znatizeljni mislilac
Poznat
- Poruka
- 9.009
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja pokusavam ovaj film da nadjem ono..oduvek
80s b movie horor
ne secam se zapleta ich samo se secam scene 2 tipa (vanzemaljci?) izgledaju ko 80s bajkeri obuceni u neke duge kozne kapute...koji dolaze na zemlju? da love neko cudoviste koje je na foru screamersa
jedan od dvojice izgleda ko onaj tip iz roxette (ista frizura)
I sad taj lik podize poklopac neke wc sholje chizmom a u wc sholji je cudoviste I puca u njega dvocevkom
Филм сам гледао на телевизији прије петнаестак година. Не сјећам се радње већ само неких појединости. Амбијент је као у The X-Files. Главни лик открива човјеколике створове којима се кажипрсти издуже у игле помоћу којих они могу да мијењају сјећања људи. Како филм одмиче, главни лик полако увиђа да се он сам не може сјетити ничег изван тога града. Када покуша, бљесне му слика неког града на мору и - то је све. Он, ваљда, закључи да му је та слика усађена од стране гореописаних ликова. Пита своје познанике имају ли сјећања из остатка свијета, а они по инерцији махом заусте да одговоре потврдно, али не дјелују ни увјерено ни увјерљиво. Трка нека настаје пред крај филма. Коначно, он успијева да дође до краја града да би увидио да Земље уопште нема - тај град усамљен лебди у свемиру. То је посљедња сцена.
da nije Dark City http://www.imdb.com/title/tt0118929/
http://www.imdb.com/title/tt0090887/?ref_=nv_sr_1
imas tri dela, ne znam tacno na koji mislis, ali to je sto posto i ja sam ga trazila pre par godina. isto sam mislila da je malo ozbiljniji sf, valjda kad si mali, sve deluje mnogo bolje![]()

Да, то је тај. Захваљујем. Како сте га нашли? Ја нисам знао шта да куцам у претрази.
Na početku filma čovek odlazi na groblje,skida sako,stavlja kasetofon na plocu,i počinje da igra po ženinom grobu.Onda počinje priča kako ga je žena ceo život tretirala kao budalu,i on joj je obećao da će joj igrati na grobu.
Poslato sa SM-G531F korišćenjem mobilne aplikacije Forum Krstarice

Pozdrav, gledala sam film još kao mala. Dečak se takmiči u video igricama i ide na neko prvenstvo. Igrao je igricu "Super Mario" Ceo film je u tom fazonu igrica. Da li se možda neko seća filma? Hvala unapred![]()

Pomogite mi.Spada valjda u horore.Film pocinje tako sto neko kuce,po secanju bernandinac kopa po nekoj rupi u polju i izujedaju ga slepi misevi.Kuce dobija besnilo,vraca se na ranc i sve redom ubija.Uspevaju da se spasu neka zena i njen maloletni sin koji su veci deo proveli zarobljeni u kolima.Ona na kraju ubija to kuce,sad dal puskom ili sekirom ne secam se.
Ne mogu da se setim vise nicega,jedva sam se i toga setila.Moze li jos neka informacija? Secas li se jos neke scene? Glumca? Koliko je otprilike star film?
Verovano nije ali da probam,plavusa serija je iz 2011 jedino sto su joj otac i braca isto policajci a ona prelazi u unutrasnju kontrolu pa joj ukucani za to prebacuju.
Da nije mozda ova serija:
http://www.imdb.com/title/tt1836237/?ref_=nm_flmg_act_6