Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Stariji je film iz 80ih, 90ih. Kroz maglu se sećam radnje, uglavnom grad je opustošen, ljudi su odjednom nestali sem nekih koji su bili u radio stanici i preko koje su posle dozivali preživele na razglas. U jednom delu filma ispred te radio stanice valjda ribu ili lika napada zombi, a posle je bila neka jurnjava u jednom tržnom centru... to je sve čega se sećam.

Zna li neko koji je ovo film, davno je bio na tv, možda pre nekih 10-15 godina, ali znam da sam ga gledao 2x. :think:

stariji je film u pitanju mislim italijanski verovatno iz osamdesetih, znam samo da zena ili devojka dolazi da radi u kucu kao kucna pomocnica i da se i otac i sin zaljubljuju u nju, film je pun erotike, sin bude u vezi sa njom a otac za to nije znao, na kraju filma njegov otac se zeni sa njom, bio sam u osnovnoj skoli kada sam ga gledao i bas mi je bio upecatljiv pogotovu scena na kraju filma kada se sin pozdravlja sa njom i kaze joj neka je sa srecom maceho ili tako nesto znam samo da je nazove macehom i tako se zavrsava... drugi film je isto mnogo star moguce isto italijanski tu samo znam da pop razvija vezu sa mladom devojkom u vreme kada to nije dozvoljeno i pokusavaju da to sakriju drugo se nista ne secam, nesto mozda slicno filmu sa demi mur The Scarlet Letter pa ako neko zna filmove slicne tematike mozda se nadje...?

stariji je film u pitanju mislim italijanski verovatno iz osamdesetih, znam samo da zena ili devojka dolazi da radi u kucu kao kucna pomocnica i da se i otac i sin zaljubljuju u nju, film je pun erotike, sin bude u vezi sa njom a otac za to nije znao, na kraju filma njegov otac se zeni sa njom, bio sam u osnovnoj skoli kada sam ga gledao i bas mi je bio upecatljiv pogotovu scena na kraju filma kada se sin pozdravlja sa njom i kaze joj neka je sa srecom maceho ili tako nesto znam samo da je nazove macehom i tako se zavrsava... drugi film je isto mnogo star moguce isto italijanski tu samo znam da pop razvija vezu sa mladom devojkom u vreme kada to nije dozvoljeno i pokusavaju da to sakriju drugo se nista ne secam, nesto mozda slicno filmu sa demi mur The Scarlet Letter pa ako neko zna filmove slicne tematike mozda se nadje...?

Prvi je verovatno http://www.imdb.com/title/tt0070358/

Film se devedesetih kod nas emitovao pod naslovom "Kratki i slatki", ili mozda obrnuto, ali takvih naslova nema na netu. Koliko se se secam, radi se o komediji s nekim crncem i njegovim, valjda, belim ortakom, ali to je otprilike sve. Meni je licno isao u paketu sa Yankee Zulu.

evo ima naka komedija pod tim nazivom

Sweet n' Short
http://www.imdb.com/title/tt0293625/

Stariji je film iz 80ih, 90ih. Kroz maglu se sećam radnje, uglavnom grad je opustošen, ljudi su odjednom nestali sem nekih koji su bili u radio stanici i preko koje su posle dozivali preživele na razglas. U jednom delu filma ispred te radio stanice valjda ribu ili lika napada zombi, a posle je bila neka jurnjava u jednom tržnom centru... to je sve čega se sećam.

Zna li neko koji je ovo film, davno je bio na tv, možda pre nekih 10-15 godina, ali znam da sam ga gledao 2x. :think:

Našao sam ga, išao po ovoj listi sa

mozda 28 Days Later?
http://www.imdb.com/title/tt0289043/

ima zombija, a ima i neko dozivanje prezivelih preko radio stanice..

e ako je iz 80tih, mozda je ovo
http://www.imdb.com/title/tt0087799/

Poslednja izmena:
Pokušavam da saznam kako se zove serija (ili mini-serija) koja je prikazivana na TV Novi Sad pre 10-15 godina.
Radnja je smeštena u period Sengoku Jidai - građanski ratovi u Japanu tokom XVI veka.
Čini mi se da je prevod naslova bio "Ratnici neba i zemlje", ali ne bih smeo da se zakunem.
Jedno vreme sam mislio u pitanju film "Heaven and Earth", tj. "Ten to chi to", međutim iako se pojavljuju isti likovi i isti događaji se obrađuju, nije to u pitanju.
Jedino čega se sećam iz serije jeste detalj kada prikazuju bitku kod Kavanakađime, kada Kagetora (Kenšin) upada u štab Takeda Šingena i pokušava da ga poseče sabljom, a ovaj kulira na stoličici i uspešno se brani lepezom.
Možda je u pitanju neka Taiga drama, ali nemam predstavu kako se zove na japanskom.

http://www.imdb.com/title/tt0077402/
http://www.imdb.com/title/tt0363547/

A drugi je možda ovaj
http://www.imdb.com/title/tt0162513/ !?

Gledao sam ovaj film jos davno na Hallmarku.
Radi se o tome da je neki matori frik radio na kuci kod porodice.. Tu porodicu cine mama, tata, i dve cerke ako se ne varam.
Taj matori kao veruje u Boga, i kidnapuje tu malu, i sa svojom zenom se njih troje stalno setaju kroz grad u nekim belim odelima..
I na kraju, kada je policija primetila njih, kada im je prisla, mala nije smela da u pocetku kaze da je to ona koju traze, nego tek posle kada su uspeli da je nagovore.
Zaboravio sam da kazem da je negde u sredini filma, tog matorog sa velikom bradom uhvatila policija jer je provalio u crkvu, pa je valjda tamo zaspao..
Nadam se da neko zna koji je film u pitanju. :)

Interesuje me jedan film a mozda su i 2 nisam siguran.... Glumce neznam. Iz 70-80 godina je, i radi se o mitskim" junacima.... Nekakav junak pred kraj filma ima luk koji ispaljuje strele od sunca - kao laser ! (nesto kao u immortals") Znam da je nakraju ili pred kraju pobio sve neprijatelje..... neki glas mu je rekao, junace kad ostanes bez strela, sunce ce uci u tvoj luk.....tako nekako. E,sad ima i scena sa macem sa 3 ostrice,i nekakav sanduk od ociju ili tako nesto -- znam da je tu bio i neki carobnjak-cudoviste?", taj junak se valjda borio sa tim macem protiv carobnjaka- a mozda je bilo i obrnuto. Ovo sam gledao sa nekih 8-10 g tako da.... A mozda je i ovo drugo neki drugi film. U svakom slucaju, ako kome je poznato, zahvaljujem !

A moj film ? Pa zar niko nezna ?? Jeste iz naftalina, al ajte ljudi....... pomagajte, ako hocete...? Petroslave, red , Tzar .... ?? Help me obe ean kenobi..... Thanks ,anyway !

Interesuje me jedan film a mozda su i 2 nisam siguran....

A film sa lukom i strelama kao u Immortals je ovo ,jeste, u pitanju su dva različita filma :

http://www.imdb.com/title/tt0085356/

Početak osamdesetih kada je posle Bakšijevog Gospodara Prstenova iz 1978. krenuo ceo stampedo filmova trash epske fantastike.

2rgc3kl.jpg

Poslednja izmena:
Gledao sam ovaj film jos davno na Hallmarku.
Radi se o tome da je neki matori frik radio na kuci kod porodice.. Tu porodicu cine mama, tata, i dve cerke ako se ne varam.
Taj matori kao veruje u Boga, i kidnapuje tu malu, i sa svojom zenom se njih troje stalno setaju kroz grad u nekim belim odelima..
I na kraju, kada je policija primetila njih, kada im je prisla, mala nije smela da u pocetku kaze da je to ona koju traze, nego tek posle kada su uspeli da je nagovore.
Zaboravio sam da kazem da je negde u sredini filma, tog matorog sa velikom bradom uhvatila policija jer je provalio u crkvu, pa je valjda tamo zaspao..
Nadam se da neko zna koji je film u pitanju. :)
Hajde ljudi kažite mi, sigurno ste gledali ovaj film. :D

Pozdrav svima.
U filmu koji sam gledao se radi o momku cija devojka pada u komu i on ne mogavsi da podnese to, trazi od nekih naucnika da ga zalede nekom masinom na godinu dana,
medjutim dolazi do neke havarije i on ostaje zaledjen dugi niz godina. Tada ga sasvim skucajno odledjavaju neka dva deteta i on pokusava da pronadje svoju nekadasnju ljubav koja je postala baba.
U napred zahvalan na odgovoru

AAjde da probamo ovako...

Ne znam kako se zove film, niti koji su glumci. Na pocetku filma bogati mladic iz grada u Mercedes kabrioletu dolazi na selo i ulazi u trku sa lokalnim mladicem. Tokom trke u sudaru njih dvojica u vazduh dizu benzisku pumpu. Sudija ih osudjuje umesto na zatvor na prinudni rad na izgradnji pumpe. Mislim da je otac tog lokalnog momka gradjevinski radnik. Naterani su da zive u istoj kuci. Bogati mladic vremenom momku sa sela preotima i devojku...

da li je moguce da ovaj niko ne zna...? ajde da probam ponovo...znaci stariji je film, erotski triler, zena dolazi u posetu muzu koji radi na ribarskom brodicu sa jos dvojicom,mozda i trojicom, on je njima sef, jedan ima dugu kosu a drugi je nizak zdepast mozda meksikanac, odma zapada u oko svima posto dobro izgleda, crnka, posebno ovom sa dugom kosom sa kojim se kasnije i smuva, scena seksa sa njim se desava u vodi u nekoj pecini, kasnije ona pokusava da se otkaci od njega ali je on proganja mislim da pokusa da ubije njenog muza tako sto mu podmetne otrovnog pauka cini mi se ali on ostaje ziv i bude neko vreme u krevetu oporavljajuci se dok za to vreme mu ovaj proganja zenu znam da je i ovaj drugi radnik siluje, u celoj prici je i neki sef policije mislim meksikanac ali nisam siguran mozda se i radnja odvija u meksiku, na kraju filma obracun oni napadaju nju i njenog muza i pokusavaju da im udju u kucu, oni se brane, pobiju ih sve i ostaju oboje zivi... to je otprilike sve sto znam... nemoguce da niko nije gledao ovaj film...??? please help...

Back