Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Ovako...
treba mi pomoc oko naziva jednog filma.Ne znam tacno ko u filmu glumi ali koliko se secam i nisu u pitanju neki poznatiji glumci.
Ono cega se odlicno secam jeste da je u pitanju americki film, da je u pitanju tinejdzerska komedija iz 90 godina i da je radnja filma smestena u nekom koledzu u Americi u koji dolazi novi ucenik koji ce igrom slucaja doci do nekog napitka koji se mu omoguciti da pomera stvari pogledom, da dize devojkama suknje a da im pritom i ne pridje i sl.
Secam se da sam kao klinac taj film imao na VHS-u, da sam ga gledao 100 puta ali koliko god sam se trudio nisam uspeo da se setio kako se zove.
Ako neko moze da mi pomogne oko toga bio bih mu zaista zahvalan...

P.S. I jos jedna mala pomoc, film po radnji dosta potseca na sledece filmove iz tog doba : TEEN WITCH , 18 AGAIN , SOUL MAN , FRATERNITY VACATION , NOBODY'S PERFECT i dr...

Hvala i pozdrav...

Ovako...
treba mi pomoc oko naziva jednog filma.Ne znam tacno ko u filmu glumi ali koliko se secam i nisu u pitanju neki poznatiji glumci.
Ono cega se odlicno secam jeste da je u pitanju americki film, da je u pitanju tinejdzerska komedija iz 90 godina i da je radnja filma smestena u nekom koledzu u Americi u koji dolazi novi ucenik koji ce igrom slucaja doci do nekog napitka koji se mu omoguciti da pomera stvari pogledom, da dize devojkama suknje a da im pritom i ne pridje i sl.
Secam se da sam kao klinac taj film imao na VHS-u, da sam ga gledao 100 puta ali koliko god sam se trudio nisam uspeo da se setio kako se zove.

P.S. I jos jedna mala pomoc, film po radnji dosta potseca na sledece filmove iz tog doba : TEEN WITCH , 18 AGAIN , SOUL MAN , FRATERNITY VACATION , NOBODY'S PERFECT i dr...

Hvala i pozdrav...

Možda ovaj?
http://www.imdb.com/title/tt0084945/

Borac za prava zivotinja

Re: Gledao sam film, ali ne znam kako se zove...
Original postavio filmofil80
Ovako...

Hvala i pozdrav...
Možda ovaj?
http://www.imdb.com/title/tt0084945/

Nazalost,nije taj film u pitanju ali vrlo moguce da je film koji ja trazim remake ovog filma.
I mislim da je film koji ja trazim ipak malo noviji od ovog filma.
Ako mozes, pomozi :) ..

Evo ovako:
Radnja filma se desava u zatvoru i prati dva lika (jedan je crnac) koji se stalno svadjaju i sta ti ja znam, ali na kraju ipak budu najbolji prijatelji. Ceo film pricaju o bekstvu iz zatvora ali nikad ne pobegnu.
Znam da je tesko ali ako neko zna neka pomogne.
E, da: nije "The Shawshank Redemption"

... ova rece jedan je crnac... a svi i u god damn prizonu su crnji od uglja... svi sem upravnika... on je iz Homicide-a...

Da li neko moze da mi pomogne da nadjem naziv filma koji sam gledao bash davno-pre nekih 10ak godina. Ne secam se ni jednog glumca nazalost...:( Uglavnom,radnja je sledeca:
Neki Djavolski sluga je na zemlji i pokusava da oslobodi djavola. Glvana stvar u filmu je ta da sluga moze da boravi u ljudskim bicima i moze da prelazi iz jednog ljudskog bica u drugo kroz oci(ako se ta dva ljudska bica pogledaju pravo u oci). Film pocinje tako sto neki lik pretrazuje mrtvace na nekom ratishtu i pogleda slucajno u oci nekog mrtvaca u kojem je bio taj sluga, pa sluga predje u njega. Film se zavrshava u nekoj crkvi(ili tako nekoj gradjevini:D) gde je zarobljen djavo. Tu su glavni glumac i josh neki sveshtenik stigli slugu. Sluga uspeva da predje u sveshtenika i secam se da glavni glumac kaze nesto u stilu "Boze oprosti mi" ili "Oce oprosti mi'' i ubija sveshtenika jer je sluga u njemu i nekako uspeva da zaustavi povratak djavola...molim vas pomozite mi, zaista mi se ponovo gleda ovaj film. Hvala unapred.

Poslednja izmena:
koja je epizoda srecnih ljudi kad neca cita pismeni zadatak o psu
"Život teče, a vreme nas gazi

Ljubiš nekog, a ljubav prolazi.

Životariš tako skoro celog veka,

A kod kuće niko te ne čeka.

On me čeka, on me uvek čeka,

Na kapiji jedna njuška meka.

Očima mi srce svoje daje,

Reči ne zna, ali zato laje.

Prijatelji nestaju u tami

I na kraju ostajemo sami.

Pruži šapu i repom zavrti

Verni druže života i smrti."

Hteo bih da vas zamolim ako mozete da mi pomognete u pronalazenju ovih filmova:

1.Film:novinarka sa nekog TV kanala odlazi u zatvor da napravi intervju sa zatvorenikom,on ubrzo potom izlazi i zaposljava se kod nje u redakciji.Stalno je opsednut njom pocinje da se zabavlja sa njenom cerkom.Kao dete ovaj zatvorenik je bio ocevidac ubistva svoje majke koje je pocinio njegov otac u trenucima preljube.Te slike ga stalno proganjaju.Dok je bio u zatvoru neki tip mu je govorio da kad god se uznemiri mora da se sa nekim predmetom koji nije ostar ubode jako u saku da bi se smirio i on mu poklanja taj predmet,sto on praktikuje stalno i po izlasku iz zatvora. Sef te redakcije gde on radi je zaljubljen u tu novinarku i stalno je spopada.Kada ju je jednom prilikom sef napao tu novinarku u njenoj kuci na nekoj proslavi ,ovaj zatvorenik se umesao i zbog toga biva otpusten iz redakcije.Zatim posle toga zadavi sefa te redakcije u njegovim kolima...Posto ta novinarka ima dosta obozavalaca on preuzima na sebe da odgovori na sva pisma koja stizu na njenu adresu te novinarke,a njenim obozavaocima lazno daje njegovu adresu u zatvoru na koju oni treba da mu pisu.Na kraju filma,bez obzira sto se zabavlja sa njenom cerkom dolazi u kucu te novinarke i spopada je i sa nekim velikim nozem se ubada u saku i posle toga dolazi i njena cerka u tu kucu gde zatice ovaj prizor,a nakon toga dolazi policija koja ga odvodi ponovo u isti zatvor.Da bi mu cuvar tog zatvora doneo hrpu pisama pitajuci ga:Ko bi tebi mogao ovoliko da pise,na sta on smejuci se odgovara:Moji obozavaoci!Tu je kraj filma!

2.Film: radnja filma se desava u Izraelu rec je o nekim agentima mosada dva muskarca i zena su glavni akteri jedan od agenata lazno gine a ta zena zna da je on ziv dok ovaj drugi agent misli da je on stvarno mrtav!! On se zgotivi sa tom zenom ,a ovaj sto je navodno mrtav,zajedno sa tom zenom postavlja eksploziv unutar nekog velikog crkvenog zvona na tornju neke katedrale koji treba tacno u odredjeno vreme da eksplodira,ali to ovaj drugi agent nezna!!Ta katedrala je u nekom od gradova u Izraelu jer je u filmu prikazan neki dugacki zid gde se Jevreji mole,a vidi se i lokalno stanovnistvo arapi i ostali zitelji!On uspeva da otkrije taj eksploziv neznajuci da su ga ovo dvoje postavili i penjuci se uz neke stepenice tog tornja u toj katedrali pronalazi aktiviran eksploziv sa satom koji vrsi odbrojavanje unutar tog velikog crkvenog zvona!!I tu dolazi do pucnjave izmedju njega i ove zene i ovog tipa koji je navodno mrtav,a on se iznenadjuje kad vidi da oni stoje iza toga!Na kraju ih on oboje ubija i deaktivira taj eksploziv!!!

Da li mozda neko zna o kojim filmovima je rec??

Da li neko moze da mi pomogne da nadjem naziv filma koji sam gledao bash davno-pre nekih 10ak godina. Ne secam se ni jednog glumca nazalost...:( Uglavnom,radnja je sledeca:
Neki Djavolski sluga je na zemlji i pokusava da oslobodi djavola. Glvana stvar u filmu je ta da sluga moze da boravi u ljudskim bicima i moze da prelazi iz jednog ljudskog bica u drugo kroz oci(ako se ta dva ljudska bica pogledaju pravo u oci). Film pocinje tako sto neki lik pretrazuje mrtvace na nekom ratishtu i pogleda slucajno u oci nekog mrtvaca u kojem je bio taj sluga, pa sluga predje u njega. Film se zavrshava u nekoj crkvi(ili tako nekoj gradjevini:D) gde je zarobljen djavo. Tu su glavni glumac i josh neki sveshtenik stigli slugu. Sluga uspeva da predje u sveshtenika i secam se da glavni glumac kaze nesto u stilu "Boze oprosti mi" ili "Oce oprosti mi'' i ubija sveshtenika jer je sluga u njemu i nekako uspeva da zaustavi povratak djavola...molim vas pomozite mi, zaista mi se ponovo gleda ovaj film. Hvala unapred.

http://www.imdb.com/title/tt0139465/ ;)

Dokumentarac o Budizmu. Ne znam čija je proizvodnja, gledao na B92 pre mislim 4-5godina :)
Dakle veći deo priče je baziran na Sidartinim iskušenjima i životu, dakle životna priča Sidarte, mada se ne sećam najbolje,
sećam se jednog broja scena kada on ostane kraj drveta npr. pada kiša itd, kasnije mu se pojavljuju neke zgodne ženske međutim odoleo je iskušenju, itd.
Ne znam kako bih objasnio bolje, ko je gledao možda će prepoznati...

Sad sam se setio jednog filma koji trazim vec dugo. Gledao sam ga na Hallmarku, i to nekih 20-30 minuta, i to pre jedno 2-3 godine. U svakom slucaju, radi se o radio voditelju, koji pusta R&B na radiju, u svojoj emisiji, a inace je belac (danas to nije nista neuobicajeno, ali cini mi se da film nije smesten u danasnjicu, mozda gresim), i tako on postane popularan medju crnackom zajednicom, secam se scene kad ga ceka 5-6 crnaca ispred zgrade gde radi i daju mu neke R&B ploce da pusti u emisiji. Eto toliko, ako neko zna nek napise

Da se mozda na temi nije pojavio neko ko zna? :)

Ovako film ide, ne sjecam se bas najbolje cijele price .. Lik sretne neku djevojku u nekom vozu i sad oni su zajedno, ljubav na prvi pogled i sranje, medjutim ona ga odradi za kes .. Posle toga na kraju filma, on opet u tom vozu i vidi nju kako odradjuje drugog lika .. ?

I jos jedan .. Francuski je u pitanju .. Neki cuvar zatvora dobije na lotu,ali zajedno sa zatvorenikom, a njegova zena pokupi listic i ode na neki odmor, tako nesto .. Jedan dio radnje se odvija u pustinji za vrijeme paris-dakar relija :)

Poslednja izmena:

Back