xena7
Poznat
- Poruka
- 9.607
Da li neko zna original naziv filma, u kome se opisuje ljubav izmedju Sopena i Francuske knjizevnice Zorz Sand?
http://www.imdb.com/title/tt0284406/
Ovo možda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li neko zna original naziv filma, u kome se opisuje ljubav izmedju Sopena i Francuske knjizevnice Zorz Sand?
Nije taj...
Eee... imam 2 pitanja ako mozete da mi pomognete....
1) Kako se na engleskom zove film, a nasi su ga preveli dve dzadjave dvocevke....
2) Nzm uopste kako se zove film ali radi se o nekom liku koji moze brzo da procita knjigu koja ima veliki broj strana... to mu je valjda kao neka moc... nzm
ovo nemam veze s ovom temom ali samo da pitam...
postoji li neki film odradjen na foru nesto kao film STARK RAVING MAD?

Pomagajte ljudi ako Boga znate...
Vec 3 meseca ne mogu da setim kako se zove film koji sam gledala kao klinka , tamo negde oko 90.tih god...
Umirem i ubicu se ako ga ne nadjem uskoro.
Film je moderna verzija Pepeljuge, ne secam se svega , ali kao ona je dizajner obuce u nekom gradu i da li je on princ ili neki bogatas , ne znam , pojavljuje se dobra vila na ulici u beloj bundi, divan , klinacki film.
Jedino cega se najbolje secam je poster , kao crvena cipela i da li on sedi na njoj ili tako nesto, bela pozadina...
POMAGAJTE!!!!
![]()
Zna li neko u kom filmu Bruce Willis izgovara Th-Th-Th-Th-Th-... That's all, folks. (Porky Pig)
Zdravo.trazim jedan film,ali nazalost imam sture podatke.gledala sam ga kao dete 1970,cini mi se da se zvao Opsednutost.Nije horor,triler je,ili drama.Radi se o bogatom coveku,koji ima sve u zivotu,srecno je ozenjen i ima kcer Sandru,devojcicu oko pet godina.Jednog dana upadaju mu u kucu kidnaperi,i otimaju mu porodicu.On je ocajan,zatvara se u sebe,i dobija poruke da ako zeli da vidi porodicu,donese jako veliku sumu novca,i da ne obavestava policiju.On ipak govori policiji,i kada policija otkriva,kidnaperi beze sa zenom i detetom,i ginu svi.on je slomljen,povlaci se u sebe,i godinama ni sa kim ne kontaktira,i posle 20 dodina odlazi u Italiju,i srece lepu mladu zenu,u koju se na prvi pogled zaljubljuje,tim pre sto strahovito lici na njegovu zenu,koju nikad nije prezalio.Saznaje da je to kcer njegovih poslovnih prijatelja,koji dugo nisu mogli imati dece,da zivi i radi tamo,i on sve cini da je osvoji,gubi glavu za njom.jedanput je dovodi kod sebe kuci,i ona mu pretrazuje iz radoznalosti kucu,i nalazi u sobi ucenjivacko pismo o otkupnini,i shvata da je on jako bogat,ostavlja mu pismo,sa porukom da ce ga cekati na bokovima,da ne zove policiju,ako mu je stalo do porodice,i odlazi.On uzima novac,odlazi kod prijatelja napola poludeo,govoreci da mu je porodica ziva,i prijatelj mu govori da njemu da novac,da ce on odneti ucenjivacu.odnosi na dokove,ona dolazi,ali dok uzima prazan kofer,dolazi njen otac,i kaze joj sta to radi,i da on nema novca za nju,govoreci joj:Nema on novaca za tebe,Sandra!Ona pocinje da place,i u momentu se seti detinjstva,vracaju joj se slike,seca se svega,i da je njeno pravo ime sandra,da je kao mala oteta sa majkom,kada je policija stigla,kidnaperi odvode njenu majku,a umesto nje uzimaju cebe,i kada poginu,njen pravi otac misli da ih je obe izgubio,ona ostaje sa laznim ocem,koji je godinama truje protiv njenog pravog oca,i shvata da joj je onaj bogati biznismen otac!pojavljuje se on,u besu krece da je ubije,ali ona place,hvata se za njega,place na sav glas i vice:tata,tata.glavni glumac je holivudski,popularan,crne kose,ali ne mogu da se setim kako se zove,pa molim nekog da mi pomogne,jer sam veliki filmofil,i jako volim te stare filmove.Film bi trebao biti radjen negde izmedju 1959-1980 javite na email adresu:marijaegipcanka@gmail.com![]()
Možda die hard 3 kad kad se podsmeva Simonu(Jeremy Irons) što muca...?
Možda die hard 3 kad kad se podsmeva Simonu(Jeremy Irons) što muca...?
)