emogirl
Zainteresovan član
- Poruka
- 400
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema na cemu,ako treba jos nesto samo kazi?
Ovaj film se prikazivao dva puta na RTS-u pre par godina i sad videh ovu temu pa ajde da probam, mozda se neko seti ili mu bude poznato.
Dve devojke, drugarice planiraju da otputuju negde zajedno i ne jave se rodeteljima i odu negde tipa Kina , Japan ne znam tacno i neki lik im na aerodromu podmetne drogu a u toj zemlji je to jako kaznjivo i zavrse u zatvoru i tamo ih neka zena-upravnica malteretirala, nekako uspeju da pozovu roditelje ali nece da ih oslobode jer im naprave foru ti majmuni iz zatvora da su kao priznale da je droga nihova i na kraju filma jedna od drugarica resi da prizna da je njeno u korist prijteljice da bi je pomilovao taj nihov car a ova ostaje dozivotno u zatvoru. Nisam bas lepo prepricala ali film je tako dobar, nije star film sta znam,snimljen mozda krajem devedesetih pocetkom dvehiljadite... Meni su suze isle na kraju kako je drljiv a inace nisam placip.... Cini mi se da je u nazivu filma neki grad iz Azije... MOLIM VAS, ko se seti ima cokloadu od mene: Hvala vam unapred!
Tamannnn....
Vdeh ovu temu među "novim porukama"pa da pitam...
(prekj)Juče dok sam ručala, keva je "gledala" tj. spavala sa daljinskim u ruci neki domaći, film.
Nisam uspela da vidim na kom kanalu je bio, ali me iznanadila jurnjava kolima (bukvalno) kao u Američkim filmovima ali je u igri bio pandurski "stojadin"
Onih 10-ak min. koliko sam videla, učinilo mi se poprilično interesantno, tj. neobično. Jer em je tu "stojadinka", em mi grad deluje onako kao u stara dobra vremena (pre cca.četvrt veka), nema bilbordi i tako te gluposti. Film deluje poprilično star a opet, u jednom trenutku čini mi se da sam videla kako panduri prate kretanje tog automobila na kompjuteru. .Ne znam ko glumi, niko mi nije delovao poznato ili sam ćorava.
Ne znam zašto ali mi se juče (tj.prekjuče) to ceo dan vrtelo u glavi.Baš je ostavilo utisak na mene onih 10-ak minuta.
Ali pošto je tv bio naštimovan da se ugasi, on se isključio a ja nisam htela da budim kevu da joj uzmem daljinski da proverim šta je.
![]()
Beogradski fantom (tako se zove i film), o stvarnom liku sa kraja sedamdesetih, koji je u ukradenom poršeu izluđivao policiju : ) Pre dve godine su napravili film o tome, ima dosta jurnjave, noću kroz centar Beograda.
A čini mi se da u Davitelju takođe ima jurnjave ...
hvala mnogo...necu ti b'ate ovo nikad zaboraviti...))
P.S.-kako da ti budzim reputaciju???
Brokedown Palace (1999)
http://www.imdb.com/title/tt0120620/
JAOOOO, hvala ti do neba, nikad ga ne bih nasla!!!!
Evo ovako:
Radnja filma se desava u zatvoru i prati dva lika (jedan je crnac) koji se stalno svadjaju i sta ti ja znam, ali na kraju ipak budu najbolji prijatelji. Ceo film pricaju o bekstvu iz zatvora ali nikad ne pobegnu.
Znam da je tesko ali ako neko zna neka pomogne.
E, da: nije "The Shawshank Redemption"