Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
...zna li ko kako se zove ovaj film?
[/QUOTE]

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[/QUOTE]...zna li ko kako se zove ovaj film?
![]()
[/QUOTE]...zna li ko kako se zove ovaj film?
![]()
Kad već znaš dva glumca kakav je problem da otvoriš filmografije i vidiš koji je zajednički film...Ееееее....гледао сам неки филм....као онај овен вилсон има неког кера...златни ретривер неки...има сина и у некој шеми је са џенифер анистон...и као му с разболи пас нешто....драма и омедија у исто време
Ееееее....гледао сам неки филм....као онај овен вилсон има неког кера...златни ретривер неки...има сина и у некој шеми је са џенифер анистон...и као му с разболи пас нешто....драма и омедија у исто време
e sad pravo pitanje za filmofile NADAM SE POMOCI FILM KOJI ME JE NASMEJAO DO SUZA
ZANR:KOMEDIJA
PRIKAZIVAN JE 95 te na TV ,radi se o jednom Liku BUGARIN koji prodaje Ruzino ULJE tadasnja AustroUgraska radnjase odvija tada Becu
Lik Bugarin pada u raznim komicnim situacijama scena u Pivnici kada srspkim studentima kaze na Bugraskom "Abre vi je bugari ste"pa
scena u gradskom kupatilu kad se skida ali ostaje mu vunena podkosulja i sa njom ulazi u bazen dok pisem ovo vec se smejem Ok nadam se POMOCI HVALA
Еее да...има и овај...у питању је неки натприродно јак нинџа...а миран оно тип..и не знам што...он иде у неки град на дивљем западу...и тамо упознаје неку девојку...она ради у циркусу и он је учи да баца ножеве...а он тамо прави неку башту...немам појма...и тамо их нападају неки шо им краду децу...и на крају се он бори са неким црним нинџама из неког клана...
И овај...Неки дечко гејмер жешћи игра неку интернет игрицу...неки авиони и бомбардовање...његова мајка се разуме у хемијска оружја...и онан му помогне нешто...и њу хапсе што злоупотребљава знање своје и то...а он ваљда са девојком или другарицом бежи и покушава да побегне...
Zvuci mi kao da si pomesao 'Hackers', 'Wargames' i neki treci film koji ne mogu da identifikujem.
Zvuci mi kao da si pomesao 'Hackers', 'Wargames' i neki treci film koji ne mogu da identifikujem.
Film je bio na TV Pink pre jedno 4-5 godina. Pocinje sa scenom: nekoliko ljudi sede za jednim stolom, (svi zajedno oko njega, a ne ponaosob kao u skolskim klupama) i pocinju da razgovaraju ko su i sta su, cime se bave kako bi nasli ''obrazac'' po kojem ih je neko doveo tu, jer se ne secaju. Slicnih su godina, muskarci i zene, ne poznaju se medjusobno, razlicitih karijera. Niko se ne seca kako je dospeo tu, razgovaraju o tome sta su zadnje radili-cega se secaju. U toj sobi gde se oni nalaze nema nista drugo. Nikakav namestaj, ukrasi i sl. Nisam sigurna da li ima veliko ogledalo ili ne, posto mi je u secanju ostalo kao soba za ispitivanje u policiji. Nemaju nikakve uniforme, normalno su obuceni, nema nikakvih ''sprava za mucenje'' (kao u testeri), znaci najnormalnije sede, samo ne znaju odakle tu i sta rade tu. Onda se cuje neki glas, neko im se obraca, i ja baksuz zaspim! :angry: I eto, otada pokusavam da ga pronadjem, bezuspesno...
Nemaš baš nešto podataka,možda ovajNeko dvoje se muvaju čitav film i nju na kraju zgazi kamion dok je vozila biciklo?