Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Interesuju me originalni nazivi par filmova:
Prva dva je gledala moja mama i tvrdi da su bili jako popularni u njeno vreme:

1. Kod nas je preveden kao Prodavacica ljubicica. Da li postoji tako nesto?

2. Radnja se odvija oko neke dve sestre i njihovog brata. Koliko sam pohvatao pricu imucna i pokvarena tetka zeli da ih se otarasi da bi nasledila imanje, valjda su ziveli u nekoj palati ili dvorcu. Brat od te dve sestre odlazi u vojsku po tetkinom naredjenju, a jednu od sestara tetka salje u sumu sa slugama koji su tamo trebali da je ubiju, medjutim oni su joj zivot postedeli jer je bila mlada. Neki starac je nju pronasao u sumi, pa je zivela sa njim neko vreme... i valjda se dopisivala sa tim bratom koji je u vojsci, koji je kasnije poginuo... trebalo bi da je u pitanju kineski ili japanski film iz 70 tih.

3. Mene zanima film za koji mislim da je relativno noviji, oko 2000 -te bi trebao da je izasao. Radi se o nekom slikaru koji je ziveo u maloj prostoriji, u sobici dva sa dva, i mislim da je vodio zapusten zivot. Prica pocinje u stilu da neko prepricava taj dogadjaj i mislim da je u pitanju bas neki poznat glumac.On je u tom filmu bio kocijas (mozda je to bio Morgan Freeman, ili Sean Conneri,
nisam siguran) koji je prevozio jednu prelepu devojku i cesto je razgovorao sa njom, mislim da je ona bila iz imucne porodice, vodila se prica oko nekih vaznih pisama. Neko toj devojci nije dozvoljavao da se vidja sa tim slikarom, mozda su roditelji ali uglavnom ona je presla da zivi kod slikara, ziveli su bedno, i cini mi se da je zbog njega zavrsila i u zatvoru. Zbog necega su joj sudili. Film je u vremenu francuske revolucije, plemici, dvorovi, kocije.... Vise od toga se ne secam.

>> Vinetu

za 1. sam sigurna da je La violetera (1958 ) http://www.imdb.com/title/tt0052369/

za 2. neznam...

za 3. mi se cini da je Moll Flanders (1996) http://www.imdb.com/title/tt0117071/
neki detalji koje si naveo se slazu a neki ne... naime, narator u filmu je kocijas Morgan Freeman, on vozi malu devojcicu u kociji, vodi je majci (Mol Flanders) i prica joj o njenom zivotu i zasto je napustila... ona cita majcin dnevnik, valjda, a ne pisma... Film ide u flesbekovima u proslost i u sadasnjost u toj kociji gde su kocijas i devojcica.
Mol Flanders je inace bila kurtizana koja je pocela da zivi sa slikarom koji je unajmljuje da bi je slikao, ali se njih dvoje zaljube, ona ostaje trudna, a on umire od neke bolesti. Nisam ga skoro gledala ali se nesecam nikakvog sudjenja, znam samo da je proganja vlasnica bordela...
Kod nas su ovaj film prevodili kao Kraljica lopova.

Nadam se da sam ti pomogla :)

Ljudi treba mi pomoc oko jednog filma ne znam kako se zove ali evo ovako.
zanr je triler
Glumi robert deniro i james woods za njega nisam siguran ali robert deniro sigurno glumi.E ovako evo o cemu se u filmu radi.Robert deniro je silovao jednu kurvu i otishao na robiju jedno 10-20 godina zbog toga.A james woods(valjda)njegov advokat nestho zasro ne znam sta nisam gledao od pocetka i uglavnoim robert deniro krenuo da mu pravi nocne more.Ulazi mu u kucu i plasi ga.Na kraju pokusava i da ga ubije.James woods dovede neke da ga premlate ali robert deniro premlati njih i tako.I na kraju im udje u kucu ubije im cuvara i na kraju krene da juri njih.Oni udju u kola i pobegnu negde na brod.I na kraju robert deniro pogine pevajuci neku pesmu ne secam se koju.A da u toj familiji koju pokusava da ubije imaju otac majka i cerka.

hvala unapred

Jel zna neko kako se zove ovaj film?Nakon zavrsetka 45' momak inace Finac krece da se vrati kuci i nekako se nadje kod neke Laponke.Tu nekako dodje i jedan Rus i oni zive zajedno.Rus i Finac se mrze,a Laponka ih smiruje mada niko ne zna jezik ovoga drugog ali omi nekako komuniciraju.Mnogo dobar film

Bio je par puta na tv 1000..kao neki crnci u avionu i tu jedna porodica belaca jedna devojka napunila 18 pa na spratu pravili zurku i onda pilot umre od nekih pecurki pa ovi ne znaju da spuste avion pa se neka riba seti kako se ebala u avionu i pritiskala dugmad pa su tako spustili avion. jel neko zna kak se zove film?

trazim jedan film koji sam negdje devedesetih gledo na htv-u radnja filma je zivot prijatelja studenata na nekom americkom koledju tulumarenje i sve to, i onda jedan od tih prijatelja se ode nac sa nekom starijom zenom kao na spoj ovo, ono i poseksaju se u liftu i nastave vidjati a onda se ispostavi da je ta zena zapravo mama od njegovog prijatelja i onda ovaj to skuzi nakon sto im upadne u sobu kao da ih iznenadi i naljuti se na njega pa se poslje nesto svadjaju i tak. Ima scena u filmu kad racija upada u kampus ono panika i sve to pa neki tip pokusava bacit ogromnu biljku marihuane u wc skoljku, toga se sjecam, uglavnom film je komedija totalno smijesna. Ako bi neko znao naziv filma na engleskom puno bi mi pomogao. HVALA.

Painamplifier:
trazim jedan film koji sam negdje devedesetih gledo na htv-u radnja filma je zivot prijatelja studenata na nekom americkom koledju tulumarenje i sve to, i onda jedan od tih prijatelja se ode nac sa nekom starijom zenom kao na spoj ovo, ono i poseksaju se u liftu i nastave vidjati a onda se ispostavi da je ta zena zapravo mama od njegovog prijatelja i onda ovaj to skuzi nakon sto im upadne u sobu kao da ih iznenadi i naljuti se na njega pa se poslje nesto svadjaju i tak. Ima scena u filmu kad racija upada u kampus ono panika i sve to pa neki tip pokusava bacit ogromnu biljku marihuane u wc skoljku, toga se sjecam, uglavnom film je komedija totalno smijesna. Ako bi neko znao naziv filma na engleskom puno bi mi pomogao. HVALA.

Class, 1983.

film se zove SMRTONOSNI PLEN ali sta se sad desava to nije pravi naziv na engleskom pa me zanima kako se zove film na engleskom.Radnja filma:grupa ljudi ujutru kombijem otima mladog i razvijenog lika koji je izasao da izbaci smece,u stvari to je grupa ljudi koja je u privatnoj vojsci pa se uce i treniraju lov na coveka PUSTE GA U SUMU daju mi 30min fore da bezi i onda pocinje lov.Film je iz 80-ih godina inace je bio hit u svoje vreme.Glavni junak je PLAVUSAN neki duge kose a kasnije hvataju i njegovu curu i ubacaju i nju u masinu kada vide da ih on tamani.H V A L A UNAPRED FILMOFILI

W.A.S.P.:
FIlm koji trazim je malo stariji, pre 2000 je sniman. Naime radi se o nekom tipu koji u poceku valjda ima svoju radio stanicu koju mu zatvaraju nakon cega se zaposljava na drzavnoj gde pravi sr*nja i ovi oce da ga sutnu ali ne mogu posto je najveca slusanost tokom njegovog progrtama.Film je radjen po istinitoj prici i taj tip je i dalje ziv i ima tu svoju emisiju, zanr je komedija. Ako neko uspe da prepozna film molim vas da mi javite preko privatne poruke posto ovaj podforum malo redje posecujem

Jedino sto mi pada na pamet je Howard Stern, je li to ovaj tip?

stern_show.jpg

Ako jeste, onda:
http://en.wikipedia.org/wiki/Private_Parts_(1997_film)

Da li neko zna kako se zove film u kome pred kraj neki momci prave zurku u burzujskoj kuci, i jedan od tih momaka ima dve coca cole kod usiju iz kojih idu cevcice u njegova usta. Zatim dolaze mafijasi u besnim kolima, a kako je film zezancija, na samom kraju ih policija hapsi i svi su srecni. Molim nekoga da se priseti, jer mi je taj film bio jedan od omiljenih kad sam bio mali, a ne znam ni kako se zove ni koji su glumci.

Film sam gledao davno....ali pocinje otprilike ovako-na pocetku filma se dogadja saobracajna nesreca i nakon toga budi se zena u nekoj provaliji.....vozila je neka crvena kola i nakon nesrece se nicega ne seca.... Posle nekog vremena,njoj se vraca pamcenje i kad se vrati kuci zatice svog muza sa ljubavnicom.....

Molim vas,ukoliko znate o kom je filmu rec,kazite mi kako se zove. Film sam gledao pre 10-ak godina na TV Pink.

Film se valjda na srpskom zove ,,Krvavi obracun" ili ,,Krvava igra"!
Radnja filma:
Grupa devojaka u autobusu sa svojim trenerom dolazi na mec sa nekim momcima (Ne znam o kom sportu se radi,mozda je ragbi ili bejzbol). i kad se zavrsi ta utakmica,neki decko iz suprotne ekipe pokusava da poljubi devojku i ona ga odgurne i on se valjda povredi ili ga ona ubija-nisam siguran. Taj decko je sin nekog bogatasa,i da bi osvetio sina,on ubija te devojke i na kraju ostaju zive samo 2-3 devojke.

Koji je pravi naziv filma na Engleskom???

Vec sam u jednoj temi ovo isto napisala,pa se izvinjavam sto pisem ponovo,ali se nadam da ce ovde vise vas da me vidi....i bas bih volela da saznam naziv ovog filma.
Ovaj film sam gledala zadnji put pre nekoliko godina i mislim da je bio na rts-u ili politici.Film je snimljen,mislim,sezdesetih godina.Imena glumaca ne znam.Radi se o komediji i mislim da su ga nasi preveli ,nesto kao
-Moj omiljeni kucni ljubimac-
Radnja filma ukratko:Ona se udaje za fotografa i na samom pocetku braka nailazi na uobicajene probleme...Cini joj se da joj stvari izmicu kontroli i zatrazi pomoc od majke.Majka joj predaje prirucnik u kom su detaljna uptstva o tome kako dresirati muza.U tom prirucniku muz se tretira kao pas-kucni ljubimac,i sama pravila dresure su kao kod dresiranja psa...Naravno,posle toga sve se komplikuje...
Od kada sam ga gledala poslednji put na sve nacine pokusavam da saznam kako se zove u originalu taj film.
Da li neko zna o kom je filmu rec?Molim vas pomozite!
Pozdrav!

Zna li neko kako se zove ovaj film:

Radnja filma: Mladom bracnom paru,koji imaju musko dete umre valjda baba u nekom drugom mestu i oni podju na sahranu. ali posto je zima,posli su kroz neki neprohodan put zbog snega,i tu su im se kola zaglavila i onda su krenuli pesaka da potraze pomoc. Prvo su krenuli svi, i dosli su do odredjenog mesta svi zajedno,i tada je nastavio samo muz,a zena i dete su ostali sakriveni u nekoj uvali. I tu se opisuju velike muke dok muz dodje do nekog naseljenog mesta.
Film se zavrsava tako sto pomoc stize po zenu i dete,i na kraju valjda zena a mozda i muz (nisam siguran) ostju u kolicima.

Treba mi naziv Filma???
Hvala unapred.

mishale:
Film sam gledao davno....ali pocinje otprilike ovako-na pocetku filma se dogadja saobracajna nesreca i nakon toga budi se zena u nekoj provaliji.....vozila je neka crvena kola i nakon nesrece se nicega ne seca.... Posle nekog vremena,njoj se vraca pamcenje i kad se vrati kuci zatice svog muza sa ljubavnicom.....

Molim vas,ukoliko znate o kom je filmu rec,kazite mi kako se zove. Film sam gledao pre 10-ak godina na TV Pink.

Gotika

Back