Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

ja pokusavam ovaj film da nadjem ono..oduvek

80s b movie horor
ne secam se zapleta ich samo se secam scene 2 tipa (vanzemaljci?) izgledaju ko 80s bajkeri obuceni u neke duge kozne kapute...koji dolaze na zemlju? da love neko cudoviste koje je na foru screamersa
jedan od dvojice izgleda ko onaj tip iz roxette (ista frizura)
I sad taj lik podize poklopac neke wc sholje chizmom a u wc sholji je cudoviste I puca u njega dvocevkom

ja pokusavam ovaj film da nadjem ono..oduvek

80s b movie horor
ne secam se zapleta ich samo se secam scene 2 tipa (vanzemaljci?) izgledaju ko 80s bajkeri obuceni u neke duge kozne kapute...koji dolaze na zemlju? da love neko cudoviste koje je na foru screamersa
jedan od dvojice izgleda ko onaj tip iz roxette (ista frizura)
I sad taj lik podize poklopac neke wc sholje chizmom a u wc sholji je cudoviste I puca u njega dvocevkom

http://www.imdb.com/title/tt0089200/ ?

Филм сам гледао на телевизији прије петнаестак година. Не сјећам се радње већ само неких појединости. Амбијент је као у The X-Files. Главни лик открива човјеколике створове којима се кажипрсти издуже у игле помоћу којих они могу да мијењају сјећања људи. Како филм одмиче, главни лик полако увиђа да се он сам не може сјетити ничег изван тога града. Када покуша, бљесне му слика неког града на мору и - то је све. Он, ваљда, закључи да му је та слика усађена од стране гореописаних ликова. Пита своје познанике имају ли сјећања из остатка свијета, а они по инерцији махом заусте да одговоре потврдно, али не дјелују ни увјерено ни увјерљиво. Трка нека настаје пред крај филма. Коначно, он успијева да дође до краја града да би увидио да Земље уопште нема - тај град усамљен лебди у свемиру. То је посљедња сцена.

Филм сам гледао на телевизији прије петнаестак година. Не сјећам се радње већ само неких појединости. Амбијент је као у The X-Files. Главни лик открива човјеколике створове којима се кажипрсти издуже у игле помоћу којих они могу да мијењају сјећања људи. Како филм одмиче, главни лик полако увиђа да се он сам не може сјетити ничег изван тога града. Када покуша, бљесне му слика неког града на мору и - то је све. Он, ваљда, закључи да му је та слика усађена од стране гореописаних ликова. Пита своје познанике имају ли сјећања из остатка свијета, а они по инерцији махом заусте да одговоре потврдно, али не дјелују ни увјерено ни увјерљиво. Трка нека настаје пред крај филма. Коначно, он успијева да дође до краја града да би увидио да Земље уопште нема - тај град усамљен лебди у свемиру. То је посљедња сцена.

da nije Dark City http://www.imdb.com/title/tt0118929/

Na početku filma čovek odlazi na groblje,skida sako,stavlja kasetofon na plocu,i počinje da igra po ženinom grobu.Onda počinje priča kako ga je žena ceo život tretirala kao budalu,i on joj je obećao da će joj igrati na grobu.

Poslato sa SM-G531F korišćenjem mobilne aplikacije Forum Krstarice

Moze li jos neka informacija? Secas li se jos neke scene? Glumca? Koliko je otprilike star film?

Pomogite mi.Spada valjda u horore.Film pocinje tako sto neko kuce,po secanju bernandinac kopa po nekoj rupi u polju i izujedaju ga slepi misevi.Kuce dobija besnilo,vraca se na ranc i sve redom ubija.Uspevaju da se spasu neka zena i njen maloletni sin koji su veci deo proveli zarobljeni u kolima.Ona na kraju ubija to kuce,sad dal puskom ili sekirom ne secam se.

Pomogite mi.Spada valjda u horore.Film pocinje tako sto neko kuce,po secanju bernandinac kopa po nekoj rupi u polju i izujedaju ga slepi misevi.Kuce dobija besnilo,vraca se na ranc i sve redom ubija.Uspevaju da se spasu neka zena i njen maloletni sin koji su veci deo proveli zarobljeni u kolima.Ona na kraju ubija to kuce,sad dal puskom ili sekirom ne secam se.

To ti je Cujo, po romanu Stivena Kinga http://www.imdb.com/title/tt0085382/

Gledala sam davno jedan film,bio je prikazivan vise puta na Novosadskom kanal 9 TV.Radi se o Americkom oficiru,secam se da se u filmu zvao Pol, koji je sluzio u mornarici, (imali su bele uniforme)Radnja se desavala negde u nekoj Usa koloniji znaci van Amerike,on se vidjao sa nekom crnkinjom ili meleskinjom,koja je zatrudnela.Njegov otac je bio mocan i uticajan, i bio je protiv.Posle u nekom sukobu, Pol je ubijen od strane nekog svog kolege,koji ga u nekoj svadji ubija iz pistolja.Tu se ubrzo film zavrsava, njega prenose u usa i sahranjuju uz vojne pocasti.Film se tu zavrsava, i pise na kraju da je ta njegova devojka, mislim da rodila devojcicu otisle u usa.Da znam ime nekog glumca,nasla b na imdb.Zna li neko koji je to film ?.

Devojka-zena (vrlo lepa plavusa) je policiski detektiv, zabavljala se pre sa njenim kolegom koji je valjda sada sa njenom sestrom. Njen otac, policajac u penziji ili detektiv u penziji, nesto joj svalja krivicu sto je upisala policiju a ne nesto drugo.

Ona traga za ubicom nekim valjda, ili kradljivcem (ne znam) svi je tragovi odvode do njenog biveg a sada vec momka njene sestre.

Njen otac je ovaj na slici Robert Foster.

Trazio sam na googlu njegove filmove ali ne mogu da nadjem taj film. Ili mozda glumi glumac slican njemu.

Film je noviji od 2000 pa nadalje, mozda 2005-2010
Premiere+Warner+Bros+Ghosts+Girlfriends+Past+ZHnbsXeh3fmx.jpg

Verovano nije ali da probam,plavusa serija je iz 2011 jedino sto su joj otac i braca isto policajci a ona prelazi u unutrasnju kontrolu pa joj ukucani za to prebacuju.
Da nije mozda ova serija:
http://www.imdb.com/title/tt1836237/?ref_=nm_flmg_act_6

Nije.
taj negativac njen decko ima dugacku kosu, otprilike 40-45 godina, ne bas dugacku kosu ali nema kratku.
Probao sam i da traszim na googlu all police dektetive women movie ali bez uspeha.
Bar koliko znam nije serija nego valjda film, valjda je film. Film je.
Isao je preko universal chanela dosta puta, nije hallmark produkcija (jer puno filmova ide hallmark produkcije preko univercsall channela).

Na kraju filma, njena sestra dolazi kod oca i krije se od toga zlikovca, zlikovac dolazi i trazi je kod oca, nadje je, dolazi plavusa i spasava sestru a njega uhapsi ili ubije ne secam se, njena sestra nije pretezno lepa ali kada dolazi kod oca joj ne secam se nesto je krvava majca ili ruka.

Plavusa negde na sredini filma posumnja konacno na njenog bivseg momka, te ga prati do kancelarije da vidi da li je to istina, krije se iza stuba ili zida.
Robert Fostner, ili glumac slican njemu.
A mogao bih da se zakunem da ipak Rober Fostner glumi u tom filmu!

nema sanse da nadjem taj film!
100% je robert foster!
policajac taj njen bisvsi decko hoce da joj se vrati ali ona ne da.
Nisam siguran da li je onda posato momak od njene sestre ali nesto je progoni na kraju filma,na universalu je bio taj film po nekoliko puta!
plavusa ima zelene oci, raspustenu kosu pravu (nije u kovrdzama)

nema pa nema.

probao sam na googlu:
universal channel movies.
Rober foster police cop douther and sister
love cupes police cop romance
trailer universal movies
actors like robert foster
blondie police detective and her sister romance
he is criminal in end of move
father is layer but women is hot police women!

ps

ona nesto na kompijuteru gleda i otkrije da je taj njen negativac,
plavusa policajka-detektivka istrazuje i dodje do osumljivca detektiva sa kojim se ranije zabavljala

Poslednja izmena:

Back