Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Jel' zna neko naziv filma da ga skinem?Zaspala sam posle 10-ak minuta.Bio na Pinku pre par godina...Horor-triler,verovatno.Pocinje kao u nekom zatvoru ili policiskoj stanici,tu je neko ko je osudjen za ubistvo...Onda pocinje prica...Muskarca u kolima na sred puta zaustavlja devojka,sva je izubijana,krvava,kao da je imala udes.Kaze kako je boli glava.On je pusta u auto,ona seda i odjednom je kamera nazad na njenoj glavi...Nema deo glave i ispada joj mozak u auto,ona pada mrtva.Tu su pocele reklame...
:hej: Pajo,jel' ima sanse da se setis?

Znas li jos neki detalj
nagledao sam se ja lobotomija
i ispadanja tudjih mozgova
tako da mi se nije lako snaci u tom krvavom lavirintu
Nazalost,to je sve,pocele su reklame,a ja sam zaspala.Ako ti nesto znaci,mislim da je covek u kolima bio crnac i pocetak je tako mracan,ta policiska stanica,lici na bolnicu,puno neke zelene boje...Mada,to ti nije neka pomoc...Nema veze,hvala sto si pokusao :zag:

Hm,ovako...
Gledala sam taj film na TV POLITIKA neke 2001/2..
Sniman 60ih-70ih...
Uopste se ne secam kako izgleda glumica koja je igrala glavnu zensku ulogu,a glavni glumac je visok relativno mrsav,plav....Lici na Stiva Mekkvina(mozda je i on,ne znam....)....taj tip...
Radnja- On se vraca kuci i zatice svoju zenu,koja ustvari nije njegova zena,ima drugu boju kose itd...ali ga ona ubedjuje da jeste,a i drugi ljudi ga ubedjuju da jeste,on a ga nervira sa tom 'igrom' nije mu jasno sta se desava...To je sve veoma zanimljivo i napeto...
A na kraju se ispostavlja da je ustvari on 'bad guy' ,neka saobracajna nezgoda,slupana kola...on je valjda nekog ubio?(nisam sigurna za poslednje...)
Veoma bi mi znacilo kada bi mi neko dao naziv ovog filma ili bilo sta sto moze biti od pomoci za pronalazenje istog...

aybody???

bio pre neku godinu film na HRT-u. dobar, komedija... kao neki tinejdzeri krenu na planinu na zimovanje ali bez roditelja... DO tamo im se svasta dogadja, zalutaju na nekom rancu sa narandzama i upoznaju jednu curu za koju misle da njen otac tu radi, da sakuplja narandze ali se ispostavi da je ona milionerka i onda ih ona odbaci do druge grupe koja je u las vegasu... posle odu na neku planinu gde jedna od njih upoznaje slavnos skijasa... zna li neko koj je ovo film...???

Gledala sam jedan film pre 10-ak godina,i ne znam kako se zove,niti ko igra u njemu.
Secam se samo nekih delova.
Porodica odlazi kao na put,valjda na neko letovanje,i odseda u jednoj kuci.Tu sinu pocinje da se prividja njegov pokojni deda u ogledalu.Ima i jedna scena gde svi sede za stolom,spremaju se da pocnu da rucaju,i odjednom se svi ukoce u mestu,kao da je vreme stalo,samo za sina ono tece i dalje,Onda on opet vidi svog pokojnog dedu,koji mu kaze da je hrana na stolu otrovna i da mora da spreci porodicu da je pojede.Onda se decak penje na sto i,da izvinete na izrazu,popiski se po hrani.Onda se opet svi odmrznu i,naravno,nece da jedu.Posle ide scena gde otac steze kais na pantalonama,govoreci pritom da to cini jer nema sta da jede (aludira na to sto je sin uradio).Inace,film nije komedija,nego horor.
Posle svi u porodici,jedno po jedno,krecu da se pretvaraju u nekakve biljke.Mislim,i dalje imaju priblizno ljudski oblik,ali kao da su sastavljeni od lisca.
Sve u svemu,bas cudan i zastrasujuci film.
Zna li neko kako se zove?

Ljudi,jel znate naziv?
I mene zanima.;)

Jooooooj mene muci jedan crtani i to sam se steila kad sam gledala MULAN,..

Elem secam se da je tipa kineski ili japanski crtani znaci ta bransa,...radi se o nekoj devojci koja ima belo lice, crnu dugu kosu i u belom kimonu je... i znam da je morala da se suoci sa nekim dzinom i da ga je izazvala na nekoj litici i onda se on pojavio ispred nje onako od kamena,..pa je ona izgovorila netso i tu se on zaledio, poceo sneg da pada i pukao i navodno je to bio kraj a ona postala heroj,... Ne mogu da se setim crtani je star i bio je RTB,.. Titlovan...nekih 90tih godina...

U jednom filmu dzeki cen je u nekom budistickom hramu i tamo on nadje neku izgubljenu knjigu iz koje izlaze neki beli duhovi i poducavaju ga kung fu, a drugi je deciji gledao sam ga krajem osamdesetih u njemu se pojavljuje neko ljubicasto cudoviste(ljudozder) cak mislim da se film i zove ljubicasti ljudozder i na kraju on peva na nekom instrumentu i nestane.
+
deda sedi u stolici i prica price a pored njega sedi pas i slusa (islo je u serijama 90ih mozda i ranije)price su na fazon bajki

U jednom filmu dzeki cen je u nekom budistickom hramu i tamo on nadje neku izgubljenu knjigu iz koje izlaze neki beli duhovi i poducavaju ga kung fu, a drugi je deciji gledao sam ga krajem osamdesetih u njemu se pojavljuje neko ljubicasto cudoviste(ljudozder) cak mislim da se film i zove ljubicasti ljudozder i na kraju on peva na nekom instrumentu i nestane.
+
deda sedi u stolici i prica price a pored njega sedi pas i slusa (islo je u serijama 90ih mozda i ranije)price su na fazon bajki

Mislim da ovo za dedcu znam i ja al pooojma nemam kako se zove..zaboravila sam.

E ovako, probacu da objasnim.... :)

Rec je o Italijanskom filmu. Romantika je neka u pitanju, dvoje mladih se ludo vole (cini mi se da su mladi bracni par). Nju nonstop smara neki matori bogatas. Kako se radnja odvija u nekom gradu na moru, jednog jutra "taj" glavni glumac, njen muz, odlazi na pucinu brodicem, na pecanje...i naravno ne vraca se...dogodila se neka oluja..nasli brodic razbijen o stene...i svi misle da je mrtav...
Ona se udaje kasnije za onog matorog bogatas, ima sve u zivotu, kad posle par godina pojavljuje se "ON"...i tu pocinje svasta da se desava..ona ga krije u nekoj zgradi...
dalje se ne secam valjda su ostali zajedno...:)

Trazim ovaj film godinu dana vec, i niko nezna koji je... mozda neko od vas zna???
hvala....

Crno beli film, a mozda i nije. : )
Covek se zagubi negde u pustinji, valjda ga je neko unajmio da pronadje neki izgubljeni grad, i on ga nalazi, u njemu su svi mladi i zive vecno, zahvaljujuci nekom plamenu... Kraljica, vladarka, sta vec, tog grada, se zaljubljuje u glavnog lika, ali ona je neka zlica, nemam ti pojma, uglavnom, peripetije i slicno, na kraju ulaze zajedno u plamen, ali ona posto ulazi drugi put, u sekundi ostari i istrune... Tako nesto... Ostalo mi je u glavi da se zove "Ona", ali nema slicnih rezultata po netu sa tim nazivom...

Crno beli film, a mozda i nije. : )
Covek se zagubi negde u pustinji,
da pronadje neki izgubljeni grad, i on ga nalazi, u njemu su svi mladi i zive vecno, zahvaljujuci nekom plamenu... Kraljica, vladarka, sta vec, tog grada, se zaljubljuje u glavnog lika, ....

samo ovaj deo priče me podseća na jedan film.
Plus, kada pokušaju da izađu iz tog grada, ona umire kao starica....

Pogledaj da nije ovo
http://www.google.com/search?hl=en&q=lost+horizon+film&btnG=Search&lr=

U svakom slučaju, ako nije ovaj film, priča je vrlo slična (i vrlo poznata, o mističnoj zemlji Shangri-La gde ljudi žive u slozi i ljubavi, večno mladi...). Preporučijem :)

Poslednja izmena:
samo ovaj deo priče me podseća na jedan film.
Plus, kada pokušaju da izađu iz tog grada, ona umire kao starica....

Pogledaj da nije ovo
http://www.google.com/search?hl=en&q=lost+horizon+film&btnG=Search&lr=

U svakom slučaju, ako nije ovaj film, priča je vrlo slična (i vrlo poznata, o mističnoj zemlji Shangri-La gde ljudi žive u slozi i ljubavi, večno mladi...). Preporučijem :)

Joj, hvala na trudu, ali nije to taj film... Ovde je bas u centru ta zla vladarka, koja pokusava da zadrzi tog lika u tom gradu i bitan detalj je taj plamen... On valjda provaljuje da plamen ima suprotno dejstvo kad ponovo udjes u njega, zato pristaje da ostane vecno mlad i bude sa njom (on to inace ne zeli), pod uslovom da zajedno udju u plamen...
Hehe, kad ga ovako opisujem, deluje potpuno bezvezno, ali gledala sam ga kao mala, pa mi se nekako urezao... Inace, glavna glumica je jedna od onih "starinskih" lepih plavusa... : )

E ovako, probacu da objasnim.... :)

Rec je o Italijanskom filmu. Romantika je neka u pitanju, dvoje mladih se ludo vole (cini mi se da su mladi bracni par). Nju nonstop smara neki matori bogatas. Kako se radnja odvija u nekom gradu na moru, jednog jutra "taj" glavni glumac, njen muz, odlazi na pucinu brodicem, na pecanje...i naravno ne vraca se...dogodila se neka oluja..nasli brodic razbijen o stene...i svi misle da je mrtav...
Ona se udaje kasnije za onog matorog bogatas, ima sve u zivotu, kad posle par godina pojavljuje se "ON"...i tu pocinje svasta da se desava..ona ga krije u nekoj zgradi...
dalje se ne secam valjda su ostali zajedno...:)

Trazim ovaj film godinu dana vec, i niko nezna koji je... mozda neko od vas zna???
hvala....

Mislim da je u pitanju Son de mar :)

Ej ljudi,gledala sam prošle godine neki italijanski film,čini mi se....
Kod nas su ga preveli kao "Andjela"...
Glumi ona lepa glumica,jedna od poznatijih,crnka,*** ne znam kako se zove....
Radi se o tome da je u pitanju ratno vreme,i ona u svom stanu krije nekog mladića,u kojeg se kasnije zaljubljuje.
Iako on ne bi smeo da izlazi da ga neko ne bi video,on ipak odlazi po nešto,sada već ne znam....U svakom slučaju,treba da se sastane sa nekim na nekoj raskrsnici,ali ga nalaze vojnici i odvode u zatvor gde ga ubijaju...
A samo posle mesec dana se završava rat...
Inače je istinita priča....
Jel zna neko?

Cesto gledam italijanske filmove i program uopste pa cim si rekla lepa crnka znala sam na koga mislis..Sabrina je veoma popularna..Nema na cemu i drugi put!

Aha...Baš....Gledala sam je još negde,ali je ovo jedini film sa njom kojeg se baš sećam..
Nego,jel znaš neki forum gde mogu skidati italijanske?Registrovana sam na više foruma,ali nijedan nema neke italijanske koliko sam skontala.....:think:
Inače,nije loš film "Mio figlio",preporučujem ti,ako nisi gledala....Nije ništa posebno,ali je ostavio neki utisak....:p

Trazio sam na mnogo foruma ali nigde nisam nasao konkretna imena ruskih filmova na temu bajki koje sam gledao pocetkom 90-ih. Koliko se secam radi se o princezama, nekom pastiru, sneznim kraljicama itd.Secam se da su titlovali ruski jezik(nikakvi zapadnjaci). Znaci orginalni naslovi ili linkovi? Hvala

Treba mi pomoć oko jednog horor filma... Bio je na RTS-u pre više godina, iz 2 ili 3 dela.
Dešava se na nekom ostrvu, dolazi oluja i trajekti ne mogu da idu do kopna, ljudi na ostrvu su potpuno izolovani. I pojavljuje se neki stranac, a deca na ostrvu počinju da nestaju...
Sećam se završne scene gde taj stranac leti oblacima držeći decu za ruke... reč je o poznatom glumcu, samo što je meni sećanje baš bledo :(

Back