Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

A jel neko može da mi pomogne da se setim filma iz 2 dela (ili beše 3 :o), bio je pre nekoliko godina na RTS-u, kad su vikendom prikazivali horore... Sećam se da se dešava u jednom gradiću na ostrvu, oluja prekida komunikacuju sa kopnom, nema trajekta itd. Pojavljuje se jedan čika koji deluje spooky i traži decu svih meštana, ako oni žele da prežive... na kraju se sve završava u crkvi...
help ?

Да ли се неко сећа филма из Јужне Африке, мислим да је једини из ове земље виђен код нас, комедија са доста слепстик елемената, неки "лоши" момци јуре кроз Африку неке "добре" момке, филм је био хит пре једно 20 година...

Strela:
Да ли се неко сећа филма из Јужне Африке, мислим да је једини из ове земље виђен код нас, комедија са доста слепстик елемената, неки "лоши" момци јуре кроз Африку неке "добре" момке, филм је био хит пре једно 20 година...

xpicss
Registrovan korisnik

Učlanjen:: 09.07.2005.
Re: NAJSMESNIJI FILM
Meni je jedan film iz Juznoafricke republike, bio najsmesniji od svih koje sam gledao. Ja sam bukvalno pao sa stolice i valjao se po podu. Takva situacija, da sam pao sa stolice u bukvalnom smislu, je bila samo jos dva puta.

Na moju nesrecu ne secam se naziva filma, ali se radnje secam.
Znam da je bilo na temu rasizma. Dva prijatelja, manje vise dobra, su u jednom trenutku morali da beze od drugih ljudi. Jedan o njih je belac a drugi crnac. I oni su svoj beg resili ,tako sto su otisli kod osobe koja im je uradila , maske koje su im zamenile boju koze. Belac je postao crnac, a crnac belac. I tu se pravi zaplet na temu odnosa boje koze u toj zemlji.
Ako neko zna naziv filma , neka kaze, ustedeo bi mi mnogo muka da nadjem to cudo od filma.
*******************************************************************************************************
Ево и на другој теми неко покушава да се сети назива тог филма. Помагајте!

ovaj film su imali neki nemci na laptopu: (videla sam samo deo)
radi se o decku (ima veliku kovrdzavu kosu) i sada desi se nesto i njegova majka je povredjena i on vice mama, mama i brat ga hitno izvodi i sakriva ga u sanduk, jer neki vojnici jure okolo(pre obuceni kao teroristi), a brat se zove ZOZO i u filmu je specificno jedno zuto pile, malo, i cini mi se da govori, to je sto sam videla.
koje je ime tog filma???

Strela:
xpicss
Registrovan korisnik

Učlanjen:: 09.07.2005.
Meni je jedan film iz Juznoafricke republike, bio najsmesniji od svih koje sam gledao. Ja sam bukvalno pao sa stolice i valjao se po podu. Takva situacija, da sam pao sa stolice u bukvalnom smislu, je bila samo jos dva puta.

Znam da je bilo na temu rasizma. Dva prijatelja, manje vise dobra, su u jednom trenutku morali da beze od drugih ljudi. Jedan o njih je belac a drugi crnac. I oni su svoj beg resili ,tako sto su otisli kod osobe koja im je uradila , maske koje su im zamenile boju koze. Belac je postao crnac, a crnac belac. I tu se pravi zaplet na temu odnosa boje koze u toj zemlji.
Ako neko zna naziv filma , neka kaze, ustedeo bi mi mnogo muka da nadjem to cudo od filma.
*******************************************************************************************************
Ево и на другој теми неко покушава да се сети назива тог филма. Помагајте!

Verbal_Kint
Registrovan korisnik

Učlanjen:: 16.07.2006.
Citat:
Original postavio xpicss

******************************************************************************************************
Da nije Jenki Zulu? Ali taj film nije iz Južnoafričke Republike, već se samo radnja tamo odvija.
******************************************************************************************************

Коначно, Вербал_Кинт се сетио, а ја пронашла на теми најсмешнији филм.

Дакле, "Јенки Зулу" је наслов који сам тражила. Хвала Вербал. :-D

Back