Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Sjetio sam se još na ovu svoju seriju (bar mislim da je)

Radnja se odvija u malom selu (mislim da je u bosni) radi se o tom da pijani postar raznosi postu po tom selu, a mehanicar u tom selu ima kokos koju nosi i nesta s njom prica utome dolazi kamiondzija koji vozi drva i kaze mu da treba popravljat kamion. Mehanicar kaze moze al prvo pare posto je kamiondziji hitno plati mu, a mehanicar kaze samo da uzmem alat i ostavlja tu svoju kokos u postanskom sanducicu i uzima cekic kao alat. Oni odlaze a dolazi postar otvara sanducic kad vidi kokos kaze ti si sad na drzavnom posjedu uzme ju i stavi u torbu. A lik koji je prije radio u njemackoj se vratio u to selu i sad zive kod zenine mame tj njegove punice. Odlazi trazit posao kod crkve koja se renovira i zaposljava se a poslovoda kaze da zaduzi odijelo, lik mu kaze nemoze odma pisi slobodan dan. odlazi u kafani napije se te dolazi kuci nevecer pijan i pjeva (ne mogu se sjetit pjesme). A postar ide kuci i zaustavlja ga policija i hoce mu napisat kaznu zato sto je pijan na radnom mjestu on pogleda u sat i malo priceka. Kaze im radno vrijeme je zavrsilo a kaznu mi posaljite postom.

To je sve cega se mogu sjetit
Znam da se prikazivalo na FTV (Federalna televizija)
bilo je navecer oko 8-9 sati tako negdje prije 2-3 godine pisalo ne nastavit ce se
ako mi netko moze pomoc bio bih m jako zahvalan jer sve sam pretrazio i nemogu je naci

zna neko ovo

Preoko 5-6 godina sam gledo najavu filma ali sad ne znam ime. Radnja filma je u vrjeme oko balkanskih ratova, snimak je dobar. Film ima sličnosti sa filmom čarlston za Ognjenku po kućama i izgledu sela. Samo se jedne radnje sjećam a to je da nešto napada selo malo prekriveno glave, a u selu svi se sakrivaju. Mislim da u filmu glumi Katarina Radivojević.

Ako neko moze da mi pomogne:

1. mislim da je u pitanju ruski film - radnja je da jedan bogati muskarac zaljubljuje se u siromasnu zenu koja ima verenika ili muza. Scena u nekom parku kraj kamene stene, taj bogati muskarac praveci se da cita knjigu neprimetno zavlaci ruku ispod suknje toj zeni, ona u pocetku pravi se da se nista ne desava, a potom odlazi. Ovaj kasnije autom udara njenog muza, on prezivljava, ali posto nemaju novca, zena pristaje da predje da zivi kod tog muskarca ali pod uslovom da i njen muz dobija neophodnu pomoc u lekovima. Kasnije covek nju i siluje u sobi gde joj je muz... koliko se secam, na kraju umire i ta zena i njen muz...

2. film - scene da dve drugarice najbolje i jedna ima decka, koji pocinje da zeli njenu najbolju drugaricu, nabacuje joj se, a ona pokusaca da objasni svojoj drugarici da on nije za nju. Znam da je on cak i nekog drugara doveo da posmatra sex izmedju njega i njegove devojke. ne znam kako se zavrsava film.

plavusa policajka, zabavljala se sa kolegom koji je valjda isto neki policajac sa kim je raskinila, i nesto istrazuje ona i svi je tragovi odvode do njega.
Njen otac je valjda isto bio policajacm, nesto joj prebacuje sto se valjda prebacila u policiju, ona ima i sestru koja valjda na kraju filma nekogperi ubije ili rani pa pobegne kod oca.

Na kraju filma plavusa majgerijem razvali pistolj tome sto se sa njim zabavljala, a on pistolj u u nju.

Otac joj je glumac stari sa zaliskom koji uvek glumi neki cin u vojsci ili policiji, procelav je ima crnu kosu.
ne verujem da ce iko znati taj film ali, moza neko zna?

da li neko zna koji je ovo film... radi se o nekom profesoru,mislim na nekom univerzitetu u americi,kojeg "spopada" jedna studentkinja... ne secam se glumaca... u sustini on je odbija,nista se nije desilo,ali nastaje neka afera... ona mu smesta... znao sam naziv filma,zaboravio sam,i nikako da se setim... ako neko zna na osnovu ovog skromnog opisa... hvala

da li neko zna koji je ovo film... radi se o nekom profesoru,mislim na nekom univerzitetu u americi,kojeg "spopada" jedna studentkinja... ne secam se glumaca... u sustini on je odbija,nista se nije desilo,ali nastaje neka afera... ona mu smesta... znao sam naziv filma,zaboravio sam,i nikako da se setim... ako neko zna na osnovu ovog skromnog opisa... hvala

Mozda - http://www.imdb.com/title/tt0110722/?ref_=nm_flmg_act_96

Pozdrav, vec danima pokusavam da se setim naziva filma 90´tih (cak ne znam ni ko je glavna glumica, mislila sam da je Julia Roberts ali se ispostavilo da nije:)). Elem, film govori o jednoj porodicnoj zeni koja nije
bas zadovoljna svojim zivotom. Medjutim odlaskom na spavanje ona se budi u jednoj sasvim novoj sredini u strasnoj ljubavnoj vezi sa nekim tipom i sve je onako kako bi ona htela do odlaska na spavanje kad se opet budi u onom ne bas tako sjajnom zivotu..
jel ima neko ideju? hvala unapred. pozzz

da nije crna Zorica

Preoko 5-6 godina sam gledo najavu filma ali sad ne znam ime. Radnja filma je u vrjeme oko balkanskih ratova, snimak je dobar. Film ima sličnosti sa filmom čarlston za Ognjenku po kućama i izgledu sela. Samo se jedne radnje sjećam a to je da nešto napada selo malo prekriveno glave, a u selu svi se sakrivaju. Mislim da u filmu glumi Katarina Radivojević.

Pozdrav, vec danima pokusavam da se setim naziva filma 90´tih (cak ne znam ni ko je glavna glumica, mislila sam da je Julia Roberts ali se ispostavilo da nije:)). Elem, film govori o jednoj porodicnoj zeni koja nije
bas zadovoljna svojim zivotom. Medjutim odlaskom na spavanje ona se budi u jednoj sasvim novoj sredini u strasnoj ljubavnoj vezi sa nekim tipom i sve je onako kako bi ona htela do odlaska na spavanje kad se opet budi u onom ne bas tako sjajnom zivotu..
jel ima neko ideju? hvala unapred. pozzz

možda http://www.imdb.com/title/tt0160644/?ref_=nm_flmg_act_19

ZNA LI NEKO KAKO SE ZOVE FILM ?
Covek je poginuo u saobracajnoj nesreci,ali toga nije svestan.
Drzi grupne terapije za ljude koji su preziveli saobracajne nesrece gde prepricavaju dogadjaje.Kasnije se seti nesrece i shvati da mu na terapiju dolaze putnici koji su poginuli sa njim.
Zapravo oni njemu pomazu da predje na drugi stranu,jer je ostao da luta izmedju dva sveta.

Poslednja izmena:
Tražim film već godinama, i ne mogu da se setim kako se zove. Mislim da je italijanska komedija.
Zaplet ide otprilike ovako:
Dva lopova(muško i žensko) ukradu nekom čoveku auto na pumpi, medjutim u tom autu se nalazi dete. Oni paze na njega,kupuju mu igračke...film sam gledao pre oko 5god tako da je ovo sve čega se sećam. Ako neko kojim slučajem zna naslov filma, zna šta treba da uradi. [emoji6][emoji2]

gledala sam mnogo davno jedan film,jedino sto se secam je da ljudi zive kao u srednjem veku,stalno su u nekom strahu od nepoznatog,svugde je magla,mocvara i oni su opasani velikim bedemom i ne slute da je iza bedema civilizacija
?
mislim bas sam ga objasnila :lol:
procitala sam knjigu pejn koja me je na njega asocirala

Ubih se danas ceo dan trazim i guglam ali ne nalazim nista.
Skandinavski je film (nisam siguran koja zemlja), psihodrama zanr - Uglavnom, brat dolazi u neki mali gradic da istrazi samoubistvo sestre koje mu je sumnjivo i koja je ostavila posmrtno pismo.
I prethodna zena tog lika za kojeg je bila udata je izvrsila, navodno, samoubistvo. Na kraju se ispostavi da ih taj lik ubija iz milosrdja.. Film je dosta mracan, neko sivilo provejava kroz citav film..

Nije u pitanju bas pravi film, ali je crtani film koji sam gledao pre desetak godina :D. Radnja crtanog je valjda bila da neki pas treba da ide u lov na neku zivotinju ali nisam siguran koju( znam da zivi ispod zemlje), i sad posto taj pas i lovci trebaju da ustanu rano ujutru oko 5, ta zivotinja je smislila da celu noc tog psa maltretira kako on ne bi zaspao i kako ne bi bio u stanju da ide u lov. Na kraju krecu lovci da se bude i brzo bude i psa ali pas ne moze nikako da se probudi i kako krene napolje tako se vraca u krevet i na kraju lovci uzmu tog psa i valjda ga na silu ubace u onu rupu kako bi ulovio tu zivotinju i na kraju samo poslednja scena pas i ta zivotinja vidnoiscrpljeni jer oboje nisu spavali spavaju zajedno u toj rupi. Da li ima neko link ovog crtanog ili mozda naziv ne bi trebalo da je neki dugacak crtani.

Nije u pitanju bas pravi film, ali je crtani film koji sam gledao pre desetak godina :D. Radnja crtanog je valjda bila da neki pas treba da ide u lov na neku zivotinju ali nisam siguran koju( znam da zivi ispod zemlje), i sad posto taj pas i lovci trebaju da ustanu rano ujutru oko 5, ta zivotinja je smislila da celu noc tog psa maltretira kako on ne bi zaspao i kako ne bi bio u stanju da ide u lov. Na kraju krecu lovci da se bude i brzo bude i psa ali pas ne moze nikako da se probudi i kako krene napolje tako se vraca u krevet i na kraju lovci uzmu tog psa i valjda ga na silu ubace u onu rupu kako bi ulovio tu zivotinju i na kraju samo poslednja scena pas i ta zivotinja vidnoiscrpljeni jer oboje nisu spavali spavaju zajedno u toj rupi. Da li ima neko link ovog crtanog ili mozda naziv ne bi trebalo da je neki dugacak crtani.

gledala sam mnogo davno jedan film,jedino sto se secam je da ljudi zive kao u srednjem veku,stalno su u nekom strahu od nepoznatog,svugde je magla,mocvara i oni su opasani velikim bedemom i ne slute da je iza bedema civilizacija
?
mislim bas sam ga objasnila :lol:
procitala sam knjigu pejn koja me je na njega asocirala

The Village mozda http://www.imdb.com/title/tt0368447/

Back