Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Au sad bas razmisljam sat vremena, strasno mi poznato, ali ne mogu da se setim naziva. Cini mi se da su bila dva klinca, ovaj jedan je stalno bio u sobi na spratu, a ovaj drugi je ulazio u garazu i u kucu kod komsije. Nesto slicno kao Hickokov Prozor u dvoriste... Ako je to to mozda nekome pomognem da se seti imena.

http://www.imdb.com/title/tt0486822/

ajde da probam ponovo, znaci stariji je film verovatno iz 80, 90-tih, mislim da je bio na tv. zena dolazi u posetu muzu koji radi na ribarskom brodicu sa jos dvojicom,mozda i trojicom, on je njima sef, jedan ima dugu kosu mislim vezanu u rep cini mi se plav, a drugi je nizak zdepast mozda meksikanac, zena odma zapada u oko svima posto opasno izgleda, malo nizeg rasta,crnka, posebno ovom sa dugom kosom sa kojim se kasnije i smuva, scena seksa sa njim se desava u vodi u nekoj pecini, kasnije ona pokusava da se otkaci od njega ali je on proganja mislim da pokusava da ubije njenog muza tako sto mu podmetne otrovnog pauka cini mi se ali on ostaje ziv i bude neko vreme u krevetu oporavljajuci se dok za to vreme mu ovaj proganja zenu, znam kada je obojica jure a ovaj drugi radnik siluje uz neku zicu, u celoj prici je i neki sef policije mislim meksikanac ali nisam siguran mozda se i radnja odvija u meksiku, na kraju filma obracun oni napadaju nju i njenog muza i pokusavaju da im udju u kucu, oni se brane, pobiju ih sve i ostaju oboje zivi tako nekako... likova se dobro secam ali nisu mi poznati glumci... da li neko zna?

Glumi cini mi se Mel Gibson.Radnja ide ovako:on ima zenu koju u jednom trenutku gurne i ona slomi tanjire sto su dobili za vencanje.Komsije pored njih se stalno svadjaju.E sada on se onesvesti ili tako nesto i budi se zena sve normalno,tanjiri kao da se nisu slomili i on provaljuje da su zalepljeni.Otkriva da se komsije ne svadjaju nego je to snimljena rasprava.On saznaje da je ceo grad kontrolisan.Pa dobija neki kacket koji ometa te signale.Nadam se da sam dobro objasnio :D

Jakako davno sam gledao ovaj film, ima mozda 7g,(i nije bas davno xD). Dakle o filmu znam jako malo, znam da je film rimejk jednog jako popularnog filma i secam se da glumac jako lici na onog glumca sto je u jednom filmu glumio slepog lika koji se vraca iz rata(dok je ratovao drug ga je zajebo i ovaj je zbog njega oslepeo). Inace kad smo vec i kod tog filma neka neko javi ako zna koji je xD.
Radnja ovog prvog ide ovako... Neki lik ide na posao u drugu drzavu, dok se vozi nekom pustinjom, on saznaje da mu se zena poradja. I tako odluci da se vrne kuci ali u povratku napravi prekrsaj odnosno prekoraci dozvoljenu brzinu i onda ga policija zaustavi pa ga onda oni tu nesto smaraju i on shvati da ako ostane sa njima ima da zaglavi u zatvoru a zena mu se u medjuvremenu poradja on odluci da pobegne... I tako veci deo filma on bezi i pred kraj on ode do neke govornice i saznaje da mu je zena umrla na porodjaju... On iz besa ulazi u auto i zalece se na policiski kordon, auto mu ekspodira i tu se film zavrsava. Na kraju dok ide ona uvodna spica pise da je radjeno po istinitom dogadjaju i da policija kad je dosla do njegovog automobila nije nasla nikakav les, navodno se prica da je on iskocio u poslednjem trenutku i da zivi srecno sa svojom cerkicom :D

Jakako davno sam gledao ovaj film, ima mozda 7g,(i nije bas davno xD). Dakle o filmu znam jako malo, znam da je film rimejk jednog jako popularnog filma i secam se da glumac jako lici na onog glumca sto je u jednom filmu glumio slepog lika koji se vraca iz rata(dok je ratovao drug ga je zajebo i ovaj je zbog njega oslepeo). Inace kad smo vec i kod tog filma neka neko javi ako zna koji je xD.:D

Da nije mozda:http://www.imdb.com/title/tt0096945/

Cini mi se da je neki italijanski film u pitanju, jako davno sam ga gledao na prvom....... tri muskarca i zena su glavni likovi... u nekom manjem mestu greskom pomisle da su oni neki mafijasi i oni to prihvate i uzimaju pare od svih redom, tj.ovi im sami donose....ili su mozda oni i opljackali neku banku usput, ne secam se sad..... ta zenska je bila sa jednim od njih, pa onda kao i sa ovim drugim ali on je u stvari ***** ali ga ona nije odala,pravila se kao da su se seksnuli, a ovaj treci je isto hteo da bude sa njom a ona ga je manje vise stalno zezala pa je na kraju ipak i on dohvatio kad je bila neka frka da ih uhapse......... komedija je u pitanju da ne bude zabune :lol:

Домаћи филм,гледао сам га давне 90 и неке.Прича је следећа.Лик се враћа кући.На путу до куће пролази поред дворишта,у којем је некада живео,са полуотвореном зеленом капијом.Прилази му,отвара капију и види себе кад је био клинац како се игра са другом децом.И тако сваки дан пролазећи туда он свраћа у то двориште и гледа себе.
То је све чега могу да се сетим,мислим да главну улогу игра Ирфан Менсур.

Poslednja izmena:
Opisaću ali s brda s dola.Muž maltretira ženu,imaju kuću na moru,istuče je a na krevetu ostavi dugu vecernju haljinu da obuce jer su trebali ici negdje otploviti,on zna da se ona boji vode ali ipak inzistira.desi se brodolom,on je mislio da je ona umrla a tijelo joj nisu nasli.Počeo je da sumnja kad je nasao burmu u wc šolji,i tako počinje da istražuje.Otkrio je da joj majka nije umrla,da je lagala,i da je išla čak na časove plivanja.

Covek dozivljava nesrecu, ostaje paralizovan. Zena ga vara sa njegovim bratom (valjda). On to saznaje ali im ne govori. Nagovara ih da ga ubiju jer mu se vise ne zivi i , valjda, ima dobro osiguranje pa ce oni moci da s ovajde od tih para. Svw lepo isplaniraju do detalja. Medjuti, kada je doslo do realizacije njegovog ubistva, on ubija njih i to stojeci. Tuzilac pokrece istragu protiv njega jer sumnja da ih je ubio stojeci a navodno je paralizovan. Na kraju filma se donosi presuda da nije kriv i tuzilac iznarviran uzima olovku i zabada mu u nugu a ovaj ne reaguje uopste i ako glumi da je paralizovan nasta tuzilac ostaje zabezeknut.
da li zna neko kako se zove ovaj film?

Covek dozivljava nesrecu, ostaje paralizovan. Zena ga vara sa njegovim bratom (valjda). On to saznaje ali im ne govori. Nagovara ih da ga ubiju jer mu se vise ne zivi i , valjda, ima dobro osiguranje pa ce oni moci da s ovajde od tih para. Svw lepo isplaniraju do detalja. Medjuti, kada je doslo do realizacije njegovog ubistva, on ubija njih i to stojeci. Tuzilac pokrece istragu protiv njega jer sumnja da ih je ubio stojeci a navodno je paralizovan. Na kraju filma se donosi presuda da nije kriv i tuzilac iznarviran uzima olovku i zabada mu u nugu a ovaj ne reaguje uopste i ako glumi da je paralizovan nasta tuzilac ostaje zabezeknut.

http://www.imdb.com/title/tt0109034/

Opisaću ali s brda s dola.Muž maltretira ženu,imaju kuću na moru,istuče je a na krevetu ostavi dugu vecernju haljinu da obuce jer su trebali ici negdje otploviti,on zna da se ona boji vode ali ipak inzistira.desi se brodolom,on je mislio da je ona umrla a tijelo joj nisu nasli.Počeo je da sumnja kad je nasao burmu u wc šolji,i tako počinje da istražuje.Otkrio je da joj majka nije umrla,da je lagala,i da je išla čak na časove plivanja.

Ako se ne varam, reč je o
LOVE CRIMES
http://www.imdb.com/title/tt0102340/

ABOVE SUSPICION
http://www.imdb.com/title/tt0109034/

Ko pogodi castim ga s burekom :D
Neki lik odlucuje da ode da zivi u nekim brdima(zaboravio sam zasto), jednog dana mu dolazi sin i oni se tu valjda nesto svadjaju i na kraju otac ili sin(i to sam zaboravio) odlucuje da izvrsi samoubistvo i stoji na pruzi i ceka voz i otprilike sekund pre nego sto ga voz udari ovaj drugi skoci i spasi mu zivot, e sad zaboravio sam dal i taj koji je skocio da spasi zivot na kraju prezivi.

Sad sam se setio jos jednog ali zapamtio sam samo jednu scenu :mrgreen: Dakle rat(cini mi se vijetnamski) i ovi zarobili neke likove i teraju ih da igraju ruski rulet.

Mislim da je u pitanju:http://www.imdb.com/title/tt0102945/

Sad sam se setio jos jednog ali zapamtio sam samo jednu scenu :mrgreen: Dakle rat(cini mi se vijetnamski) i ovi zarobili neke likove i teraju ih da igraju ruski rulet.

Да није Ловац на јелене ?-The Deer Hunter

220px-The_Deer_Hunter_poster.jpg

Back