Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

I meni treba pomoć. Film sam gledala jako davno i malo čega se sećam, samo pojedinih scena. Uglavnom znam da postoje 3 dela filma. Radi se o neko cetvoro dece ( od toga su dvoje brat i sestra ) i idu resavaju neke zagonetke kako bi nasli neko tajno blago. Usput ih jure neka dva lopova koji takodje traze to blago. Uglavnom secam se da su lutali po nekom kanjonu(tu je bila i neka zvecarka), onda po nekim podzemnim tunelima ispod skole, i da je vetrokaz bio u jednoj od tih zagonetki. Tu su takodje i neke tri devojke koji se sa to cetvoro dece bore oko neke kucice koja se nalazi tacno na granici izmedju dva poseda. Pre sam mislila da se film zove Mali istrazivaci ili tako nekako, al ne mogu da ga nadjem pod tim imenom... :D
Klub Malih Detektiva
http://www.imdb.com/title/tt0115916/

Bio je na RTSu, pre 100 godina, za novogodišnju noć. Glumi Arnold Švarceneger a na kraju filma je muzika I need a hero (Holding out for a hero).

Sećam se da je nedugo zatim bio kviz na NS sa pitanjem u kom filmu je bila ta muzika i javi se neko i kaže naziv tog filma sa RTSa
a ovi iz kviza kažu da nije taj film... tako da možda i grešim, ali tako se sećam.

Bio je na RTSu, pre 100 godina, za novogodišnju noć. Glumi Arnold Švarceneger a na kraju filma je muzika I need a hero (Holding out for a hero).

Sećam se da je nedugo zatim bio kviz na NS sa pitanjem u kom filmu je bila ta muzika i javi se neko i kaže naziv tog filma sa RTSa
a ovi iz kviza kažu da nije taj film... tako da možda i grešim, ali tako se sećam.

Da nije Last Action Hero, sa istoimenom pjesmom na kraju? http://www.imdb.com/title/tt0107362/

Sve se dešava po žešćoj zimi.
Glavni glumac se loži na neku likušu i ponudi se da je odveze negde gde su već hteli da idu ne znam ni ja.
Uglavnom on skrene sa glavnog puta, udare u neko drvo i tu ostaju zaglavljeni. Onda počinju da se pojavljuju neki kao duhovi tako nešto.
Na kraju filma ona provali da je tu u blizi mesta gde su se zakucali bila neka sekta... Ona preživljava a on umire.

Sve se dešava po žešćoj zimi.
Glavni glumac se loži na neku likušu i ponudi se da je odveze negde gde su već hteli da idu ne znam ni ja.
Uglavnom on skrene sa glavnog puta, udare u neko drvo i tu ostaju zaglavljeni. Onda počinju da se pojavljuju neki kao duhovi tako nešto.
Na kraju filma ona provali da je tu u blizi mesta gde su se zakucali bila neka sekta... Ona preživljava a on umire.

Wind Chill http://www.imdb.com/title/tt0486051/

da li je moguce da ovaj niko ne zna...? ajde da probam ponovo...znaci stariji je film, erotski triler, zena dolazi u posetu muzu koji radi na ribarskom brodicu sa jos dvojicom,mozda i trojicom, on je njima sef, jedan ima dugu kosu a drugi je nizak zdepast mozda meksikanac, odma zapada u oko svima posto dobro izgleda, crnka, posebno ovom sa dugom kosom sa kojim se kasnije i smuva, scena seksa sa njim se desava u vodi u nekoj pecini, kasnije ona pokusava da se otkaci od njega ali je on proganja mislim da pokusa da ubije njenog muza tako sto mu podmetne otrovnog pauka cini mi se ali on ostaje ziv i bude neko vreme u krevetu oporavljajuci se dok za to vreme mu ovaj proganja zenu znam da je i ovaj drugi radnik siluje, u celoj prici je i neki sef policije mislim meksikanac ali nisam siguran mozda se i radnja odvija u meksiku, na kraju filma obracun oni napadaju nju i njenog muza i pokusavaju da im udju u kucu, oni se brane, pobiju ih sve i ostaju oboje zivi... to je otprilike sve sto znam...

pokusao sam da ga nadjem cak sam bio ubedjen da igra ovaj meksicki glumac http://www.imdb.com/name/nm0350079/ ali nije... verovatno onda neko ko podseca na njega, mozda ovog sa dugom kosom zovu zmija u filmu, mislim da ima vezan rep mozda cak i oziljak ali nisam siguran, film ima neke veze sa meksikom... ima li pomoci? neko bilo ko...?

jesi li nasao naziv mozda? i ja trazim ga vec duze vreme?

Ima jedan film koji je pre puno godina jako često puštan na tv-u. Ne sećam se više tačne radnje, film je nalik na American Samurai, čak je kraj filma skoro isti, ali se sećam jednog detalja razlike: da lik koji pobeđuje kroz ceo film i na kraju biva ubijen, sve vreme ima i kapuljaču preko glave, pa ostaje anoniman.. Možda se samo radi o nekoj drugoj verziji filma American Samurai, ne znam, pokušavam već dugo pronaći.
Ako slučajno neko zna o kom se filmu radi, unapred sam veoma zahvalna :)

Film koji tražim počinje tako što: neka zgodna plavuša vodi ljubav sa nekim likom na njegovoj jahti i zatim on ispija šampanjac iz čaše i umire,to se sve dešava u uvodnom delu filma dok se ispisuju uloge, produkcija filma...To je sam početak filma!!!Zatim ona odlazi na na neku promociju gde opet sreće nekog bogataša i zbog svog izgleda uspeva da se spanđa i s njim,dok je s njim ona otvara neki žiro račun gde on treba da uplati novac,on će isto završiti kao i prethodnik,pronaći će ga ćerka pored bazena mrtvog!!!A ta plavuša neće uspeti da digne sav novac ,jer će se u celu tu priču umešati njegova ćerka od ovog bogataša i njen dečko,na kraju filma će sav novac uzeti njegova ćerka!!! Glavni glumci su dve žene i muškarac.tj.ova žena koja ubija ove bogataše i uzima im novac i ćerka od ovog poslednjeg preminulog bogataša !!!!Film sam gledao otprilike na tv palmi krajem devedesetih godina!!!Da li možda slučajno neko zna o kom filmu je možda reč????

Ima jedan film koji je pre puno godina jako često puštan na tv-u. Ne sećam se više tačne radnje, film je nalik na American Samurai, čak je kraj filma skoro isti, ali se sećam jednog detalja razlike: da lik koji pobeđuje kroz ceo film i na kraju biva ubijen, sve vreme ima i kapuljaču preko glave, pa ostaje anoniman.. Možda se samo radi o nekoj drugoj verziji filma American Samurai, ne znam, pokušavam već dugo pronaći.
Ako slučajno neko zna o kom se filmu radi, unapred sam veoma zahvalna :)

http://www.imdb.com/title/tt0165798/?ref_=sr_1

Mozda ovo ?

Poslednja izmena:
Film koji tražim počinje tako što: neka zgodna plavuša vodi ljubav sa nekim likom na njegovoj jahti i zatim on ispija šampanjac iz čaše i umire,to se sve dešava u uvodnom delu filma dok se ispisuju uloge, produkcija filma...To je sam početak filma!!!Zatim ona odlazi na na neku promociju gde opet sreće nekog bogataša i zbog svog izgleda uspeva da se spanđa i s njim,dok je s njim ona otvara neki žiro račun gde on treba da uplati novac,on će isto završiti kao i prethodnik,pronaći će ga ćerka pored bazena mrtvog!!!A ta plavuša neće uspeti da digne sav novac ,jer će se u celu tu priču umešati njegova ćerka od ovog bogataša i njen dečko,na kraju filma će sav novac uzeti njegova ćerka!!! Glavni glumci su dve žene i muškarac.tj.ova žena koja ubija ove bogataše i uzima im novac i ćerka od ovog poslednjeg preminulog bogataša !!!!Film sam gledao otprilike na tv palmi krajem devedesetih godina!!!Da li možda slučajno neko zna o kom filmu je možda reč????

mozda ovo

Back