Jel zna ko kako se zove film od koga pamtim samo jednu scenu: neko nekom buši nogu burgijom???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vladanlo:Da, to je film, prikazali su ga iz 4 dela, rađen po romanu Stephena Kinga, zove se, na našem, Oluja veka, a za strani naziv nisam siguran . .
*misutka*:Storm of the century
Strela:Да ли се неко сећа филма из Јужне Африке, мислим да је једини из ове земље виђен код нас, комедија са доста слепстик елемената, неки "лоши" момци јуре кроз Африку неке "добре" момке, филм је био хит пре једно 20 година...
vladanlo:Jel zna ko kako se zove film od koga pamtim samo jednu scenu: neko nekom buši nogu burgijom???
pikax:Gods Must Be Crazy...
Da nije ovaj film u pitanju, Strelo ?
Jesu..Superbird:Zar nisu u tom filmu oni pigmeji ( ili sta vec ) kojima pilot baci flasu od Coca-Cole kroz prozor :wink:
pikax:Gods Must Be Crazy...
Da nije ovaj film u pitanju, Strelo ?
Taj je kod nas preveden sa Bogovi su pali na teme.Strela:Није, то је о Бушманима исто комедија, само што "глуме" прави урођеници, а ово је филм са глумцима.
intra:Taj je kod nas preveden sa Bogovi su pali na teme.
Btw - hvala na "pomoci"..."Vinsent" i Tim Barton su bili sto ono za sta sam vas zamolio...Kaa:Setjam se crno-belog crtaća - na foru Poovih priča i znam da ga je napravio klinac koji je danas ultrapoznat reditelj....al to je to![]()
vladanlo:Jel zna ko kako se zove film od koga pamtim samo jednu scenu: neko nekom buši nogu burgijom???
Strela:xpicss
Registrovan korisnik
Učlanjen:: 09.07.2005.
Re: NAJSMESNIJI FILM
Meni je jedan film iz Juznoafricke republike, bio najsmesniji od svih koje sam gledao. Ja sam bukvalno pao sa stolice i valjao se po podu. Takva situacija, da sam pao sa stolice u bukvalnom smislu, je bila samo jos dva puta.
Na moju nesrecu ne secam se naziva filma, ali se radnje secam.
Znam da je bilo na temu rasizma. Dva prijatelja, manje vise dobra, su u jednom trenutku morali da beze od drugih ljudi. Jedan o njih je belac a drugi crnac. I oni su svoj beg resili ,tako sto su otisli kod osobe koja im je uradila , maske koje su im zamenile boju koze. Belac je postao crnac, a crnac belac. I tu se pravi zaplet na temu odnosa boje koze u toj zemlji.
Ako neko zna naziv filma , neka kaze, ustedeo bi mi mnogo muka da nadjem to cudo od filma.
*******************************************************************************************************
Ево и на другој теми неко покушава да се сети назива тог филма. Помагајте!