKO !!!
Ovo sto DRAGAS prica u Cirilici se ODNOSI na DOS !!!! iz 2000.g I NEMA BLAGE VEZE sa DVERIMA !!!!
LIcno sam gledao navedenu emisiju "CIRILICU" na TV HEPPY !!! :hahaha::hahaha::hahaha:

Nego CINI mi se da si TI dezurni PROVOKATOR i DEZINFORMATOR !!!! na FORUMU !!!! :dash::dash::dash:

Poslednja izmena:

Unapred hvala.

Inace, radi se o tome ko se zapravo krije iza Dveri, zasto su Dveri usle u politicku trku, da iza Dveri stoje isti ljudi koji su doveli na vlast ove protiv kojih se Dveri toboze bore i da zvanicna populisticka prica koju Dveri plasiraju uveliko odstupa od one koja se provlaci ispod zita.????

?????
OVO je CISTA ZAMENA TEZA !!!
PRIJATELJU TI SI POMESAO LONCICE !!! ZESTOKO !!!
Ovo sto DRAGAS prica u Cirilici se ODNOSI na DOS !!!! iz 2000.g I NEMA BLAGE VEZE sa DVERIMA !!!!
LIcno sam gledao navedenu emisiju "CIRILICU" na TV HEPPY !!! :hahaha::hahaha::hahaha:

Nego CINI mi se da si TI dezurni PROVOKATOR i DEZINFORMATOR !!!! na FORUMU !!!! :dash::dash::dash:

Предата кандидатура Владанa Глишића ЗА председника Србије

Двери-ЗА живот Србије предале су данас (14. априла), у подне, Републичкој изборној комисији потписе грађана који су подржали кандидатуру Владана Глишића за председника Србије.

Више од 13.000 грађана својим потписом подржало је кандидата Двери и на тај начин омогућило кандидатуру Владана Глишића на председничким изборима.

samo napred i ne osvrcite se na lavez

ako izadjem na glasanje i ne ponistim listice---glasacu za dveri...barem su to neka nova lica...od ovih poznatih mi se povraca...

Podsetio si me da iskopiram jedan komentar ispod klipa Himne Dveri na youtube. Ocito je napisao veoma mlad covek.
Evo sta kaze:
"Danas mi rekla baba da ce da glasa za dveri,znaci kad sam cuo nisam mogao da verujem.."

Podsetio si me da iskopiram jedan komentar ispod klipa Himne Dveri na youtube. Ocito je napisao veoma mlad covek.
Evo sta kaze:
"Danas mi rekla baba da ce da glasa za dveri,znaci kad sam cuo nisam mogao da verujem.."

zeljna baba tradicije koja je za evropske srbe postala posprdna...upropastise nas pokondirene malogradjanske tikve...

ako izadjem na glasanje i ne ponistim listice---glasacu za dveri...barem su to neka nova lica...od ovih poznatih mi se povraca...

treba glasati za Dveri jer ce morati da se pokazu na delu ,ako kiksnu lako ih je na sledecim redovnim ili prevremenim izborima kazniti.Ostale smutljivce koji su na sceni vec dve decenije ni sa dinamitom ne mozes pocistiti

treba glasati za Dveri jer ce morati da se pokazu na delu ,ako kiksnu lako ih je na sledecim redovnim ili prevremenim izborima kazniti.Ostale smutljivce koji su na sceni vec dve decenije ni sa dinamitom ne mozes pocistiti

slazem se...politicarima u srbiji koji imaju staz preko 20 godina u skupstini --zabranio bih da se vise bave politikom...pa njih zemlja ne zanima jos pre 18 godina...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back