Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

E ovako, potrebna mi je pomoc u vezi sledeceg filma cijeg imena ne mogu da se setim.

Dva ortaka, studenta, dolaze u Fort Lauderdale (mislim - znam da je na Floridi a 80% sam siguran da je u pitanju Fort Laud.) na raspust. Tamo se povezuju sa nekim Delta-Gama bratstvom, nalaze devojke, upoznaju i neku zensku koja ima para i koja im kupuje garderobu; takodje je zaduzena za prijem devojaka, da li u to bratstvo ili ima neku agenciju, pa njih dvojicu angazuje da daju svoje "strucno" misljenje na osnovu izgleda devojaka.

To je otprilike ono cega se secam. Film je iz druge polovine osamdesetih ili samog poceka devedesetih, znam da se jedan ot te dvojice zove Tommy. Pre desetak godina je cesto prikazivan na jednoj nishkoj lokalnoj televiziji (Banker), pa ako ima i nekog iz Nisa mozda bi mogao da se seti.

Hvala unapred.

Ovaj film se prikazivao dva puta na RTS-u pre par godina i sad videh ovu temu pa ajde da probam, mozda se neko seti ili mu bude poznato.
Dve devojke, drugarice planiraju da otputuju negde zajedno i ne jave se rodeteljima i odu negde tipa Kina , Japan ne znam tacno i neki lik im na aerodromu podmetne drogu a u toj zemlji je to jako kaznjivo i zavrse u zatvoru i tamo ih neka zena-upravnica malteretirala, nekako uspeju da pozovu roditelje ali nece da ih oslobode jer im naprave foru ti majmuni iz zatvora da su kao priznale da je droga nihova i na kraju filma jedna od drugarica resi da prizna da je njeno u korist prijteljice da bi je pomilovao taj nihov car a ova ostaje dozivotno u zatvoru. Nisam bas lepo prepricala ali film je tako dobar, nije star film sta znam,snimljen mozda krajem devedesetih pocetkom dvehiljadite... Meni su suze isle na kraju kako je drljiv a inace nisam placip.... Cini mi se da je u nazivu filma neki grad iz Azije... MOLIM VAS, ko se seti ima cokloadu od mene :) : Hvala vam unapred!

Brokedown Palace (1999)
http://www.imdb.com/title/tt0120620/

Tamannnn....
Vdeh ovu temu među "novim porukama"pa da pitam...
(prekj)Juče dok sam ručala, keva je "gledala" tj. spavala sa daljinskim u ruci neki domaći, film.
Nisam uspela da vidim na kom kanalu je bio, ali me iznanadila jurnjava kolima (bukvalno) kao u Američkim filmovima ali je u igri bio pandurski "stojadin" :eek:
Onih 10-ak min. koliko sam videla, učinilo mi se poprilično interesantno, tj. neobično. Jer em je tu "stojadinka", em mi grad deluje onako kao u stara dobra vremena (pre cca.četvrt veka), nema bilbordi i tako te gluposti. Film deluje poprilično star a opet, u jednom trenutku čini mi se da sam videla kako panduri prate kretanje tog automobila na kompjuteru. .Ne znam ko glumi, niko mi nije delovao poznato ili sam ćorava.
Ne znam zašto ali mi se juče (tj.prekjuče) to ceo dan vrtelo u glavi.Baš je ostavilo utisak na mene onih 10-ak minuta.
Ali pošto je tv bio naštimovan da se ugasi, on se isključio a ja nisam htela da budim kevu da joj uzmem daljinski da proverim šta je.
:)

Tamannnn....
Vdeh ovu temu među "novim porukama"pa da pitam...
(prekj)Juče dok sam ručala, keva je "gledala" tj. spavala sa daljinskim u ruci neki domaći, film.
Nisam uspela da vidim na kom kanalu je bio, ali me iznanadila jurnjava kolima (bukvalno) kao u Američkim filmovima ali je u igri bio pandurski "stojadin" :eek:
Onih 10-ak min. koliko sam videla, učinilo mi se poprilično interesantno, tj. neobično. Jer em je tu "stojadinka", em mi grad deluje onako kao u stara dobra vremena (pre cca.četvrt veka), nema bilbordi i tako te gluposti. Film deluje poprilično star a opet, u jednom trenutku čini mi se da sam videla kako panduri prate kretanje tog automobila na kompjuteru. .Ne znam ko glumi, niko mi nije delovao poznato ili sam ćorava.
Ne znam zašto ali mi se juče (tj.prekjuče) to ceo dan vrtelo u glavi.Baš je ostavilo utisak na mene onih 10-ak minuta.
Ali pošto je tv bio naštimovan da se ugasi, on se isključio a ja nisam htela da budim kevu da joj uzmem daljinski da proverim šta je.
:)

A da nisi slučajno gledala Fantoma? http://www.imdb.com/title/tt0810089/

Beogradski fantom (tako se zove i film), o stvarnom liku sa kraja sedamdesetih, koji je u ukradenom poršeu izluđivao policiju : ) Pre dve godine su napravili film o tome, ima dosta jurnjave, noću kroz centar Beograda.
A čini mi se da u Davitelju takođe ima jurnjave ...

E pa onda je to to. E baš ti Fala :)
Nisam uspela iz daleka da provalim jel porše,ferari il' lambordžini :lol:

Molim za pomoc,novi sam ovde :)
Gledao sam film,americki je i malo je stariji.Uglavnom,grupa sportista sa jos par ljudi putovali su avionom i dozive nesrecu u sred planina prepunih snega.Posto su neki preziveli,a pomoci nije bilo,morali su da se suoce sa gladju i drugim problemima,tako da su ostavsi bez hrane,poceli da jedu tela svojih poginulih kolega da bi preziveli.Film je nedavno bio na TV,ali sam zaboravio kako se zove!Da li neko moze da pomogne?
hvala unapred.:worth:

Pozdrav.

Film sam gledao 90ih, prvi i jedini put i ne secam se nicega po cemu bi samostalno mogao da dodjem do naslova. Romanticna komedija valjda, americka, iz 90ih. Radnja filma se vrti oko mladjeg momka koji je zaljubljen u stariju, sredovecnu zenu. Koliko se secam, izmedju njih se razvija i neka romansa, imaju tu neke scene na mesecini i tako. :) Ona shvata da veza nema perspektivu i raskida, ali on ne odustaje. Poslednja ili jedna od poslednjih scena mi je ostala upecatljiva. Ona odlazi nekuda kolima, iz grada ili tako nesto, a on je ceka pored puta i ruci drzi transparent na kome pise - Volim te, Oprosti mi ili nesto sl. Ona prodje pored njege ne obaziruci se puno, ali cim predje predstojeci prevoj ugleda citav niz transparenata sa istom porukom pobijenih pored puta. To je natera da se predomisli i sve se okonca happy endom. :)

Ako neko zna nesto vise, bilo bi od pomoci. Hvala :)

Poslednja izmena:
Dragi moji forumasi. Gledao sam davno jedan film, ne znam ni kako se zove, ni ko glumi u njemu, ama bas nista o njemu ne znam. Secam se nekih scena i radnji iz filma pa cu malo opisati i ako neko ista zna o tom filmu bio bih mu veoma zahvalan na pomoci. Dakle film je kao neka komedija-parodija na sve ove filmove tipa Ramba i ostalih svemocnih. A u filmu se radi o tome, kao vanzemaljci dosli na zemlju, u ljudskom su obliku, a njihov svemirski brod je u stvari kuca u kojoj su oni inace i stacionirani. Hvataju ljude i komadaju ih, odvajaju im udove, itd. Pa ide grupa ljudi da se ubaci medju njih i da ih pobiju. Secam se scene kako ti vanzemaljci imaju neki ritual da svi povracaju u jednu ciniju pa onda ta cinija ide od jednog do drugog pa svi piju, tako da je i jedan koji covjek koji se ubacio medju njih morao da pije. Sjecam se i scene kako je jedan gadjao bazukom u kucu da je raznese a neko otvori vrata od kuce u tom trenutku pa umesto kuce on raznese iza kuce kravu na livadu. Pa se secam i scene kako jedan visi na litici, jednom se rukom drzi za stene a u drugoj drzi automatski pistolj, a iznad njega stoji vanzemaljac i u ruci iznad glave drzi macolu kojom hoce da udari tog sto visi na litici, a ovaj sto visi pocne da puca iz tog pistolja i presece tom vanzemaljcu ruku u kojoj je drzao macolu i onda se ta macola zabije tom vanzemaljcu u glavu i ostane mu u glavi a ruka ta otkinuta i dalje drzi macolu. PA secam se scene gde taj padne niz liticu i udari glavom od stenu, otvori mu se lobanja i ispadne mu mali mozak i izgubi ravnotezu, pa onda on uzima mozak vraca ga u glavu i podvezuje maramom da ne moze ispasti. Pa ima jedna scena kako jedan cuci ispred kuce i pistoljem puca u pravcu vrata kuce i ubija vanzemaljce jednog po jednog i slaze ih tu na kamaru. Pa kasnije vanzemaljci krenu da beze sa zemlje i pokrecu svoj svemirski brod, tj tu kucu i vracaju se u svoj vanzemaljski oblik, a taj sto mu mozak ispao nalazi se u kuci i juri vanzemaljce motornom testerom. U jednom momentu proseca pod na spratu i skace kroz rupu na donji sprat i testerom busi rupu u glavi vanzemaljca i ulazi u njega pa u stomak i izlazi mu na dupe. Ne mogu vise scena da se setim. Uglavnom film je boli glava i zelim da ga pronadjem. OVOM PRILIKOM MOLIM SVE ONE KOJI ZNAJU NESTO O TOM FILMU DA MI JAVE, MNOGO MI ZNACI DA NADJEM TAJ FILM. UNAPRED SE ZAHVALJUJEM SVIMA NA POMOCI. S' postovanjem, Vladimir.

Back