ajde da probam ponovo, znaci stariji je film verovatno iz 80, 90-tih, mislim da je bio na tv. zena dolazi u posetu muzu koji radi na ribarskom brodicu sa jos dvojicom,mozda i trojicom, on je njima sef, jedan ima dugu kosu mislim vezanu u rep cini mi se plav, a drugi je nizak zdepast mozda meksikanac, zena odma zapada u oko svima posto opasno izgleda, malo nizeg rasta,crnka, posebno ovom sa dugom kosom sa kojim se kasnije i smuva, scena seksa sa njim se desava u vodi u nekoj pecini, kasnije ona pokusava da se otkaci od njega ali je on proganja mislim da pokusava da ubije njenog muza tako sto mu podmetne otrovnog pauka cini mi se ali on ostaje ziv i bude neko vreme u krevetu oporavljajuci se dok za to vreme mu ovaj proganja zenu, znam kada je obojica jure a ovaj drugi radnik siluje uz neku zicu, u celoj prici je i neki sef policije mislim meksikanac ali nisam siguran mozda se i radnja odvija u meksiku, na kraju filma obracun oni napadaju nju i njenog muza i pokusavaju da im udju u kucu, oni se brane, pobiju ih sve i ostaju oboje zivi tako nekako... likova se dobro secam ali nisu mi poznati glumci... da li neko zna?