Gledala sam dva domaća filma pre mnogo vremena i ostali su mi baš urezani u srećanju
Godinama pokušavam da ih pronadjem
Prvi:Mislim da se radnja odvija u Beogradu, nekoliko scena se vrti oko bračnog para koji ima dete, dečaka i on nalazi mačku isvuda je vodi sa sobom, mogo se vezuje za nju...u istom naselju živi stariji čovek koga iritira omladina iz kraja, čini mi se da ga oni nešto provociraju i sećam se neke scene kada puštaju neku muziku na zvučnicima i on ludi. Jednu noć malopre pomenuti dečak se budi i ne može da pronadje svoju mačku, izlazi iz stana i odlazi da je traži po mraku napolju, a ovaj stariji čovek ga vidi sa svoje terase, misli da je to neko od tinejdžera iz kraja koji ga iritiraju, uzima pušku i ubija dečaka
Ovaj film sam gledala pre jače od 10 godina sgurno, pa ako je nekom poznato, pomoć je dobrodošla
Drugi: Isto gledan pre više od 10 godina, u nekom mračnom podrumu ljudi ušivaju kesice kokaina u farmerke, bukvalno žive tu, postoji neki lik koji je tu glavni za taj biznis, neki dečko i devojka pokušavaju da se iščupaju odatle, uglavnom neke sumnjive radnje hahaha