Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

шпански филм
жена је хтела да шпијунира мужа и случајно се закључала у делу куће
који је још њен отац, официр саградио и опремио за ратне услове
ту сазнаје да њен муж има љубаницу, која је знала да је жена унутра, али није хтела да јој откључа
умапред хвала на одговору

шпански филм
жена је хтела да шпијунира мужа и случајно се закључала у делу куће
који је још њен отац, официр саградио и опремио за ратне услове
ту сазнаје да њен муж има љубаницу, која је знала да је жена унутра, али није хтела да јој откључа
умапред хвала на одговору

Ako moze mala pomoc .. pre par godina sam gledao film, radnja ide ovako : Bracni par nezadovoljni svojim ljubavnim zivotom , suprug dolazi na ideju da potrazi partnerku za to preko interneta , dok mu je supruga na poslu , pocinje da se vidja u hotelu i placa za te usluge , ps. supruga na poslu pronalazi taj isti sajt i prijavljuje se na njega , da bi i ona pocela da se vidja sa nepoznatim muskarcima , sve do jednog trenutka dok nije postalo sumnjivo , ps. ona treba da se vidi sa nekim tipom, ima dogovoren sastanak , a suprugu govori da ide kod sestre , da joj je sestri lose , suprug se nudi da je odveze , ona odbija to i odlazi sama, a suprug se sprema da se vidi sa novom zenskom osobom koju je upoznao preko neta , odlazi u restoran , seda za sank , narucuje pice , a u cosku restorana njegova supruga sedi za stolom sa nepoznatim muskarcem , u tom trenutku on slucajno okrene pogled ka njoj i ima sta da vidi , a i ona je to videla , on u tom trenutku napusta restoran. itd. Posle se nalaze kuci i prave se kao da se nista nije dogodilo. Ona je njega varala, on nju i posle svega nastavljaju da zive zivot normalno.

Dobar dan svima.
Radi se o domacem filmu (cini mi se da je u pitanju neki omnibus, kratki film ili tv drama), emitovana je 80-ih godina na tv-u. Cini mi se da se u sceni pojavljuje Ratko Tankosic, ali ovo ne mogu da potvrdim.
Elem, radi se o zeni androidu (lepa devojka) koju dvojica zele da seksualno iskoriste ili nesto. Jedan kaze hajde izvadi svoj penis ili tako nesto, je parafraziram "ne guram ja svog pitona bilo gde", u nastavku ova riba android mu otkine penis i baci uz komentar koji daje "svi Zorani imaju velikog miska".

To je sve cega se secam. Bio bih prezahvalan da neko pomogne oko naziva filma ili slicno.

Zdravo svima, u pitanju je serija, nisam je gledala, samo sam prelistala da vidim o cemu se radi, a zaboravila sam kako se zove. Rekla bih da je radjena u periodu od 2005 - 2012, mada i ne mora da bude. U seriji se vrti priča oko nekog kafića gde dolaze i demoni i andjeli i to je mesto gde ne mogu da se sukobe. I to je to. Hvala unapred na odgovoru.

Zdravo svima, u pitanju je serija, nisam je gledala, samo sam prelistala da vidim o cemu se radi, a zaboravila sam kako se zove. Rekla bih da je radjena u periodu od 2005 - 2012, mada i ne mora da bude. U seriji se vrti priča oko nekog kafića gde dolaze i demoni i andjeli i to je mesto gde ne mogu da se sukobe. I to je to. Hvala unapred na odgovoru.
Constantine, ali to je film.

Možda

Lucifer (TV Series 2016– )

https://amovielists.blogspot.com/2018/04/angels-devils-series.html
https://www.mirchiplay.com/tv/shows-about-angels-and-demons/

potrazi ovde, mozda pronadjes

Dominion?

hrvatska sapunica je u pitanju
Tamara (mislim da sam dobro zapamtila ime) je trabala da se uda, izabrala je čak i venčanicu
ali dan pred venčanje njen nesuđeni muž saznaje od svoje majke za neku Tamarinu obnaženu fotografiju u novinama
posle, Tamara je počela da se zabavlja sa sinom čoveka za kog je trevbala da se uda...
Možete li mi reći kako se zove serija?

Back