Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Je l zna mozda neko kako se ovo zove?
Francuski film valjda...recimo 70-tih snimljen...glavni lik je valjda neki diplomata ima zenu i malu cerku i otmu ih neki likovi i policija postavi zasedu i u jurnjavi kolima u kojima su bili otmichari i njegova zena i cerka,kola se survaju u provaliju i svi izginu.Prodje jedno 20 godina lik se nikad nije zenio ponovo i upozna mnogo mladju devojku s kojom se kao smuva..i sad vecina filma je kao njihova romansa... a na kraju lik se budi ko u istom hotelu u isti farmerivcama u kojima je chuo poziv za otkup 20 godina ranije,samo shto se o njemu vidi da nije mladjii zovu ga opet isto na telefon otmichari traze otkup,a on prolupao misli valjda da se vratio kroz vreme,shta li...na kraju se ispostavi da je ta njegova mladja riba u stvari njegova cerka koja je i organizovala 2.otmicu jer je mislila da za 1.nije hteo da da pare...tako nekako...

Jel zna neko naziv filma u kome neka deca otvore neki prolaz iz koga izadje vampir koji posle ozivljava frankenstajna,vukodlake,vampire i druga bica.A Frankenstajn im postane prijatelj.Na kraju se otvori prolaz i sve ih uvuce,a jedan od momaka se drzi za neku klupu kako ne bi odleteo.Dok taj vampir doziva ta bica munje stalno udaraju u neki stub.Glavni likovi beze a jure ih neke tri vampirice,a jedan od glavnih likova ih gadja strelom.Na kraju iz prolaza izadje duh i probode vampira kroz srce.Pomagajte!!!!!

Jel zna neko naziv filma u kome neka deca otvore neki prolaz iz koga izadje vampir koji posle ozivljava frankenstajna,vukodlake,vampire i druga bica.A Frankenstajn im postane prijatelj.Na kraju se otvori prolaz i sve ih uvuce,a jedan od momaka se drzi za neku klupu kako ne bi odleteo.Dok taj vampir doziva ta bica munje stalno udaraju u neki stub.Glavni likovi beze a jure ih neke tri vampirice,a jedan od glavnih likova ih gadja strelom.Na kraju iz prolaza izadje duh i probode vampira kroz srce.Pomagajte!!!!! :grin:

Jel zna neko naziv filma u kome neka deca otvore neki prolaz iz koga izadje vampir koji posle ozivljava frankenstajna,vukodlake,vampire i druga bica.A Frankenstajn im postane prijatelj.Na kraju se otvori prolaz i sve ih uvuce,a jedan od momaka se drzi za neku klupu kako ne bi odleteo.Dok taj vampir doziva ta bica munje stalno udaraju u neki stub.Glavni likovi beze a jure ih neke tri vampirice,a jedan od glavnih likova ih gadja strelom.Na kraju iz prolaza izadje duh i probode vampira kroz srce.Pomagajte!!!!!

donsveto:

Auuuu, što si dosadan i uporan! Poslao si 5 istih postova.
Mora da ti je baš stalo do ovog filma. :shock:
Evo, pogledaj da nije možda ovaj - The Monster Squad (1987)

evo linka za IMDB - http://www.imdb.com/title/tt0093560/

sekecman:
jel zna neko kako se zove film u kojem glume mary keyt i ashley olsen u kojem su one zavadjene bliznakinje pa ih pozovu da ucestvuju u nekom show-u da bi se povecao publicitet...i onda se one prvo mrze i njihova ekipa gubi a onda na kraju jedva pobede???

uh...sestre Olsen :roll: Nije valjda da voliš njihove filmove.
Svejedno, evo filma...

http://www.imdb.com/title/tt0365043/

Da li neko zna kako se zove film o nemackom vojniku za vreme Drugog svetskog rata koga zarobljavaju Rusi i salju ga u Sibir da radi valjda u rudniku. Tu upoznaje nekog doktora koji mu pomaze da pobegne, pa negde srece da li Eskime ili Inuite koji mu isto pomazu da klisne Rusima. Na kraju stize u Nemacku i srece se sa ujkom koji ga jedva prepoznaje, i na kraju sa zenom i detetom? Film je nemacki, i bio je HRT-u pre neku nedelju.

heartman:
Da li neko zna kako se zove film o nemackom vojniku za vreme Drugog svetskog rata koga zarobljavaju Rusi i salju ga u Sibir da radi valjda u rudniku. Tu upoznaje nekog doktora koji mu pomaze da pobegne, pa negde srece da li Eskime ili Inuite koji mu isto pomazu da klisne Rusima. Na kraju stize u Nemacku i srece se sa ujkom koji ga jedva prepoznaje, i na kraju sa zenom i detetom? Film je nemacki, i bio je HRT-u pre neku nedelju.
Film je kod nas preveden kao daleko kud me noge nose.Ne znam nemacki naslov.

e ovako:

devojka je štreber, uštogljena, sama i neprihvačena u srednjoj školi, a dečko je bezobrazan i ''šmeker'' i bla bla, uglavnom- oni se igrom slučaja združe (glume u istoj pozorišnoj predstavi u školi) i on se zaljubljuje u nju, njegovo društvo to ne prihvata....i kad se oni smuvaju, ona mu kaže da boluje od neizlečive bolesti i da joj nije preostalo mnogo vremena...oni se na kraju venčavaju, provode savršeno leto zajedno i ona umire...
MOLIM VAS, ovaj film me je toliko potresao i baš puno puno mi znači. Gledala sam ga na kompjuteru, tako da mi je bio poznat samo engleski prevod. ako se neko seti, neka napiše.

znam da se nekako nežno zove ali NE MOGU da se setim :cry:

Trazim Engleske nazive nekoliko filmova:

-Crveni ugao sa Ricardom Girom ( radi se o tome kako je on optuzen za ubistvo koje nije ucinio u Kini)
-Vatromet tisine
-Suprotni pol sa Kortni Koks (ona se zaljubljuje u nekog tipa u baru, na kraju se vencaju)
- Reci li precutati (kada tip kaze da je gej na samom vencanju, a pre toga to kaze njegov bivsi ucenik na dodeli oskara)
- onaj sa Silvesterom Staloneom kada je on vozac kamiona, i ide na takmicenje obaranje ruku, i pobedi i sin krene sa njim

Hvala

Back