Dachijel
Obećava
- Poruka
- 82
je l riba crvenokosa i ima dete?
i je l se vozikaju u ruzichastom kadilaku?
ako da,onda je to sa istvudom
Jock... Nije...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
je l riba crvenokosa i ima dete?
i je l se vozikaju u ruzichastom kadilaku?
ako da,onda je to sa istvudom

Ima i onaj cini mi se kad on treba da sprovede neku ribu do sudnice
pa se onim autobusom probija
cini mi se da je Klintara u pitanju
ne znam stvarno
marinci u zatvor...jedino priblizno shto ja znam da lichi je ovo al film sam gledao deo samo i to daavno
idu dva al pandura po ribu u zatvor
http://www.imdb.com/title/tt0108310/
to je prljavi hari valjda..to s autobusom..al ne znam ima li u tom prljavom hariju ribe?
ima onaj u kom silovana godinama kasnije ubija silovatelje al tu mislim nema autobus
Neznam... sad sam se setio da je jedan od njih na pocetku filma otkrio drugom da valjda zaradjuje tako sto muva nesto sa uniformama... i rezervisao kola neka skupa za kada izadje... Film su preveli kao pratnja davao se na RTS-u... bio pre 4-5 god... valjda...

Pazi kad sam i to gledala...E... da.... usput se setih jedne serije koje sam do skoro pratio na Ultra Tv na kablovskoj... znam da je bila francuska i davala se u terminu 11h ujutro... nesto o nekim tinejdzerima... Zna li neko...

Jel Tom Kruz tu?

Pazi kad sam i to gledala...
Ali imam opravdanje...onaj glavni lik mnoooogo lici na jednog decka u kojeg sam bila zaljubljena.
Ne secam se kako se zove serija.

Nina@
je l to ono neshto kao francuski tinejdz studenti>?
lichilo kao na neki studentski dom...pa ima neki u kolicima?
ili ne?

Nina@
je l to ono neshto kao francuski tinejdz studenti>?
lichilo kao na neki studentski dom...pa ima neki u kolicima?
ili ne?
i da jeste nemam pojma kako da ga nadjem na imdb![]()
a da nije http://www.imdb.com/title/tt0331156/
(skola zivota)

:
e... imam jos jedan film... nesto kao neki momci marinci valjda dobiju zadatak da odu u neki zatvor da pokupe opasnog kriminalca... ispostavlja se da je to zena i jedan se zaljubljuje u nju... posle oni odsednu u neki hotel a taj se smuva sa tom curom... Tako nesto... bio na RTS-u pre koju godinu... posle tog filma bila dodela oskara...

gledao sam neki francuski samo deo(komedija)jedan glumac je obelix(axterix i obelix)
oni suu zatvoru pa ih premeste u ludaru,jedan je ubica,jedan ima ogromnu snagu,pa pobegnu idatle dizalicom,pa ih juri policija,iistovvremeno i neki pajseri,tada oni odlaze u prodavnicu za
maskembale pa .....