Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

ne znam stvarno:lol:
marinci u zatvor...jedino priblizno shto ja znam da lichi je ovo al film sam gledao deo samo i to daavno
idu dva al pandura po ribu u zatvor:lol:

http://www.imdb.com/title/tt0108310/

Neznam... sad sam se setio da je jedan od njih na pocetku filma otkrio drugom da valjda zaradjuje tako sto muva nesto sa uniformama... i rezervisao kola neka skupa za kada izadje... Film su preveli kao pratnja davao se na RTS-u... bio pre 4-5 god... valjda...

Nina@
je l to ono neshto kao francuski tinejdz studenti>?
lichilo kao na neki studentski dom...pa ima neki u kolicima?
ili ne?

Nisu studenti,nego u srednjoj skoli,taj glavni lik,moj ljubimac :heart: :D je neki bogatas,
kao lozi se na neku istripovanu,cas su zajedno,cas nisu,pa ima i neku kovrdzavu sestru za koju nije znao...
Ne secam se vise
Nisam to redovno pratila,samo malo uzivala u pogledu...:)

Ne znam da li je ova tema bas podesna za to sto cu pitati, ali sam skinula film The Forgotten sa Dzulijen Mur i na imdb.com pise da film traje 91 minut. To je sve u redu i tacno, da se na mom filmu nakon tih sat i po vremena i kompletne odjavne spice ne pojavi prakticno kao neki nastavak filma ili kako se meni cini druga alternativa zavrsetka filma, jer svega u tih 13 minuta koliko traje nastavak ni jedna scena se ne poklapa sa nekom iz filma. Ono sto me najvise buni jeste da su srpski i hrvatski titlovi i programirani za to da nakon kraja tj odjavne spice, titl nastavlja na onaj ostatak. Za razliku od toga engleski subtitle je redovan tj traje samo 90 minuta. I sad sam totalno zbunjena. Onaj nastavak pripada filmu definitivno, ne bih mogla reci da ga je neko cackao i ispresekao odredjene scene kada su subtitlovi tako podeseni. Sta mi mozete reci o tome?

U jednom filmu dzeki cen je u nekom budistickom hramu i tamo on nadje neku izgubljenu knjigu iz koje izlaze neki beli duhovi i poducavaju ga kung fu, a drugi je deciji gledao sam ga krajem osamdesetih u njemu se pojavljuje neko ljubicasto cudoviste(ljudozder) cak mislim da se film i zove ljubicasti ljudozder i na kraju on peva na nekom instrumentu i nestane. Unapred hvala:idea:

nije problem u titlu, vec da li je film takav, tj. da li je snimljen tako da se zavrsi (naizgled) i onda traje jos 15 minuta..... Jer pise na imdb.com da film traje sat i po, i zaista, sve do odjavne spice film ide 90 minuta i posle se nastavlja jos 15 minuta sa scenama koje se ne pojavljuju u filmu, a vezane su za film. Zato i pitam da li je taj kratak nastavak zaista deo filma? Da li je film zaista tako snimljen. (ne bih vas mucila ovde da stoji to na imdb ili da sam negde nasla da film traje duze). To sto sam spomenula titl to sam samo nekako skontala da je moguce jer se i u titlu film nakon zvanicnog kraja nastavlja, ali mi je glupo. No, svejedno.

e... imam jos jedan film... nesto kao neki momci marinci valjda dobiju zadatak da odu u neki zatvor da pokupe opasnog kriminalca... ispostavlja se da je to zena i jedan se zaljubljuje u nju... posle oni odsednu u neki hotel a taj se smuva sa tom curom... Tako nesto... bio na RTS-u pre koju godinu... posle tog filma bila dodela oskara...

To bi trebalo da je Chasers sa Tom Berindzerom.

http://www.imdb.com/title/tt0109403/

Poz forumasi...
E ovako, ja sam prije par godina na pinkbh gledao film koji mi se veoma svideo ali ne znam kako se zove. Film je neka vrsta romanticne drame... Radi se o nekom decku koji se zaljubljuje u neku djevojku kojoj otac zabranjuje izlaske i druzenje sa njim. On ne razumije zasto se njen otac tako ponasa ali na kraju kad "skonta" ispostavi se da ona boluje od neke neizlecive bolesti i da ce umrijeti za par mjeseci. Posle se oni vjencaju a ona umire tog ljeta. ako neko zna kako se film zove da mi odgovori, posto bih volio da ga nabavim.

gledao sam neki francuski samo deo(komedija)jedan glumac je obelix(axterix i obelix)
oni suu zatvoru pa ih premeste u ludaru,jedan je ubica,jedan ima ogromnu snagu,pa pobegnu idatle dizalicom,pa ih juri policija,iistovvremeno i neki pajseri,tada oni odlaze u prodavnicu za
maskembale pa .....

Zavezi i bezi (Tais-toi)
Zan Reno i Zerar Depardje u glavnim ulogama...

Back