Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Da li mozete da mi pomognete? Nikako ne mogu da se setim filma a znam da sam ga voleo kao klinac, pa to nije bilo normalno:)
Na pocetku neki decko igra neku igicu na automatu (kao nekad iz fliperane) puca u neke vanzemaljce i kao obara rekord a ustvari tu igru je namerno neko postavio, da bi tog ko pobedi vodio u pravi svemir gde se stvarno vodi bitka protiv vanzemaljaca. I da nije navigatorov let. Ko pomogne vodim ga na klopu:) pozz.

Da li mozete da mi pomognete? Nikako ne mogu da se setim filma a znam da sam ga voleo kao klinac, pa to nije bilo normalno:)
Na pocetku neki decko igra neku igicu na automatu (kao nekad iz fliperane) puca u neke vanzemaljce i kao obara rekord a ustvari tu igru je namerno neko postavio, da bi tog ko pobedi vodio u pravi svemir gde se stvarno vodi bitka protiv vanzemaljaca. I da nije navigatorov let. Ko pomogne vodim ga na klopu:) pozz.

The Last Starfighter

VEEEEEEEEEEEEEEEEELIKI POZZ OD MENE...
Vidim da vas je većina našla odgovore na svoja pitanja pa sam se i ja prijavila...Vidim da je netko spomenuo film 9 I POL NOĆI...ja sam ga gledala davne 1990. godine tj. posludila sam ga u videoteci i film mi je bnio pre, pre, predobar ali sad ga nikako ne mogu više naći pa vas molim da mi pomognete.
Naime, radilo se o bogatoj djevojci koja je živjela sa bakom. Trebala se udati i kad je izašla sa društvom da proslavi svoju djevojačku veče spetljala se s tipom koji je (mislim da se još sjećam) postavljao nekakve šatore ili tako nešto.........
MOLIM VAS POMOOOOOOĆ.....
Svima hvala od :heart:

VEEEEEEEEEEEEEEEEELIKI POZZ OD MENE...
Vidim da vas je većina našla odgovore na svoja pitanja pa sam se i ja prijavila...Vidim da je netko spomenuo film 9 I POL NOĆI...ja sam ga gledala davne 1990. godine tj. posludila sam ga u videoteci i film mi je bnio pre, pre, predobar ali sad ga nikako ne mogu više naći pa vas molim da mi pomognete.
Naime, radilo se o bogatoj djevojci koja je živjela sa bakom. Trebala se udati i kad je izašla sa društvom da proslavi svoju djevojačku veče spetljala se s tipom koji je (mislim da se još sjećam) postavljao nekakve šatore ili tako nešto.........
MOLIM VAS POMOOOOOOĆ.....
Svima hvala od :heart:

mozda ovo..

http://www.imdb.com/title/tt0096324/?ref_=sr_1

Zanima me naziv filma ,koji je bio u nedelju kasno u noc,oko 1h na hapy tv. U pitanju je erotski film, nekakav fotograf koji slika i ljubavi sa svojom curom, a tu je i neka njihova prijateljica u susednoj sobi hotela, a ovaj fotograf joj namerno pusta filmove erotske koje je on rezirao....koji god kanal ona prebaci - ono op, erotski film....pa je slikao nagu svoju curu u nekim planinama,pustinji sta vec.... Taj fotograf je plavokos cini mi se,a devojka mu je crna, dok je ta njihova prijateljica kratkopodsisana brineta....dali je neko mozda gledao,i ako znate naziv filma.....bilo bi lepo.

Film je SF horor star oko 40 god. Radi se o tematskom zabavnom parku gde bogati turisti biraju vremenski period(prošlost) koji žele. Tamo ih uslužuju čovekoliki roboti. Mislim da sam tamo prvi put čuo izraz Android.
Kada se nešto ``pokvari``, androidi krenu da tamane posetioce zabavnog parka a u tome prednjači legendarni ćelavi negativac - Jul Briner.
Kako se zove film?

Film je SF horor star oko 40 god. Radi se o tematskom zabavnom parku gde bogati turisti biraju vremenski period(prošlost) koji žele. Tamo ih uslužuju čovekoliki roboti. Mislim da sam tamo prvi put čuo izraz Android.
Kada se nešto ``pokvari``, androidi krenu da tamane posetioce zabavnog parka a u tome prednjači legendarni ćelavi negativac - Jul Briner.
Kako se zove film?

Westworld

Ovako trazim film nemogu da nadjem :
radi se o decku koji je dosao u grad da studira na nekom fakultetu. , valjda zivi kod nekog bogatog prijatelja ... on ga upoznaje sa nekim slavnim licnostima . . smuvao se sa jednom devojkom sto voli da trosi novac za jednu noc potrosio je 16.000 funti ... posle mu otac dolazi u grad i saznaje da je u vezi sa tom poznatom licnoscu preko novina i da nije upiosao fakultet ... dalje se nesecam odavno sam ga gledao ... HVALA UNAPRED

Poslednja izmena:
Ovako trazim film nemogu da nadjem :
radi se o decku koji je dosao u grad da studira na nekom fakultetu. , valjda zivi kod nekog bogatog prijatelja ... on ga upoznaje sa nekim slavnim licnostima . . smuvao se sa jednom devojkom sto voli da trosi novac za jednu noc potrosio je 16.000 funti ... posle mu otac dolazi u grad i saznaje da je u vezi sa tom poznatom licnoscu preko novina i da nije upiosao fakultet ... dalje se nesecam odavno sam ga gledao ... HVALA UNAPRED

Hm, da nije http://www.imdb.com/title/tt0099091/plotsummary?ref_=tt_ov_pl
MV5BMTM1ODYyNjk4Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwMTY0MTcyNA@@._V1._SX640_SY960_.jpg

Ili http://www.imdb.com/title/tt0103125/
MV5BMzM0MzE4NTk5OV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzAzMjUyMQ@@._V1._SX336_SY475_.jpg

Smrdi mi na Spejdera.

Ili http://www.imdb.com/title/tt0109936/
MV5BMTk2NjM3NzYzMV5BMl5BanBnXkFtZTcwMjYzODYxMQ@@._V1._SX322_SY475_.jpg

Sa Foksom. Ali nagadjam.

Zanima me naziv starijeg filma,mozda iz 80 tih..... 4 ca ili 5ca muzicara sa instrumentima,violinama,kontrabasom itd.., (a ustvari nisu muzicari,samo se predstavljaju tako) uzimaju kod neke bakice apartman /stan na spratu. znam da su trebali da opljackaju banku. uvek kad bi isli na posao" pustili bi muziku valjda sa gramofona - kao da vezbaju. Mislim da su nakraju svi poginuli /bili uhapseni a bakica je zadrzala lovu koja je bila koferu od jednog velikog instrumenta....mozda je film i crno beli, stvarno sam to davno gledao.... mesavina je krimi akcije sa elementima komedije. Mislim da je bilo i poznatih glumaca.....

The Ladykillers. Imaš dve verzije, jednu sa Ginisom i Selersom. Drugu sa Henksom. Obe dobre, ali starija mi gotivnija.
http://www.imdb.com/title/tt0335245/
http://www.imdb.com/title/tt0048281/

edit: oops izgleda da si već dobio odgovor pre ovog.

Poslednja izmena:
Zanima me film koji sam davno gledao.Mislim da je erotski triler iz 80.-ih ili pocetak 90-ih.Radi se o zeni koju zavodi neki covjek a ona ostavlja muza.Taj covjek joj naruci ubistvo muza koga i ubiju. Znam da na kraju filma nju njegovi prijatelji siluju na stolu u njegovoj kuci.Mislim da se zvao Kob ali pod tim imenom nisam nigdje na netu nasao ovaj film.

Back