gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
Romi je nemaju. Ali nema veze. Od koga se Srbi u Srbiji ustežu da kažu da su Srbi.?
Romi je imaju, ali još od 12. veka žive kao nomadi, na čemu im veoma često zavidim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Romi je nemaju. Ali nema veze. Od koga se Srbi u Srbiji ustežu da kažu da su Srbi.?
Управо тако !!!
Предлажем да наша матица буде Месопотамија !
Rekao sam i da jugoslovenstvo ne isključuje srpstvo. Jugoslovenstvo je umbrella term koji obuhvata sve južnoslovenske narode u SFRJ.
Не, по мени су снимили "Фајт клаб" а ја сам глумио Бредаса Питаса
Rekao sam i da jugoslovenstvo ne isključuje srpstvo. Jugoslovenstvo je umbrella term koji obuhvata sve južnoslovenske narode u SFRJ.
Piše ti lepo da si autsajder, pa putuj u Jugoslaviju.
Pa neki dan rece da si Jugosloven?!
Sve dok postoje Srbo-jugosloveni, zaprašivaćemo.
I ti si rođena u SFRJ a pošto je Srbija naslednica SFRJ onda nigde ne mrdam![]()
Ja ih uglavnom vidjam na grobljima,a poneki zadju i u citulju.Ovaj autsajder je pravi fenomen...Znači da nije ništa.
Pa ti si ista kao one ustaše,puna im usta Srbo-četnika, Srboslavije, jugočetnika itd itd.. Nikakve razlike...
Ja ih uglavnom vidjam na grobljima,a poneki zadju i u citulju.Ovaj autsajder je pravi fenomen...
Znači, ti si nepopravljiv, menjaš avatare, ali si i dalje Stambolićeva struja.Sve je to prošlost.Od sutra pohadjaš versku nastavu.

Другарице и другови, сељанке и сељаци, одох ја у чаршаве и ручно плетен покривач што ми је драга исплела као мираз.
Ком обојцџи, ком опанци !
A na veronauci sam postao ateista...
![]()
Ja ih uglavnom vidjam na grobljima,a poneki zadju i u citulju.Ovaj autsajder je pravi fenomen...
Kupio sam RAID,onaj plavi,za letece insekte...On je za zaprašivanje.
Ovo ću protumačiti kao kompliment.Stvorili su državu na masovnim grobnicama, ali su je stvorili.Da li se nekad priupitaš zašto je to toliko važno njima, i još mnogima!? A tebi svejedno.
U crkvi...katoličkoj.