Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Поздрав, радња филма се одвија углавном у судници, где је Вин Дизел главна улога, и они му суде за разна дела организованог криминала, њему и његовој екипи, стим што је он од раније у творзи, и он се брани сам без адвоката, на крају га не осуђују, а на почетку филма чини ми се да га доводе код неког инспектора да буде сведок сарадник, али он то одбија. Филм траје око 2 сата.

Поздрав, радња филма се одвија углавном у судници, где је Вин Дизел главна улога, и они му суде за разна дела организованог криминала, њему и његовој екипи, стим што је он од раније у творзи, и он се брани сам без адвоката, на крају га не осуђују, а на почетку филма чини ми се да га доводе код неког инспектора да буде сведок сарадник, али он то одбија. Филм траје око 2 сата.

(vin diesel + courtroom) x google = http://www.imdb.com/title/tt0419749/

Francuski film prikazivao se pre par godina na tv Vojvodini...gledao zadnjih dvadeste minuta...radnja je nesto vezana za Marije Magdaleni i Isusa ..kao da su imali potomke......radnja je u sadasnje vreme..traganje za svetim gralom...njihovim cuvarima...glavna glumica....je u potrazi za istinom ,ona je naslednica njihova ... na kraju filma dovodi na svet..mislim devojcicu :)

mozda je neko gledao ;)

e sad pravo pitanje za filmofile NADAM SE POMOCI FILM KOJI ME JE NASMEJAO DO SUZA
ZANR:KOMEDIJA
PRIKAZIVAN JE 95 te na TV ,radi se o jednom Liku BUGARIN koji prodaje Ruzino ULJE tadasnja AustroUgraska radnjase odvija tada Becu
Lik Bugarin pada u raznim komicnim situacijama scena u Pivnici kada srspkim studentima kaze na Bugraskom "Abre vi je bugari ste"pa
scena u gradskom kupatilu kad se skida ali ostaje mu vunena podkosulja i sa njom ulazi u bazen dok pisem ovo vec se smejem Ok nadam se POMOCI HVALA

Film o vojnoj ekspediciji, istraživanje dzungle gde ljudska noga nikad nije kročila.. jedini preživeli svedoči na vojnom sudu i film je njegova naracija.. mnogo dobra avantura.. gledo sam ga pre 20ak godina na Politici ili Artu, mislim da je naš prevod bio ''Počivalište mrtvih'', ali ne mogu nigde na internetu da ga nađem pod tim imenom.. ako neko zna kako se zove u originalu.. hvala

e i ja imam jedan film molim za pomoc film je Bugarski naravno prikiazivan je 95te na Tv
radi se o Bugarinu koji prodaje Ruzine Mirise u Austrougarskoj BEC e sad naravno film je komedija i LIK pada u Komicne scene tokom njegovog boravka u BEC
scena u javnom kupatilu kako ulazi u bazenu sa vunenim Poluverom

eto i dok pisem ovaj tekst smejem se HVALA

U pitanju je francuski film, pokušavam da saznam ime već mesec dana i može se reći da su mi živci otišli. Gledao sam ga na Obn-u pre neka 2 meseca možda. Ukratko radnja filma je sledeća. Šef neke sitne krimi grupe Klod prebije na mrtvo ime jednog mladića zato što ga je cinkario policiji, zatim taj isti mladić Kloda prijavi policiji koja mu upadne kući i između ostalog nađe drogu, oružje i neke prostitutke bez papira. Za to dobije ja mislim 5 godina zatvora. Dok je u zatvoru lojalnost njegove grupe prema njemu drastično opada, i 2 lika iz te grupe reše da ga ubiju čim on izađe. Uglavnom to je to, nadam se da neko zna koji je film u pitanju.

Joj, i ja resih da posetim ovu temu.
Radi se o filmu koji prati pricu jednog mladog Italijana koji nzm ratuje u Francuskoj, daleko je od kuce, renesansa je ako se ne varam i vlada neka bolest-nzm koja je, svi su pogodjeni njome; elementi bolesti su: grcenje, svi postaju bledi, tresu se, pene i tako..
On se zaljubljuje tako u jednu devojku, ona je isto bolensa.
Ljudi se zatvaraju u kuce, niko ne izlazi zbog bolesti, kuge sta li je vec..
Gledao sam pre 5,6 godina na FOX-u nasem, malo toga se secam, ako neko zna za film bio bih bi zahvalan.
z:shock:

Joj, i ja resih da posetim ovu temu.
Radi se o filmu koji prati pricu jednog mladog Italijana koji nzm ratuje u Francuskoj, daleko je od kuce, renesansa je ako se ne varam i vlada neka bolest-nzm koja je, svi su pogodjeni njome; elementi bolesti su: grcenje, svi postaju bledi, tresu se, pene i tako..
On se zaljubljuje tako u jednu devojku, ona je isto bolensa.
Ljudi se zatvaraju u kuce, niko ne izlazi zbog bolesti, kuge sta li je vec..
Gledao sam pre 5,6 godina na FOX-u nasem, malo toga se secam, ako neko zna za film bio bih bi zahvalan.
z:shock:

'Konjanik na krovu'. Imas tu malu ulogu Depardjea koja me uvek odusevi. Film je odlican.
le%20hussard%20sur%20le%20toit.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0113362/

Neki film o spijunazi izmedju Francuza i I.Njemaca. Kao neki Francus ode u Berlin da proba nekog lika da prevede na francusku stranu i nekako uspije posle milion potjera, ali se na kraju ispostavi da taj lik sa njemacke strane bio ruski agent ili tako nesto, pa je on godinama kasnije odavao francuske tajne Rusima.

Probacu po jedno 5. put.

Francuski film, radnja se odvija u Berlinu za vrijeme Hladnog rata. Neki Francuz ode tamo i pokusava da nagovori nekog Njemca da predje na njihovu stranu i na kraju ga ubijedi, ali se ispostavi da taj Njemac je neki oficir na tajnom zadatku spijuniranja Francuza.

Film o nekom Francuzu koji za vrijeme Hladnog rata pokušava da ubjedi nekog Istočnog Nijemca da pređe na francusku stranu. Kasnije se ispostavi da je taj Nijemac u stvari zeznuo tog Francuza i bio ubačeni agent u francuske redove.

Zna li iko?

Glumi cini mi se Mel Gibson.Radnja ide ovako:on ima zenu koju u jednom trenutku gurne i ona slomi tanjire sto su dobili za vencanje.Komsije pored njih se stalno svadjaju.E sada on se onesvesti ili tako nesto i budi se zena sve normalno,tanjiri kao da se nisu slomili i on provaljuje da su zalepljeni.Otkriva da se komsije ne svadjaju nego je to snimljena rasprava.On saznaje da je ceo grad kontrolisan.Pa dobija neki kacket koji ometa te signale.Nadam se da sam dobro objasnio :D

Ponovo da pitam :D

Zanima me kako se zove film, mislim da glumi danny de vito, komedija, a eadi se o tome da on stavlja na svoju kucu sijalice da bi oborio nekakav rekord ili tako nesto......desava se za novu godinu, i stvarno je smesan, a znam da mu se komsija stalno mesao u posao.....ometao ga krisom,tako nesto....sabotirao mu struju i slicno. Nakraju se secam da se okupilo puno ljudi, i svi su mu pomogli i taj komsija, da popale te sijalice - i onda se kao videlo na satelitu, tako nesto.... Ako zna ko......hvala.

U pitanju je francuski film, pokušavam da saznam ime već mesec dana i može se reći da su mi živci otišli. Gledao sam ga na Obn-u pre neka 2 meseca možda. Ukratko radnja filma je sledeća. Šef neke sitne krimi grupe Klod prebije na mrtvo ime jednog mladića zato što ga je cinkario policiji, zatim taj isti mladić Kloda prijavi policiji koja mu upadne kući i između ostalog nađe drogu, oružje i neke prostitutke bez papira. Za to dobije ja mislim 5 godina zatvora. Dok je u zatvoru lojalnost njegove grupe prema njemu drastično opada, i 2 lika iz te grupe reše da ga ubiju čim on izađe. Uglavnom to je to, nadam se da neko zna koji je film u pitanju. Eto ja opet da postavim pitanje :deda:

Back