Sjetio sam se još na ovu svoju seriju (bar mislim da je)
Radnja se odvija u malom selu (mislim da je u bosni) radi se o tom da pijani postar raznosi postu po tom selu, a mehanicar u tom selu ima kokos koju nosi i nesta s njom prica utome dolazi kamiondzija koji vozi drva i kaze mu da treba popravljat kamion. Mehanicar kaze moze al prvo pare posto je kamiondziji hitno plati mu, a mehanicar kaze samo da uzmem alat i ostavlja tu svoju kokos u postanskom sanducicu i uzima cekic kao alat. Oni odlaze a dolazi postar otvara sanducic kad vidi kokos kaze ti si sad na drzavnom posjedu uzme ju i stavi u torbu. A lik koji je prije radio u njemackoj se vratio u to selu i sad zive kod zenine mame tj njegove punice. Odlazi trazit posao kod crkve koja se renovira i zaposljava se a poslovoda kaze da zaduzi odijelo, lik mu kaze nemoze odma pisi slobodan dan. odlazi u kafani napije se te dolazi kuci nevecer pijan i pjeva (ne mogu se sjetit pjesme). A postar ide kuci i zaustavlja ga policija i hoce mu napisat kaznu zato sto je pijan na radnom mjestu on pogleda u sat i malo priceka. Kaze im radno vrijeme je zavrsilo a kaznu mi posaljite postom.
To je sve cega se mogu sjetit
Znam da se prikazivalo na FTV (Federalna televizija)
bilo je navecer oko 8-9 sati tako negdje prije 2-3 godine pisalo ne nastavit ce se
ako mi netko moze pomoc bio bih m jako zahvalan jer sve sam pretrazio i nemogu je naci
zna neko ovo
). Elem, film govori o jednoj porodicnoj zeni koja nije