Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Momak pravi robota.Ubrzo,robot biva unisten od strane komsinice ovog momka(unistava ga sacmarom).Ovaj momak se druzi sa jednom devojkom iz skole i vole se.Njen otac je protiv te ljubavi.Otac ove devojke je velika pijanica.Jednom prilikom otac je lupio samar svojoj cerki,ona se skotrljala niz stepenice i na mestu ostala mrtva.Devojku nose u mrtvacnicu.Njen drug(onaj momak)odlazi za njom u mrtvacnicu ne bi li je ukrao.Uspeva u tome.Posto je njegov robot unisten momak uzima glavni cip iz mozga robota i stavlja ga u glavu devojke.Devojka ozivljava i pocinje da se sveti.Komsinici(s` pocetka filma)smrskava glavu basket loptom,a oca ubija i spaljuje ga u lozionici sopstvene kuce.Policija biva obavestena o tim dogadjajima i pocinje da juri devojku-robota.Policija uspeva da ubije devojku i ona(devojka)po drugi put biva poslata u mrtvacnicu.Onaj momak ponovo krece za njom u mrtvacnicu ne bi li je ukrao.U trenutku kada momak zeli da je ukrade,devojka ozivljava i skace na njega.To je kraj filma.
Ako neko slucajno ima ovaj film u bilo kom formatu(na VHS kaseti,cd-u,DVD-u) ili zna gde i kako mogu da ga nabavim neka mi javi na moj broj 064/57-20-785 ili na e-mail yxog@sbb.co.yu.Film sam gledao na televiziji(RTS-u)jos davne 1993.godine.Koliko se ja secam(a izgleda da gresim)ovaj film se zove "Neprijatelj koji ubija".

Гледала сам филм љетос али сам заборавила наслов:)
Ради се о балерини која после смрти њене мајке престаје да игра јер се осјећа одговорном за смрт мајке.Међутим среће једног репера који је поново подстиче на плес и она помоћу њега прави одличну кореографију за пријемни на факултет и вјежба вјећба и на крају је приме...то је отприлике:)

Momak pravi robota.Ubrzo,robot biva unisten od strane komsinice ovog momka(unistava ga sacmarom).Ovaj momak se druzi sa jednom devojkom iz skole i vole se.Njen otac je protiv te ljubavi.Otac ove devojke je velika pijanica.Jednom prilikom otac je lupio samar svojoj cerki,ona se skotrljala niz stepenice i na mestu ostala mrtva.Devojku nose u mrtvacnicu.Njen drug(onaj momak)odlazi za njom u mrtvacnicu ne bi li je ukrao.Uspeva u tome.Posto je njegov robot unisten momak uzima glavni cip iz mozga robota i stavlja ga u glavu devojke.Devojka ozivljava i pocinje da se sveti.Komsinici(s` pocetka filma)smrskava glavu basket loptom,a oca ubija i spaljuje ga u lozionici sopstvene kuce.Policija biva obavestena o tim dogadjajima i pocinje da juri devojku-robota.Policija uspeva da ubije devojku i ona(devojka)po drugi put biva poslata u mrtvacnicu.Onaj momak ponovo krece za njom u mrtvacnicu ne bi li je ukrao.U trenutku kada momak zeli da je ukrade,devojka ozivljava i skace na njega.To je kraj filma.
Ako neko slucajno ima ovaj film u bilo kom formatu(na VHS kaseti,cd-u,DVD-u) ili zna gde i kako mogu da ga nabavim neka mi javi na moj broj 064/57-20-785 ili na e-mail yxog@sbb.co.yu.Film sam gledao na televiziji(RTS-u)jos davne 1993.godine.Koliko se ja secam(a izgleda da gresim)ovaj film se zove "Neprijatelj koji ubija".

Ovaj film sam gledao prije mozda jedno 7-8 godina. Jedna djevojcica odrasta u nekakvo dvorcu (ili je u pitanju sa velika kuca) sa svojom bakom (ili cak bila majka, ne sjecam se tacno). Uglavanom, tu baku je momak na dan vjencanaj ostavio pred oltarom. To je vjencanje trebalo da bude u dvoristu tog dvorca. I nako n toliko godina, jos uvijek je sve u dvoristu namjesteno i stoji, kao sto je bilo na dan vjencanja.

Baka uci djevojcicu da se nikad ne zaljubi u muskarca, nego da ga iskoristava. Sjecam se da je na pocetku ta baka, cini mi se platila ili je zovnula djecaka iz komsiluka da se druzi sa tom djevojcicom. Ali to nije bio cilj druzenja, nego je cilj druzenja bio da djevojcica nauci kako muskarci razmisljaju. Sjecam se da je u tom dvorcu bila jedna mala fontana i tu je djevojcica prvi put poljubila tog djecaka.

Ovo sve sto sam ispracao radi se u prvih 10 minuta filma. Njih dvoje rastu kasnije odvojeno i jednog dana se srecu. Baka je odavno umrla, a veza izmedju njih se ponovo stvara ali i dosta problema.

Sjecam se da je glumica, koja je glumila djevojcicu koja je kasnije prerasla u djevojku imala plavu kosu, ali cini mi se da joj je ime pocinjalo sa G, ili je cak bilo Gwen, ali ne znam stvarno.

Nadam se da se jos neko sjeca ovog filma.

Hvala & Pozdrav

E,owako,owo je tinejdz film.Pochinje sa rechenicom_Ne mogu da werujem da se selish,gde je taj Wankuwer?Onda ide neshto_Posmatraj na stwari owako...Dalje ne mogu da se sjetim...Uglawnom radi se o tinejdzerkama koje su zawrshile osmi razred i jedna od njih 2 se seli u neki drugi grad...Da ne bi bili luzeri(owa djewojka koja ostaje i josh neko njeno drushtwo)se takmichi sa jako popularnim curama za to koja ekipa cje sjediti kod smecja,a koja kod fontane u srednjoj shkoli...Al sam owo objasnila...Ali,eto,bila bih zahwalna ako bi mi neko rekao kako se zowe film,dawno sam ga imala,stalno sam ga gledala,ali sam ga izzgubila i ne sjecjam se naslowa:(....

Mislim da se film zove "Deadly Friend" ili nesto veoma slicno,a Ves Krejven ga je rezirao (100%). Secam se robota...B.B. , jel' tako? Potrazi na IMDB da vidis je li to taj film koji trazis. Nadam se da ce ti to pomoci u potrazi :)

Ako neko zna prevod ovih filmova, neka pomogne, ali ne bukvalni prevod, vec onako kako je film preveden kod nas...
Bewulf And Grendel
Fascination
Friends With Money
Just My Luck
Silver howk
Trading Places
Head over heels
Hvala unapred!

"Beowulf and Grendel" je Beovulf i Grendel...mislim da nisu menjali naziv. A "Sliver Hawk" (u orginalu "Fei ying") je Srebrni Soko.

Eto, toliko sam mogla da pomognem. A sada, ako neko moze da pomogne meni, bila bih jako zahvalna :)
Nekako sam previdela ovu temu :oops: i postavila posebnu, vezanu za neke filmove cije nazive trazim. Sada je zatvorena, ali evo linka, da sada ne trosim ponovo prostor:http://forum.krstarica.com/threads/183441
Ako iko zna naziv nekog od ovih filmova, molim vas, pomozite...
Hvala unapred.
P.S. I hvala jos jednom Ginger, sto mi je obratio paznju na ovu temu.

Da nije prvi Snezhnaya Koroleva - Snežna kraljica?

Ovaj treci sa ogledalima mi je nesto poznat... mislim da se tim likovima pokvario brod kad su sleteli na tu planetu... mada mozda sam to sanjao :)

Ja se secam neceg najranijeg iz detinjstva ali nema sanse da provalim sta je to. Mislim da to nije bio crtani vec decija serija. Znam sigurno da su u pitanju neki roboti ili polu-roboti, nesto sa laserima i mogli su da lete iznad zemlje. To su bile neke cudne letelice u bojama.... Nesto kao droidi, star-trek pustolovine za decu .... U pitanju je bilo neko drustvo razlicitih dobrih robota koji su branili zemlju ili su se od nekoga branili.... Najblize sto me podseca su mocni rendzeri ali nije bilo takvih tuča nego samo borbe sa laserima...Pamtim to jer su se tu prvi put pojavili pistolji sa laserskim zracima :) To je staro jedno 20-25 godina. Negde sam video da postoji serija Benji zex i decak iz svemira.... ali ne primecujem slicnost.

Ovako....hmhmhm.......radnja filma je,on dodje kod nje pa se skine pa onda ona :oops:....shala...koji je film uradjen kao u daleko proshlo vreme jedna scena je kao tog glavnog junaka,poshto je bezao od rimljana,zaposli neki chovek kao konobara i on kao sluzi na tajnoj vecheri Isusa i Judu i ostale,ili scena jure ih rimljani on zapale ogromnu buxnu i tako.... (ala sam objasnio:?:? )

Meni treba jedan film gde glumi Lindsay Lohan!
pa nesto ona je dosla u novu skolu, tamo se kao pridruzila nekoj grupi devojaka i one su kao bile neke face tako nekako
i onda se odvojila od njih
tu se nesto svadjale
itd.
Plzzz neko?

Uff cini mi se da se zove "Mean Girls",tja,tja sto se toga zanra tice jedini film koji iole ima smisla ovi ostali su teska s.ranja.

Back