apanachka
Početnik
- Poruka
- 31
mozda ovo...
Ha ha ha... Ladno je taj!! Svaka cast majstore!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda ovo...
Ovako...
treba mi pomoc oko naziva jednog filma.Ne znam tacno ko u filmu glumi ali koliko se secam i nisu u pitanju neki poznatiji glumci.
Ono cega se odlicno secam jeste da je u pitanju americki film, da je u pitanju tinejdzerska komedija iz 90 godina i da je radnja filma smestena u nekom koledzu u Americi u koji dolazi novi ucenik koji ce igrom slucaja doci do nekog napitka koji se mu omoguciti da pomera stvari pogledom, da dize devojkama suknje a da im pritom i ne pridje i sl.
Secam se da sam kao klinac taj film imao na VHS-u, da sam ga gledao 100 puta ali koliko god sam se trudio nisam uspeo da se setio kako se zove.
Ako neko moze da mi pomogne oko toga bio bih mu zaista zahvalan...
P.S. I jos jedna mala pomoc, film po radnji dosta potseca na sledece filmove iz tog doba : TEEN WITCH , 18 AGAIN , SOUL MAN , FRATERNITY VACATION , NOBODY'S PERFECT i dr...
Hvala i pozdrav...
nema na cemu..cokoladu mi mozes poslati na kucnu adresu
![]()
Evo ovako:
Radnja filma se desava u zatvoru i prati dva lika (jedan je crnac) koji se stalno svadjaju i sta ti ja znam, ali na kraju ipak budu najbolji prijatelji. Ceo film pricaju o bekstvu iz zatvora ali nikad ne pobegnu.
Znam da je tesko ali ako neko zna neka pomogne.
E, da: nije "The Shawshank Redemption"
... ova rece jedan je crnac... a svi i u god damn prizonu su crnji od uglja... svi sem upravnika... on je iz Homicide-a...
Nazalost,nije taj film u pitanju ali vrlo moguce da je film koji ja trazim remake ovog filma.
I mislim da je film koji ja trazim ipak malo noviji od ovog filma.
Ako mozes, pomozi..
Da li neko moze da mi pomogne da nadjem naziv filma koji sam gledao bash davno-pre nekih 10ak godina. Ne secam se ni jednog glumca nazalost...Uglavnom,radnja je sledeca:
Neki Djavolski sluga je na zemlji i pokusava da oslobodi djavola. Glvana stvar u filmu je ta da sluga moze da boravi u ljudskim bicima i moze da prelazi iz jednog ljudskog bica u drugo kroz oci(ako se ta dva ljudska bica pogledaju pravo u oci). Film pocinje tako sto neki lik pretrazuje mrtvace na nekom ratishtu i pogleda slucajno u oci nekog mrtvaca u kojem je bio taj sluga, pa sluga predje u njega. Film se zavrshava u nekoj crkvi(ili tako nekoj gradjevini) gde je zarobljen djavo. Tu su glavni glumac i josh neki sveshtenik stigli slugu. Sluga uspeva da predje u sveshtenika i secam se da glavni glumac kaze nesto u stilu "Boze oprosti mi" ili "Oce oprosti mi'' i ubija sveshtenika jer je sluga u njemu i nekako uspeva da zaustavi povratak djavola...molim vas pomozite mi, zaista mi se ponovo gleda ovaj film. Hvala unapred.
Aurora, ZNACI HVALA TI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trazim ovaj film vec dugo. Probao sam na jedno 5-6 stranih foruma i 2-3 nasa i nista. HVALA TI josh jednom. Ako si iz BG ili negde u blizini, imash pitje![]()
Nema na cemu.
Mnogo juznije od Bg-a, ali hvala u svakom slucaju!![]()
Sad sam se setio jednog filma koji trazim vec dugo. Gledao sam ga na Hallmarku, i to nekih 20-30 minuta, i to pre jedno 2-3 godine. U svakom slucaju, radi se o radio voditelju, koji pusta R&B na radiju, u svojoj emisiji, a inace je belac (danas to nije nista neuobicajeno, ali cini mi se da film nije smesten u danasnjicu, mozda gresim), i tako on postane popularan medju crnackom zajednicom, secam se scene kad ga ceka 5-6 crnaca ispred zgrade gde radi i daju mu neke R&B ploce da pusti u emisiji. Eto toliko, ako neko zna nek napise
Da se mozda na temi nije pojavio neko ko zna?![]()
Ti si boginjasvaka cast, znaci ovaj film trazim godinama. Evo repke
Sto kaze Garret, da si negde blize imas i pice
Thank you, thank you very much!
Mozda, kad sledeci put budem u Bg-u.![]()
Ovako film ide, ne sjecam se bas najbolje cijele price .. Lik sretne neku djevojku u nekom vozu i sad oni su zajedno, ljubav na prvi pogled i sranje, medjutim ona ga odradi za kes .. Posle toga na kraju filma, on opet u tom vozu i vidi nju kako odradjuje drugog lika .. ?