Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

film ima slicnu radnju kao social network,neka 2 lika su studenti i naprave neki softer osnuju kompaniju zarade pare i onda jedan od njih dvojice zezne onog drugog i preotme mu tu kompaniju a pritom ga kao navuce na kokain,secam se da je prva scena u filmu kako taj lik vozi audi tt kroz neki grad,a zadnja scena je kad taj lik sto je izmislio softer prica s nekim ribarom koji peca i pita ga zasto ne kupis mrezu za pecanje tako ces uloviti vise riba i jednog dana ces kupiti brod i zaradices brdo para tako nesto otprilike,jel zna neko koji je to film?

film ima slicnu radnju kao social network,neka 2 lika su studenti i naprave neki softer osnuju kompaniju zarade pare i onda jedan od njih dvojice zezne onog drugog i preotme mu tu kompaniju a pritom ga kao navuce na kokain,secam se da je prva scena u filmu kako taj lik vozi audi tt kroz neki grad,a zadnja scena je kad taj lik sto je izmislio softer prica s nekim ribarom koji peca i pita ga zasto ne kupis mrezu za pecanje tako ces uloviti vise riba i jednog dana ces kupiti brod i zaradices brdo para tako nesto otprilike,jel zna neko koji je to film?

Ovaj je u pitanju http://www.imdb.com/title/tt0257019/

TheG[o]dfather;24654087:
Gledao sam film pre 3-4 god. na jednom kanalu, radnja: Kao neki nastavnik dolazi u srednju skolu , a tamo svi kao neki mafijasi, pa im on objasnjava kako da se ponasaju bla bla bla !
Secam se scene kad jedan decko pije Rakiju a nastavnik mu sa Yo-Yo polomi flasu , pa nekom crncu radio baci kroz prozor , upoznaje domara itd ! PS- cini mi se da ga na kraju ubiju !

Ne može ništa drugo biti po tvom opisu sem ovoga (a imaš više delova tog filma):

The Substitute

http://www.imdb.com/title/tt0117774/

PS- cini mi se da ga na kraju ubiju ! Ne ubijaju ga na kraju tog profu,to znam sigurno!!!

Poslednja izmena:
Veliki poz za sve!

Davno, ali davno sam gledao jedan film, i voleo bi da ga ponovo pogledam ali nemam pojma kako da dodjem do njega, msm da je film 80-tih , 90-tih, malo cega se secam iz filma

Upitanju je romantika , kombinovana sa SF :D .. Momak i devojka nakon svih roblema koji su imali napokon budu zajedno, ali ona iznenada "umre" , ali njen duh ne odlazi vec ostaje na zemlji.. ona upocetku nije toga svesna, secam se scene kad taj glavni , trci uz neke stepenice i ona mu ide u susret i da on "prodje kroz nju", i oseti hladnocu (posto je ona sad duh) .. i e sad pojavljuje se neka devojka, e da li je ona bila drugarica od ove sto je umrla ili nije, nemam pojma, onda je valjda plivacica, i desi joj se neka nezgoda i ona je u komi, i doktori ne ocekuju da ce se ona probuditi, i sad nekako duh ove devojke ulazi u nju i ona se budi.. i opet se spandja sa ovim glavnim :D .
Znam da su male sanse da ce neko prepoznati ovaj film..
Hvala unapred

Treba mi naziv ovog filma, nisam ga gledao citavog, nego samo pocetak:

Domaci ratni film, crno-bijeli, snimljen pretpostavljam tokom 50ih ili 60ih godina proslog vijeka, moguce da je hrvatska ili slovenacka proizvodnja. Film pocinje tako sto prikazuje jednu zgradu, ostecenu bombama i granatama. U tu zgradu se zabila jedna ogromna granata, koja nije eksplodirala. Tu, ispod te granate sjedi jedan lik, cini mi se da je ustasa, srednjih godina, mrsav, odaje dosta zloban utisak, utisak negativca. On tada zapocinje svoju pricu, glasom koji u sebi ima necega sto je "scary". Onda, dakle, radnja filma se premjesta u blisku proslost, on opisuje svoje ratno iskustvo ili sta vec. To je sve sto pamtim od tog filma.
Bio sam klinac kad je taj film bio na TVu, ali mi je ta uvodna scena ostala u sjecanju, pa sam odlucio da vidim da li ovde ima nekoga ko moze prepoznati taj film... Racunam na one malo starije forumase :))

Hvala unaprijed! :)

Gledao sam dva filma a ne znam kako se zovu:
PRVI: Horor, dvoje mladih(brat i sestra/momak i devojka) voze se nekim kolima u nekoj nedođiji i vide jednu kucu, i dok prolaze pored nje vide nekog coveka kako ubacuje neke vrece u neku rupu..A u tim vrecama su lesevi ljudi...oni nastave put medjutim taj covek ih pocne da proganja sa kamionom kako bi uklonio svedoke...Znam samo jos da na kraju ce jedno od njih dvoje da prezivi.
DRUGI: Ne znam tacno radnju al kao nekoj zeni umre dete i posle nekog vremena muz je ubedjuje da oni nikad nisu imali dete ali ona je ubedjena da je u pravu..A istina je da FBI ili CIA ili tako nesto brisu ljudima pamcenje i uzimaju im decu...znam jos da ce i njenom muzu izbrisati pamcenje pa se on svoje zene nece ni secati.Ali to nije potpuno gubljenje pamcenja nego neke stvari u zivotu (da ste imali dete i zenu i sl)

DRUGI: Ne znam tacno radnju al kao nekoj zeni umre dete i posle nekog vremena muz je ubedjuje da oni nikad nisu imali dete ali ona je ubedjena da je u pravu..A istina je da FBI ili CIA ili tako nesto brisu ljudima pamcenje i uzimaju im decu...znam jos da ce i njenom muzu izbrisati pamcenje pa se on svoje zene nece ni secati.Ali to nije potpuno gubljenje pamcenja nego neke stvari u zivotu (da ste imali dete i zenu i sl)

The Forgotten

Gledao sam dva filma a ne znam kako se zovu:
PRVI: Horor, dvoje mladih(brat i sestra/momak i devojka) voze se nekim kolima u nekoj nedođiji i vide jednu kucu, i dok prolaze pored nje vide nekog coveka kako ubacuje neke vrece u neku rupu..A u tim vrecama su lesevi ljudi...oni nastave put medjutim taj covek ih pocne da proganja sa kamionom kako bi uklonio svedoke...Znam samo jos da na kraju ce jedno od njih dvoje da prezivi.

Trebalo bi da je:
http://www.imdb.com/title/tt0263488/
Inace ima i drugi deo:
http://www.imdb.com/title/tt0301470/
Ali ovaj za koji si pitao je prvi deo.

Živi bili :hvala: A imam jos jedan film, sad sam ga se setio:
Italijanski, 18+ , radi se o jednoj devojci koja je jos uvek nevina i zaljubljuje se u nekog decka koga ona ne isteresuje uopste.On je nagovori na sex pa je "sutne", posle dovede druga da i on ima s njom sex..Posle u skoli pocnu price kako je ona ***** i sl.Gledao sam ga pre 4-5 godina na TV. :)

Poslednja izmena:
da li neko zna kako se zove film gde otac putuje u neku azijsku drzavu sa sinom,da bi ucestvovao na nekoj konferenciji i dok on drzi govor klinac nestaje a niko od ucesnika nije uopste video klinca...dalje nisam gledala...i ima jos jedan gde otac koji je inace musliman kidnapuje sina iz amerike i odvede ga u jemen gde po zakonu otac ima pravo nad detetom.posto vlasti ne mogu nista ona unajmljuje neke ljude koji idu u jemen da otmu dete od oca

Zanima me tinejdjerski film, mozda iz 90 tih...... Desava se uglavnom oko skole, a bulimicni debeljko treba da izadje na matursko vece sa najlepsom devojkom tj.namestaju mu...... secam se da je imao odelo boje sljive koje mu je majka dala......zna li mozda neko? znam nakraju filma da su mu namestili neku zamku ali je uspeo nakraju da se izvuce ......

Pokusavam da se setim jednog filma kojeg sam gledao kao mali, pa vam ne mogu dati puno informacija al pokusacu.

Secam se nekog detektiva koji saradjuje sa nekim covekom koga na kraju osude na smrt elektricnom stolicom jer je navodno ubio neke ljude. Medjutim taj detektiv ( mozda cak i inspektor) kada se vrati na mesto zlocina a to je neka kuca, nalazi palceve u formalinu ( na osnovu njih zakljucuje o prevari sa nekom slikom, potpis je faslifikovan), i onda shvata da taj covek nije kriv. I secam se scene kako on juri da spasi tog coveka ( koji je vec postavljen na el.stolicu samo da se pritisne dugme), pljusti kisa, i kola mu jure ispod mosta.

Nadam se da ce neko iskusan prepoznati naziv ovog filma, hvala unapred.

Pokusavam da se setim jednog filma kojeg sam gledao kao mali, pa vam ne mogu dati puno informacija al pokusacu.

Secam se nekog detektiva koji saradjuje sa nekim covekom koga na kraju osude na smrt elektricnom stolicom jer je navodno ubio neke ljude. Medjutim taj detektiv ( mozda cak i inspektor) kada se vrati na mesto zlocina a to je neka kuca, nalazi palceve u formalinu ( na osnovu njih zakljucuje o prevari sa nekom slikom, potpis je faslifikovan), i onda shvata da taj covek nije kriv. I secam se scene kako on juri da spasi tog coveka ( koji je vec postavljen na el.stolicu samo da se pritisne dugme), pljusti kisa, i kola mu jure ispod mosta.

Nadam se da ce neko iskusan prepoznati naziv ovog filma, hvala unapred.
Postoji film koji odgovara delu tvog poisa,novinar koji istrazuje slucaj kada je covek osudjen na smrt,resava slucaj,i zuri da spase coveka koji je vec postavljen za davanje smrtonosne injekcije,pljusti kisa itd.

Back