Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

nisam ovako skoro gledao ovaj film ali sacu ispricati cega se secam:
radi se o jednom momku koji se valjda svadjao sa nekim drugim momkom (bogatasem) koliko se secam oko devojke.tej bogatas se dobro tukao ali ovaj bas nije nesto znao,onda je on otisao kod nekog crnca da nauci neke borilacke vestine .svaki dan je odlazio tamo i vezbao,to je bila neka sala sa onim dzakovima gde je bilo jos neih ucenika ,a ujedno je tamo i ziveo taj trener (crnac).znam da su se na kraju borila ta dva momka i pobedio je ovaj siromasniji (mislim nije bio siromasan ali naspram ovog drugog jeste)
te sale se doro secam gde su trenirali a crnac nije dozvoljavao da se treninzi propustaju

ako neko zna neka javi :hvala: :hvala: :hvala: :hvala: :hvala: :hvala: :hvala: :hvala:

Mislim da je Never Back Down :)

e ljudi mozda sam malo dosadan ali evo da opisem jos jedan film:
jedan covek je bio ubijen a za to ubistvo je bio optuzen jedan beskucnik koji je ziveo u jednoj cevi kod te reke gde je ubistvo pocinjeno.on nije mogao da prica a na sudu ga je branila jedna devojka (advokat),ta devojka se jako udubila u taj slucaj i bila je ubedjena da beskucnik nije to uradio.na krtaju je otkrila da je kriv sudija koji je sudio beskucniku i sve se srecno zavrsilo .cica mica gotova prica,ako neko zna neka pise

:bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye:

Ljudi jel gledao neko film gde mladi bracni par odlazi na medeni mesec na naeko usamljeno ostrvo mislim... da bi vremenom zena provalila da je njen novopeceni muz u stvari psihicki bolesna licnost, i jedva uspeva da pobegne od njega... film je novijeg datuma (recimo snimljen u poslednjih desetak godina).

Ljudi jel gledao neko film gde mladi bracni par odlazi na medeni mesec na naeko usamljeno ostrvo mislim... da bi vremenom zena provalila da je njen novopeceni muz u stvari psihicki bolesna licnost, i jedva uspeva da pobegne od njega... film je novijeg datuma (recimo snimljen u poslednjih desetak godina).

Rekla bih da je "Devil's Pond". Odličan film.
http://en.wikipedia.org/wiki/Devil's_Pond

Jel neko zna ime filma:Jedan americki novinar sa jos nekom dvoicom ide u bosnu-sarajevo da uzme intervju sa haskim beguncem,saznaje da je na Čelebiću i pronalazi ga ,ali neuspeva da uzme intervju dok dodje do njega ima velike po smrt opasne prepreke.

u filmu glume srpski, hrvatski i americki glumci ,a jedan je glavni ali neznam mu ime a strasno je poznat.

Jel neko zna ime filma:Jedan americki novinar sa jos nekom dvoicom ide u bosnu-sarajevo da uzme intervju sa haskim beguncem,saznaje da je na Čelebiću i pronalazi ga ,ali neuspeva da uzme intervju dok dodje do njega ima velike po smrt opasne prepreke.

u filmu glume srpski, hrvatski i americki glumci ,a jedan je glavni ali neznam mu ime a strasno je poznat.

http://www.imdb.com/title/tt0455782/ ?

Zanimljiv opis :think: ...

Stari američki film, triler sa primesama horora. Čini mi se da je crno-beli, mada nisam sigurna. Priča o čoveku koji živi sa sestrom i pati od privremenog i delimičnog poremećaja vida, tj. vidi samo nejasne obrise. Neko pokušava da ga izludi, ali, kako to obično biva, čoveku ne veruju i misle da on ima audio i vizuelne halucinacije. U jednom trenutku mu se vraća vid i on otkriva da to čini njegova sestra.... Kraj je neobičan.

Znam da je ovo težak zadatak, i pouzdam se u znanje ovdašnjih filmofila.
Unapred hvala.
I ja čekam hoće li se neko javiti,pošto bi bilo lepo odgledati stari dobri film.Meni ovako po sadržaju vuče na Hičkoka...

Back