Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Nisam uspeo da ispratim ceo film, ali u principu, devojka se vidja sa nekim deckom, otac joj brani da se vidja sa njim, pokusava to sporazumno da mu kaze ali on posle njihovog susreta namerno sebi napravi modrice i okrivi njega. Pri kraju filma on dolazi kod devojke kuci (ona mu je dala kljuceve svoje kuce dok su jos bili zajedno) ubije joj psa, i pokusa da joj ubije celu porodicu sa par svojih prijatelja, na kraju oni umiru.
Jedna od upecatljivijih scena je kada taj decko ziletom ureze ime devojke na stomak i oreko toga stavi mastilo iz hemijske da bi mu to ostalo kao tetovaza
Pomoccc ako neko znaa

Nisam uspeo da ispratim ceo film, ali u principu, devojka se vidja sa nekim deckom, otac joj brani da se vidja sa njim, pokusava to sporazumno da mu kaze ali on posle njihovog susreta namerno sebi napravi modrice i okrivi njega. Pri kraju filma on dolazi kod devojke kuci (ona mu je dala kljuceve svoje kuce dok su jos bili zajedno) ubije joj psa, i pokusa da joj ubije celu porodicu sa par svojih prijatelja, na kraju oni umiru.
Jedna od upecatljivijih scena je kada taj decko ziletom ureze ime devojke na stomak i oreko toga stavi mastilo iz hemijske da bi mu to ostalo kao tetovaza
Pomoccc ako neko znaa
Mark Wahlberg iz mladih dana.. Ček da nadjem kako se zvaše.

Pozdrav, pre mozda 15ak godina gledala sam crtani film o jednoj devojcici koja je jednog dana ostala sama kod kuce. Secam se da je njena mama drzala na zidu neke kolace ili cokoladice (nisam sigurna) koji su bili jako lepo upakovani.. Kada je devojcica ostala sama dohvatila je to i sve pojela. Posle joj je bilo bas lose i legla je. Cini mi se, ali uopste nisam sigurna, da je neko bio uz nju sve vreme, ljubimac neki mozda. Uglavnom, ona je lezala i pocela je da prividja kako je sve obojeno cudnim bojama. Npr. drvo je bilo narandzasto i slicno. Na kraju joj kao dolazi mama i ona se oporavlja. Cini mi se da je devojcica plava i da ima plavu haljinicu. Po secanju bih rekla da je dosta star crtani.
Ima i jedan film, mislim da je davno neko pisao o njemu ovde (ako mislimo na isti), pa bih da se nadovezem jer ga se ja malo vise secam.. Rec je o starijem filmu, verovatno iz osamdesetih, a radi se o brodolomu. Mali brat i sestra prezivljavaju.Mislim da je sa njima bila majka ili dadilja, nisam sigurna sta im je.Uglavnom, i ona prezivljava i brine se o njima, ali posle nekog vremena ona se razbolela i znala je da ce umreti. Ta zena je bila svesna da oni imaju samo jedno drugo i pocela je da im prica o seksu i da ih uci tim stvarima. Ona umire, oni ostaju sami i odrasstaju.. Posle nekog vremena stupaju u bliske odnose i cini mi se da su dobili i dete. Njihov otac, koji nije bio na brodu ih je celogbzivota trazio. Nalazi ih, ali vidi u kakvom su oni odnosu i da imaju dete(valjda) okrece se i odlazi. Mislim da su oni bili imucna porodica, a otac je tad kad ih je video nosio belo odelo.

Treba mi naziv horor filma, gledao sam ga odavno, znam neke delove filma...
ono kad se devojka preseli valjda na kucu pored mora a prva scena je kad joj papagaj poludi i pocne da leti kao lud po kuci i udara o zid...u toj kuci je kao neki duh proganja i znam scenu kad ona pocne da crta na panou neku skicu i nesvesno odjednom nacrta lik tog duha sto je proganja...secam se i scene gde ona ulazi u kupatilo, a na ogledalu stoje neke poruke od krvi...mislim da je kuca na plazi, pored mora, ali nisam siguran jer sam davno gledao film...bio bih veoma zahvalan ukoliko neko zna o kom filmu je rec...

Ima jedna scena u jednom filmu gde se dve urbane bande makljaju, pucnjava i dreka na sve strane, i onda odjednom vođa jedne od njih drekne da prekinu pucnjavu, pucnjava stane, on istupi malo izvan zaklona i vikne: "Je l' ima neko apaurin?" Neko mu onda to pribavi, on gutne, i pucnjava se nastavlja. -- Zna li neko kako se zove taj film? Voleo bih da ga pogledam opet. Glumac koji igra tu dileju, isti je onaj koji igra i onog pokvarenog policajca u "Profesionalcu", koji je stalno na nekim drogama, ali ne znam mu nešto ime.

Ima jedna scena u jednom filmu gde se dve urbane bande makljaju, pucnjava i dreka na sve strane, i onda odjednom vođa jedne od njih drekne da prekinu pucnjavu, pucnjava stane, on istupi malo izvan zaklona i vikne: "Je l' ima neko apaurin?" Neko mu onda to pribavi, on gutne, i pucnjava se nastavlja. -- Zna li neko kako se zove taj film? Voleo bih da ga pogledam opet. Glumac koji igra tu dileju, isti je onaj koji igra i onog pokvarenog policajca u "Profesionalcu", koji je stalno na nekim drogama, ali ne znam mu nešto ime.
Taj glumac je Gary Oldman ako mislis na film " LEON " - iz 1994 -e, a ovaj film koji si opisao stvarno ne znam.

Duso, mislim da si ti taj film sanjao.

Poslednja izmena od moderatora:
Ljudiz zna li neko od vas kako se zove horor :-D stariiiii...gledao sam ga na VHS pre 20 god minimum.
Znam da je cini mi se 3-5 riba doslo u neku kucu da priziva duhove,dalje se niceg ne secam a jedna specificna scena je ostala u secanju ako ono dobro sluzi,neki debeli lik sedi u fotelji i jede dal kokice,dal ljudsko meso ...pitaj Boga sta :-D a ne mogu da se setim da li su neki lanci bili oko njega ili pored njega..inace nasi su ga ako se dobro secam tad preveli,tacnije kaseta je bila msm "noc uzasa" tako nesto;;;
MOZDA, GOSPODAR PAKLA?

Molim vas pomozite mi da nadjem film
Davno sam ga gledala,al neznam kako se zove! Horor film je u pitanju!
Koliko se secam, jedna porodica, mama,tata,sin, rade u jednom gradu,u klanici! A sin je koliko se secam poremecen nesto! I gazda odluci da zatvori klanicu, i tu sad dal tata popizdi il taj sin, nemogu da se setim ko, ubije tog gazdu i te ljude sto rade tamo, iskasapi ih! I ko kod dodje u taj grad uhvate ga i odvedu tamo i ubijaju! To je svega sto se secam! Ako se neko seti nek kaze! Molim vas
TEKSASKI MASAKAR SE ZOVE FILM

Ljudi moze li pomoc oko filma..

Radnja se odvija u sudnici, koliko se sjecam terete sina i majku ili nekoga od njih dvoje za ubistvo oca. Moguce da ih i ne terete ali znam da su cijelo vrijeme u sudnici i da daju izjave. Ta porodica je inace bogata i sjecam se jedne scene da su pravili rostilj kod njih kuci inace to je vila neka. Takodje se sjecam da je ubistvo njihovog oca desilo u sobi i onda dolaze forenzicari uzimaju otiske itd, isto se sjecam kroz maglu sad ne znam jel bas tako ali majka pokusava nesto da sakrije i unajmljuje jake advokate odnosno to im je valjda prijatelj tako nesto ide film nadam se da ga je neko gledao puno bi mi znacilo kad bi neko znao o kojem je cilmu rijec hvala

Back