Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Da li neko zna koji je ovo film? Brat i sestra,ona zavrsi u bolnici,tu rade neka ispitivanja,i utvrde da sa njim nesto nije u redu...tu je uz njih neka bakica...ispostavlja se da je ona neka kraljica,tako nesto,iz svemira...tu ih napadaju neki svemirci,a ta bakica je u stvari iz njenog obezbedjenja...stvara se neki stit oko kuce...stariji je film,toga se secam...unapred hvala

Da li neko zna koji je ovo film? Brat i sestra,ona zavrsi u bolnici,tu rade neka ispitivanja,i utvrde da sa njim nesto nije u redu...tu je uz njih neka bakica...ispostavlja se da je ona neka kraljica,tako nesto,iz svemira...tu ih napadaju neki svemirci,a ta bakica je u stvari iz njenog obezbedjenja...stvara se neki stit oko kuce...stariji je film,toga se secam...unapred hvala
verovatno nije ovaj https://www.imdb.com/title/tt2387433/
imas jos neki detalj?

verovatno nije ovaj https://www.imdb.com/title/tt2387433/
imas jos neki detalj?
na zalost,nije... ovo je stariji film,negde 90-e,mozda cak i stariji...i nije horor...ta devojcica je iz svemira,ali u ljudskom je obliku...i ta bakica sto predstavlja njenu zastitu,takodje...ali kada krene "borba",tj kada ih otkriju ti njihovi neprijatelji iz svemira,i kada se nama pojasni o cemu se radi,ta bakica aktivira neki elektro-magnetni stit oko kuce,kao neki poklopac...i tu krece borba...to je kraj filma...na zalost,ne secam se drugih detalja,glumaca,imena u filmu...

Radi se o wuxia zanru, sedamdesete ili osamdeste.

Dugokosi tip u bijelom u potrazi za nekim majstorom macevanja, s kojim zeli duel.
Upoznaje njegovu kcer, pa preko nje dolazi do njega.
Izaziva ga na duel, pobjedjuje i pri tome ga lako ranjava.
Iste noci pojavljuje se ubojica, koji u isto mjesto gdje je majstor uboden, zabija mac jako duboko.
Njegova kcer je ljuta na dugokosog tipa u bijelom, iako je ovaj uvjerava da njen otac nije mogao poginuti od rane koju mu je ovaj nanijeo u duelu.
Na kraju se sukobljava sa zlikovcem koji je instrumenitzirao atentat.

Ne mogu da se setim naziva filma, ni reditelja.
Radnja je smeštena u neki utopijski svet (crno beli), dvoje dece zaglave u tom svetu tako što "propadnu" kroz tv ili tako nešto.
I onda žive u tom nekom savršenom gradiću kao neki suburb, gde nema loših stvari i gde je posao vatrogasaca da skidaju mačke sa drveta...
Help :)

Ne mogu da se setim naziva filma, ni reditelja.
Radnja je smeštena u neki utopijski svet (crno beli), dvoje dece zaglave u tom svetu tako što "propadnu" kroz tv ili tako nešto.
I onda žive u tom nekom savršenom gradiću kao neki suburb, gde nema loših stvari i gde je posao vatrogasaca da skidaju mačke sa drveta...
Help :)
https://www.imdb.com/title/tt0120789/

Jel moze neko da napravi listu od npr 5000 glumaca i 5000 glumica pa da mogu da brzo pregledam, makar bila i imdb lista, ili jos bolje neka druga lista sa imenima, slabo pamtim imena glumaca, nevidjeno slabo , ali zato pamtim kombinacije u filmu koji me interesuje, a opet ime filma pamtim slabo...
Ovo ako imate nalog na imdb..
U prevodu osim vizuelnog lika ne pamtim skoro nista...
Zeznuo sam se , zbog korone sam odgledao toliko puno 2020 filmova tako da kad trazim film omasim jer mislim da je iz ranijih godina..
I dalje bi mi godilo da neko napravi najgrublju listu m i z glumaca...

Radi se o wuxia zanru, sedamdesete ili osamdeste.

Dugokosi tip u bijelom u potrazi za nekim majstorom macevanja, s kojim zeli duel.
Upoznaje njegovu kcer, pa preko nje dolazi do njega.
Izaziva ga na duel, pobjedjuje i pri tome ga lako ranjava.
Iste noci pojavljuje se ubojica, koji u isto mjesto gdje je majstor uboden, zabija mac jako duboko.
Njegova kcer je ljuta na dugokosog tipa u bijelom, iako je ovaj uvjerava da njen otac nije mogao poginuti od rane koju mu je ovaj nanijeo u duelu.
Na kraju se sukobljava sa zlikovcem koji je instrumenitzirao atentat.

tesko je to pronaci...

Ne mogu da se setim kako se zove jedna italijanska serija pa ako neko može da mi pomogne. Bila je na 3. kanalu neposredno pred gašenje (nije emitovana do kraja). Inspektorka treba da razotkrije farmaceutsku mafiju ali sklapa dogovor sa nekom farmaceutskom firmom i prikriva dokaze. To radi zbog toga što je njena ćerka bolesna od neke retke bolesti pa joj je ponuđeno da ukoliko prikrije dokaze dobije neki lek koji devojčici može da pomogne ali ga nema u prodaji.

Gledao nekad davno 2000ite možda, neki lik je usisan u neki virtuelni svet, igricu šta li? Uglavnom u tom svet on je vojnik ili nešto slično i mora pobediti neke neprijatelje. Uglavnom sećam se jedne scene samo, gde ovaj lik puca u neku ženu (dobra cava) koja ima neki šmajser, redenici oko nje, ona u čizmama vojnim, šlem na glavi, nekom šorčiću i beloj majici na bretele čini mi se, i pored tenka, to je svega čega se sećam, jel ima neko ideju?

Gledao nekad davno 2000ite možda, neki lik je usisan u neki virtuelni svet, igricu šta li? Uglavnom u tom svet on je vojnik ili nešto slično i mora pobediti neke neprijatelje. Uglavnom sećam se jedne scene samo, gde ovaj lik puca u neku ženu (dobra cava) koja ima neki šmajser, redenici oko nje, ona u čizmama vojnim, šlem na glavi, nekom šorčiću i beloj majici na bretele čini mi se, i pored tenka, to je svega čega se sećam, jel ima neko ideju?

Tank Girl
https://www.imdb.com/title/tt0114614/

Пре једно 25-6 година сам гледао филм, радња се одвија у Данској. Мајка и син који учи клавир или виолину живе сами. Мајка у једном моменту почиње да га доживљава као љубавника и мислим да неколико дана са њим спава а онда одједном у њој опет проради мајка и тако кроз цео филм. Чини ми се да он на крају налази девојку и напушта кућу а ова извршава самоубиство. Доста занимљив филм. Зна ли можда неко како се зове ?

Zelim da gledam opet gledam jedan film.Gledala sam ga pre 10-15 god.Slican je filmu Jumanji.Jedan brat mislim poslao je drustvenu igru njegovoj sestri i njenoj porodici.Svi su poceli da igraju i kada stane polje postavi pitanje.Ako slazes posalje te na neko mesto gde se cigla u zidu gurne.Cela porodica mora da otkrije kojim redosledom ide guranje cigle.I na taj nacin se vracaju kuci.Pa onda sledeci igra i tako u krug dok se igra ne zavrsi.A dok igraju njen brat pokusava da ih dobije da ih upozori da ne igraju igru,jer je cuo da je ukleta.Ali posto ne uspeva da ih dobije on mora da otputuje do njih.Da li iko zna ime filma?

Zelim da gledam opet gledam jedan film.Gledala sam ga pre 10-15 god.Slican je filmu Jumanji.Jedan brat mislim poslao je drustvenu igru njegovoj sestri i njenoj porodici.Svi su poceli da igraju i kada stane polje postavi pitanje.Ako slazes posalje te na neko mesto gde se cigla u zidu gurne.Cela porodica mora da otkrije kojim redosledom ide guranje cigle.I na taj nacin se vracaju kuci.Pa onda sledeci igra i tako u krug dok se igra ne zavrsi.A dok igraju njen brat pokusava da ih dobije da ih upozori da ne igraju igru,jer je cuo da je ukleta.Ali posto ne uspeva da ih dobije on mora da otputuje do njih.Da li iko zna ime filma?
https://www.imdb.com/title/tt0406375/ ?

Back