Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Zna li neko kako se zove ovaj film:

Radnja filma: Mladom bracnom paru,koji imaju musko dete umre valjda baba u nekom drugom mestu i oni podju na sahranu. ali posto je zima,posli su kroz neki neprohodan put zbog snega,i tu su im se kola zaglavila i onda su krenuli pesaka da potraze pomoc. Prvo su krenuli svi, i dosli su do odredjenog mesta svi zajedno,i tada je nastavio samo muz,a zena i dete su ostali sakriveni u nekoj uvali. I tu se opisuju velike muke dok muz dodje do nekog naseljenog mesta.
Film se zavrsava tako sto pomoc stize po zenu i dete,i na kraju valjda zena a mozda i muz (nisam siguran) ostju u kolicima.

Treba mi naziv Filma???
Hvala unapred.

I mene zanima naziv tog filma... Secam se da su oboje ostali u kolicima zbog promrzlina na nogama a klincu nije bilo nista....

Secam se da sam ga gledala pre nekih 10-ak godina!

Seca li se neko ovog filma?

U pitanju je stari crno-beli drama-triler.Secam se samo nekih delova.Majka je poznata glumica,koja zbog karijere odlazi na plastchnu operaciju.Cerka je dvadesetih godina i veoma lichi na majku.Neki chovek/detektiv/ili shta vec trazi tu glumicu i samo znam da on odlazi u tu kucu[kliniku?],nalazi glumicu,ali se ispostavlja da je to njena cerka,i da je cerka isla na operaciju da bi izgledala starije.A zena koja je navodno sluzavka je u stvari majka/glumica i njena operacija nije uspela,izgleda uzasno,zato je nagovorila cerku da zauzme njeno mesto,jer ne moze da podnese da je ljudi vide takvu kakva je sad.I znam da cerka stalno nosi rukavice,uz objasnjenje da joj ruke izgledaju staro,a ,u stvari,nosi ih da bi sakrila svoju mladost,posto ruke nisu mogli da joj operisu,a to sve provali taj covek.
Ako neko zna koji je ovo film,neka javi.
Unapred hvala.

Da li neko zna kako se zove filn, bio je ka kosavi u subotu rano oko 2-3, radi se o jednoj devojci koja je opsednuta da udje u FBA, pa ubija sve ostale konkurente kao j jednog profesora, za nju zna samo jedan psihijatar. Ako neko zna kako se zove bio bi zahvalan.

Americki psiho 2-American psicho 2:All American Girl
http://www.imdb.com/title/tt0283877/
2002
AMERPSY2OS~American-Psycho-2-Posters.jpg

Horor u kome klinac vidi stvari u mraku kojih se boji, i po PS-u mu niko ne veruje, onda kad ga brat bude cuvao skonta da mali ipak nije tripovao... Znam da je lose opisano, trazim film za drugaricu koja hoce da gleda horore, pa tako trazim neke blaze varijante...

P.S. Devojka starijeg brata vidi dobermane, jer su nju kao malu napali kerovi...

P.P.S. Najcesce izgovorena recenica u filmu: Nema niceg u mraku cega nema na svetlu...

igra----indijana dzons(taj glumac:))

zanr= naucna fantastika
pocinje= grad,leteci tanjiri idu ulicama itd
i prikazuju njega u nekom letecoj kafani kao bivseg policajca koji je odustao od svog policiskog posla
i skroz zanimljivo pocinje
... a onda sam zaspala
secam se da je na pinku bio

Moze da bude Star Wars stare epizode i moze da bude ovo http://www.imdb.com/title/tt0083658/

Horor u kome klinac vidi stvari u mraku kojih se boji, i po PS-u mu niko ne veruje, onda kad ga brat bude cuvao skonta da mali ipak nije tripovao... Znam da je lose opisano, trazim film za drugaricu koja hoce da gleda horore, pa tako trazim neke blaze varijante...

P.S. Devojka starijeg brata vidi dobermane, jer su nju kao malu napali kerovi...

P.P.S. Najcesce izgovorena recenica u filmu: Nema niceg u mraku cega nema na svetlu...
Možda darkness:idea:......

Moguce da je strah od mraka-fear of the dark http://imdb.com/title/tt0308252/
2002
51D06T4616L._AA240_.jpg

Molim vas za pomoc ako neko moze da skonta ili da se seti originalnog naziva filma...To je neki horor, prevedeno kod nas kao "Neopisivo"...Radnja filma se odvija najvecim delom u nekoj velikoj staroj kuci, gde je rodjeno i uzgajano to cudoviste.Majka je umrla na porodjaju,pa je otac preuzeo tu ulogu.Kada se dovoljno razvilo,ubija oca, tako sto mu iscupa srce. Uglavnom, neki studenti skontaju tu kucu, kao idealnu priliku da privedu par riba. Sa tom namerom 2 frajera povedu 2 ribe i jos jedan par malo povucenijih osoba. Kada udju u kucu parovi se rasporede po razlicitim sobama i tada cudoviste pocinje da ih ubija. Vrisknjava, jurnjava, potraga, krv, razni prizori nasilnicke smrti.... Najzanimljiviji detalj je da se cudoviste tokom skoro celog filma vidi samo po deo. Tek na kraju se vidi ceo. I bas je neopisivo. Na kraju ostane taj povuceni par, koji nekom vradzbinom, procitanom iz knjige, koju je napisao taj starac , koji je uzgajao to cudoviste, naravno srede to cudovista. Nadam se da vas nisam ugnjavio ovolikim opisom, jer to je jedino sto znam o tom filmu. Hvala vam na ulozenom trudu.

Jel' se seca neko filma sa Patsy Kensit, kad je zaljubljena u narkomana, mator je film? Ona prica svoju pricu, secam se da je uvodna scena ona na wc solji, piski i kao prica u kameru? :-)
Ima mnogo filmova, ne mogu da provalim koji je..

http://us.imdb.com/name/nm0000475/

Pogledaj, moguće da je film "Twenty-one". U tom filmu je zaljubljena u narkomana,
a ne mogu da se setim te početne scene na wc šolji. Ipak, pogledaj na imdb-u sinopsis o
tom filmu, pa možda ga prepoznaš.

Nadam se da sam ti pomogla. Ćaos!

Back