Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

ne mogu trenutno da se setim naslova, ako neko zna, molila bih da napiše
film je o dve devojke (jedna je dete razvedenih roditelja živi sa majkom koja nema baš puno vremena za nju, druga je iz fine i bogate porodice ima sve što poželi, ali je usamljena) koje preko čata upoznaju tipa, jedna od njih se "smuvala" sa tim tipom za koga se ispostavilo da je pedofil
druga polovina filma jsu scene mučenja koje onetačnije ova druga devojka preživljava
film je navodno prema istinitim događajima
100% je ovaj:
Megan Is Missing [2011]
http://www.imdb.com/title/tt1087461/

Film koji tražim počinje tako što: neka zgodna plavuša vodi ljubav sa nekim likom na njegovoj jahti i zatim on ispija šampanjac iz čaše i umire,to se sve dešava u uvodnom delu filma dok se ispisuju uloge, produkcija filma...To je sam početak filma!!!Zatim ona odlazi na na neku promociju gde opet sreće nekog bogataša i zbog svog izgleda uspeva da se spanđa i s njim,dok je s njim ona otvara neki žiro račun gde on treba da uplati novac,on će isto završiti kao i prethodnik,pronaći će ga ćerka pored bazena mrtvog!!!A ta plavuša neće uspeti da digne sav novac ,jer će se u celu tu priču umešati njegova ćerka od ovog bogataša i njen dečko,na kraju filma će sav novac uzeti njegova ćerka!!! Glavni glumci su dve žene i muškarac.tj.ova žena koja ubija ove bogataše i uzima im novac i ćerka od ovog poslednjeg preminulog bogataša !!!!Film sam gledao otprilike na tv palmi krajem devedesetih godina!!!Da li možda slučajno neko zna o kom filmu je možda reč????

http://www.imdb.com/title/tt0104265/

Najverovatnije nije to, ali ima nekih slicnosti (pocetak filma, ubijeni bogatas u bazenu, muskarac i dve plavuse u glavnoj ulozi).

Interesuju me 2 filma, probacu da ih opisem.
Prvi je - djevojcica ( mislim da se zove Miranda) ostaje bez roditelja, uzima je neki stariji covjek sa kojim ona putuje iz zemlje u zemlju. Usput on je uci borilackim vjestinama. U jednoj od tih putovanja on gine, ona nekako dodje u kontakt sa nekim mafijasem i pocne raditi u njegovoj kockarnici. Jednog dana pri kraju smjene upadaju neki likovi koji hoce da opljackaju kockarnicu. Da bi spasila svoje radnike ona pocne sa glavnim kriminalcem da kocka za njihove zivote i prica o svojoj proslosti. To je sve sto se sjecam davno sam ga gledala
Drugi film - *memorija mi je jos gora ali probacu) Komedija je - uglavnom covjek ima zenu i dijetu. u posjetu mu dolazi sestra koja ima 2 ogromna sina (debela), roditelji mu citav dan pokusavaju da se ubiju ali ne uspjeva. Mislim da film pocinje kako on dolazi na posao i onda pocinju razne zavrzlame - tako nesto hahahahah

Prvi je - djevojcica ( mislim da se zove Miranda) ostaje bez roditelja, uzima je neki stariji covjek sa kojim ona putuje iz zemlje u zemlju. Usput on je uci borilackim vjestinama. U jednoj od tih putovanja on gine, ona nekako dodje u kontakt sa nekim mafijasem i pocne raditi u njegovoj kockarnici. Jednog dana pri kraju smjene upadaju neki likovi koji hoce da opljackaju kockarnicu. Da bi spasila svoje radnike ona pocne sa glavnim kriminalcem da kocka za njihove zivote i prica o svojoj proslosti. To je sve sto se sjecam davno sam ga gledala
Drugi film - *memorija mi je jos gora ali probacu) Komedija je - uglavnom covjek ima zenu i dijetu. u posjetu mu dolazi sestra koja ima 2 ogromna sina (debela), roditelji mu citav dan pokusavaju da se ubiju ali ne uspjeva. Mislim da film pocinje kako on dolazi na posao i onda pocinju razne zavrzlame - tako nesto hahahahah

Prvi je Tarantinov pokusaj da napravi film o Modesti Blejz. My name is Modesty

Film je dosta star,cini mi se da je crno beli.Mislim da je komedija.Naime grupa rodjaka od nekog umrlog bogatasa dolazi u njegovu vilu da bi nasli novac ili tako nesto..Secam se scene kako jedan od njih okaci kaput na civiluk i soba se pretvara u kockarnicu.Cini mi se da novac nalazi neko od njih u prtepariranoj glavi neke zivotinje,jer je taj njihov rodjak stalno govorio kako novac drzi u glavi...Film sam dosta davno gledao pa je to sve cega se mogu setiti

Zna neko???

http://www.imdb.com/title/tt0104265/

Najverovatnije nije to, ali ima nekih slicnosti (pocetak filma, ubijeni bogatas u bazenu, muskarac i dve plavuse u glavnoj ulozi).

Nije to film koji ja tražim,nisu poznati glumci u pitanju u ovom filmu koji ja tražim,sem te visoke plavuše s dugom kosom(koju ja ne znam ko bih to mogao biti od tih poznatijih glumica takvog izgleda),a druga glavna glumica u tom filmu nije plavuša i mlađa je od ove??? Kao što rekoh sam uvod filma počinje scenom vođenja ljubavi na beloj jahti,u toku celog tog filma ova plavuša uspeće da ubije samo ta dva bogataša,ostatak filma je borba oko novca!!!!

Drugi je http://www.imdb.com/title/tt0104283/

Interesuje me film mislim da je iz perioda 1995-2005. Ne secam se glumaca ali mislim da je neka krimi-komedija u pitanju. Glavni glumac sakrije neke pare ispod drveta cini mi se,a onda u medjuvremenu tu izgrade zatvor. On nekako odlazi u zatvor i uz pomoc goluba pismonose pokusava da iznese pare preko ograde. Pojavljuje se i neka devojka i neki koji ga jure za pare. Ime glavnog lika me podseca na Snicket,Cricket ili tako nesto...

Pozdrav svima! Gledala sam odlican film, ali nisam od pocetka. Radnja filma se desava na pustom ostrvu, gde dovode zatvorenike osudjene na dozivotnu robiju i smrtne kazne. Nemaju hranu,zima je, bore se da prezive, ubijaju jedni druge, zatim mrtvake skuvaju i pojedu. Kasnije pronadju avion koji je se tu srusio, jedina nada da odu sa tog ostrva im je da uspeju da poprave taj avion, ali ako im plan uspe u tom avionu mogu stati najvise 6 coveka, a njih je 200, mada ih je sve manje i manje. Da li ima neko ko je gledao ili cuo za ovaj film? Volela bih da znam kako se zove? ako zna neko. U pitanju je ruski film.

posto ne znam da li sam poslao pitanje jer sam 1. put na ovom forumu evo jos jednom da pokusam...radi se o americkom filmu koji su nasi preveli kao "Otkrovenje"...rec je o duhu koji preazi iz coveka u coveka putem dodira...covek i zena pokusavaju da ga zaustave...scene kojih se secam su da je duh pokusao da uhvati zenu tako sto se prebacivao iz coveka u coveka i napravio "lanac"...a druga scena je kraj filma gde taj covek koji pokusava da ga zaustavi se nalazi sa duhom koji je u telu pandura(nisam siguran) i gde oboica ginu stim sto duh ulazi u telo macke i prezivljava

http://www.imdb.com/title/tt0119099/ ovaj je 1000%

Da li neko može da mi pomogne da nađem ovaj film:Neki crnac u nekom gradu u Americi ima problem s glavom, čudno se oseća i saznaje da je to od nekih talasa koji ometaju i ostale ljude u tom gradu tj. ti talasi direktno utiču na ljudski mozak,tako da čovek ne može da vlada sobom!!!On sve to saznaje od nekog lika koji mu daje neki kačket napravljen od bakra,koji odbija te talase!!!Onda on pravi te kačkete od bakra, crni kačket samo što je umesto kartona bakar,uopšte se ne provaljuje da je kačket od bakra!!!Ti ljudi koji emituju te talase usmeravaju ih na te ljude u gradu,a onda oni napadaju tog crnca,ali on pomoću tih kačketa uspeva da ih preokrene protiv njih tj.ovih koji emituju te talase,na kraju filma će ih taj crnac razotkriti sa grupom tih ljudi koje je oformio,a koji nose te kačkete!!!Razotkriće ih i uništiti i njih i taj objekat odakle emituju te talase!!!Da li možda neko prepoznaje o kom filmu je reč???

pozdrav svima,pre nekih 6 7 godina gledao sam jedan americki film na pinku,gledao sam ga od pocetka ali nisam video kako se zove.radnja ide ovako:dva lika beze iz zatvora i upadaju u neku kucu i kidnapuju jednog decaka koji ima nekih 8 9 godina otprilike,u medjuvremenu jedan od te dvojice pocne nesto da maltretira decaka i ovaj drugi ga ubije zato sto ne voli kad neko maltretira i tuce decu,decak i taj lik se sprijatelje cak,upamtio sam par scena jedna je kad stanu i svrate u neku prodavnicu da kupe neke namirnice i decak ukrade neki kostim(mislim da je bio kostim dobrog duha kaspera :D),ima jos jedna scena kad svrate na neku farmu gde zivi jedna siromasna porodica crnci su u pitanju i gde ima jedan decak koga otac stalno tuce i maltretira i onda ga ovaj lik sto pobego iz zatvora ubije,zadnja scena je kad su oni na nekoj livadi policija ih opkolila i na kraju ubijaju tog coveka a decak place za njim,inace u celom filmu taj lik pusi cigarete like strike :),izvinite sto sam ovako malo smesno opisao film ali nisam znao kako drugacije nov sam ovde inace :) pa ako neko zna bio bih mu zahvalan pozzzz:)

Back