- Poruka
- 3.235
Како се зове онај филм када онај говори: " и тата би сине". Шала, поздрав 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e i mene zanima film The Monster Squad i otiso sam na link ali ne znam kako da ga skinem !!!
pls ako moze neko da objasni!![ukoliko moze da se skida]
@ KakaRossoneri - Mislim da se film zove Save the Last Dance. U stvari skoro sam sigurna. Pozz
Ova dva filma imam i njih su preveli:
Just My Luck - Samo moja sreca
Head over heels - Zaljubljena do usiju
(Imam i Friends With Money, ali nije preveden naslov).
Pozdrav!
Momak pravi robota.Ubrzo,robot biva unisten od strane komsinice ovog momka(unistava ga sacmarom).Ovaj momak se druzi sa jednom devojkom iz skole i vole se.Njen otac je protiv te ljubavi.Otac ove devojke je velika pijanica.Jednom prilikom otac je lupio samar svojoj cerki,ona se skotrljala niz stepenice i na mestu ostala mrtva.Devojku nose u mrtvacnicu.Njen drug(onaj momak)odlazi za njom u mrtvacnicu ne bi li je ukrao.Uspeva u tome.Posto je njegov robot unisten momak uzima glavni cip iz mozga robota i stavlja ga u glavu devojke.Devojka ozivljava i pocinje da se sveti.Komsinici(s` pocetka filma)smrskava glavu basket loptom,a oca ubija i spaljuje ga u lozionici sopstvene kuce.Policija biva obavestena o tim dogadjajima i pocinje da juri devojku-robota.Policija uspeva da ubije devojku i ona(devojka)po drugi put biva poslata u mrtvacnicu.Onaj momak ponovo krece za njom u mrtvacnicu ne bi li je ukrao.U trenutku kada momak zeli da je ukrade,devojka ozivljava i skace na njega.To je kraj filma.
Ako neko slucajno ima ovaj film u bilo kom formatu(na VHS kaseti,cd-u,DVD-u) ili zna gde i kako mogu da ga nabavim neka mi javi na moj broj 064/57-20-785 ili na e-mail yxog@sbb.co.yu.Film sam gledao na televiziji(RTS-u)jos davne 1993.godine.Koliko se ja secam(a izgleda da gresim)ovaj film se zove "Neprijatelj koji ubija".
Ako neko zna prevod ovih filmova, neka pomogne, ali ne bukvalni prevod, vec onako kako je film preveden kod nas...
Bewulf And Grendel
Fascination
Friends With Money
Just My Luck
Silver howk
Trading Places
Head over heels
Hvala unapred!
Meni treba jedan film gde glumi Lindsay Lohan!
pa nesto ona je dosla u novu skolu, tamo se kao pridruzila nekoj grupi devojaka i one su kao bile neke face tako nekako
i onda se odvojila od njih
tu se nesto svadjale
itd.
Plzzz neko?