Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

ne ne ne,nov je film...
oni postavljaju kamere kroz celu tu ustanovu,ali je njima hrana i oprema u holu na ulazu...sve pocinje od jednog prozora sto se sam godinama unazad otvara i zatvara...najveci je fazon sto su oni to krenuli da snimaju radi neke emisije tj kroz sprdnju zbog kinte,ali se na kraju ispostavilo da je to stvarno sve...iako su oni proveli tu 2 dana i neko je po njih u 6 ujutru trebao da dodje,dan nikad nije svanuo a oni su pobijeni...

Dobri ljudi! Zna li neko kako se zove film kad optuže jednu ženu da je zapalila neke ljude u ckrvi (mislim da je to za vreme drugog svetskog rata bilo) a ta žena je bila čuvar u tom nekom logoru ili zatvoru nisam siguran, a sve ove ostale žene koje su radile sa njom su nju optužile. E sad oni imaju neki dokaz ne sećam se o čemu se radi alu uglavnom na nekom papiru piše nešto u vezi sa tim, i tu ženu su optužili da je ona to napisala na papiru (mislim da je upitanju naredba za to neko masivno ubistvo tako nešto) i na suđenju treba ona da napiše nešto da bi uporedili da li je to njen rukopis, ali ona ni ne zna da piše i kaže da ja sam to napisala jer ju je bilo sramota da kaže da ne zna da piše. :(

Dobri ljudi! Zna li neko kako se zove film kad optuže jednu ženu da je zapalila neke ljude u ckrvi (mislim da je to za vreme drugog svetskog rata bilo) a ta žena je bila čuvar u tom nekom logoru ili zatvoru nisam siguran, a sve ove ostale žene koje su radile sa njom su nju optužile. E sad oni imaju neki dokaz ne sećam se o čemu se radi alu uglavnom na nekom papiru piše nešto u vezi sa tim, i tu ženu su optužili da je ona to napisala na papiru (mislim da je upitanju naredba za to neko masivno ubistvo tako nešto) i na suđenju treba ona da napiše nešto da bi uporedili da li je to njen rukopis, ali ona ni ne zna da piše i kaže da ja sam to napisala jer ju je bilo sramota da kaže da ne zna da piše. :(

http://www.imdb.com/title/tt0976051/

http://www.imdb.com/title/tt0976051/

Trazim jedan film vec dva dana (mislim da se zove fantom) ali nigde ne mogu da nadjem link tog filma secam se scene (mislim da je na pocetku) oni su dva druga i trce zajedno prelazeci neke prepreke(radili su parkour) i onda taj njegov drug kad je skocio slomio je nogu ... Glavni glumac ima plavu kosu, mislim izsatiran je...kasnije mu neki ljudi otkrivaju da roditelji koji ga izdrzavaju nisu njegovi pravi roditelji i otkrivaju mu legendu njegove porodice...kasnije on postaje fantom i posle su mu ubili roditelje...pa ako neko moze da mi nadje bar naziv filma ili ako moze link za skidanje ili gledanje online :D Hvala unapred :)

Film je italijanski...:cool: čini mi se da su 70.- ili 80.-e :think:....:eek: Počinje ovako nekako: :dash: nervozni i tvrdoglavi policajac hapsi kriminalca tj. pljačkaša banke, ubacuje ga u auto i odvodi kući, gde ga vezuje za radijator u kupatilu... u medjuvremenu dolazi mu supruga i svadjaju se, nakon čega dolazi i njena nestašna :mrgreen: sestra i smiruje situaciju... posle nekog vremena sve troje beže od pajkana (koji je malo odspavao) u nepoznatom pravcu... u putu izbacuju supruginu sestru (posle dosipanja goriva na nekoj pumpi ili liči na pumpu, koju su opljačkali) jer je supruga policajca saznala od nje da je njena sestra zaljubljena u policajca tj. njenog muža i da je tu možda bilo nešto više :mrgreen: ... krimos se sastaje sa nekim kolegom koji sa familijom živi u planinama (ka Francuskoj, a možda i Švajcarskoj) i vrše nekakvu kradju kola sa parkinga u nekoj varošici (što ih zadržava, zbog vraćanja dugova od tog kolege nekim krimosima...) ... policajac ih na kraju sustiže blizu graničnog prelaza ali ga krimos ubija i vraća u neku varošicu gde ga ostavlja da sedi u automatu za izradu fotografija... i onda kraj filma: supruga policajca i krimos (koji je u medjuvremenu napravio slike i zamenio ih u policajčevoj legitimaciji) prolaze granični prelaz i odlaze u daljini. :super:

Toliko.....:whistling: smorio sam :mrgreen: ali :dash: kako se zove ovaj film.......... Pozdrav

Da li nekome zvuči poznato ovaj film! Neki avion se srušio nisam siguran da je avion ali uglavom ljudi su u nekoj nedođiji gde je mećava i mnogo je hladno, i ima i poginulih i ovi što su ostali živi moraju da jedu ove što su umrli da bi ostali živi.. Taj film sam davno gledao i samo tu scenu sam video na TV ali morao sam da idem u grad..

Evo još samo ovaj :D Već sam bio pitao za ovaj ali nisam dobio odgovor, a ovaj film bi mi mnogo značio kada bi ga našao ! Ima kao neka zvezda padalica ili tako nešto, i ona pada jednom u milion godina. I sad taj jedan dečak dok je padala zvezda padalica treba da poželi želju, i on kaže I want.. i onda mu pčela zasmeta i on kaže bee (kao pčela) .. a dog. I kad se spoji izgleda kao da je rekao Želim da budem pas. I sledećeg jutra on se budi kao pas i sad se tu svašta dešava ali sad ne mogu da se setim :(

Poslednja izmena:
Da li nekome zvuči poznato ovaj film! Neki avion se srušio nisam siguran da je avion ali uglavom ljudi su u nekoj nedođiji gde je mećava i mnogo je hladno, i ima i poginulih i ovi što su ostali živi moraju da jedu ove što su umrli da bi ostali živi.. Taj film sam davno gledao i samo tu scenu sam video na TV ali morao sam da idem u grad..

http://www.imdb.com/title/tt0106246/

Evo još samo ovaj :D Već sam bio pitao za ovaj ali nisam dobio odgovor, a ovaj film bi mi mnogo značio kada bi ga našao ! Ima kao neka zvezda padalica ili tako nešto, i ona pada jednom u milion godina. I sad taj jedan dečak dok je padala zvezda padalica treba da poželi želju, i on kaže I want.. i onda mu pčela zasmeta i on kaže bee (kao pčela) .. a dog. I kad se spoji izgleda kao da je rekao Želim da budem pas. I sledećeg jutra on se budi kao pas i sad se tu svašta dešava ali sad ne mogu da se setim :(

Evo, da ti ispunim zelju. Nadam se da pcela nije bila blizu dok si pozeleo ;)

http://www.allmovie.com/movie/a-dogs-tale-v184740

Trazim jedan film vec dva dana (mislim da se zove fantom) ali nigde ne mogu da nadjem link tog filma secam se scene (mislim da je na pocetku) oni su dva druga i trce zajedno prelazeci neke prepreke(radili su parkour) i onda taj njegov drug kad je skocio slomio je nogu ... Glavni glumac ima plavu kosu, mislim izsatiran je...kasnije mu neki ljudi otkrivaju da roditelji koji ga izdrzavaju nisu njegovi pravi roditelji i otkrivaju mu legendu njegove porodice...kasnije on postaje fantom i posle su mu ubili roditelje...pa ako neko moze da mi nadje bar naziv filma ili ako moze link za skidanje ili gledanje online Hvala unapred Ajdete ljudi stavio sam ovo pre 5 dana i niko ne odgovara

Trazim jedan film vec dva dana (mislim da se zove fantom) ali nigde ne mogu da nadjem link tog filma secam se scene (mislim da je na pocetku) oni su dva druga i trce zajedno prelazeci neke prepreke(radili su parkour) i onda taj njegov drug kad je skocio slomio je nogu ... Glavni glumac ima plavu kosu, mislim izsatiran je...kasnije mu neki ljudi otkrivaju da roditelji koji ga izdrzavaju nisu njegovi pravi roditelji i otkrivaju mu legendu njegove porodice...kasnije on postaje fantom i posle su mu ubili roditelje...pa ako neko moze da mi nadje bar naziv filma ili ako moze link za skidanje ili gledanje online Hvala unapred Ajdete ljudi stavio sam ovo pre 5 dana i niko ne odgovara

http://www.imdb.com/title/tt1438437/
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Phantom_(miniseries)

Film sam gledao prije 10 godina, mislim da je americke produkcije, sjecam se samo radnje filma... Zena je plavusa, muz joj se ubija zato sto nije dobio unapredjenje, cak iako je ona zbog toga imala odnos sa njegovim sefom. Tada ona krece u osvetu ulazeci u kucu coveka koji je dobio posao umesto njenog muza...Pokusavajuci da zavede i njega i njegovog sina koji jos ide u skolu... mislim da je film snimljen pocetkom 90-ih, ako neko moze da pomogne??? Hvala!!!

Back