- Poruka
- 29.500
Da nije ovaj?da li neko zna kako se zove film, gde par ide na neku viknedicu i onda tamo pokusavaj da ih ubiju?
https://www.imdb.com/title/tt13109952/?ref_=nm_flmg_act_6
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nije ovaj?da li neko zna kako se zove film, gde par ide na neku viknedicu i onda tamo pokusavaj da ih ubiju?
Može biti da je ovaj film, L'arbre de Noël,Film je prikazan na RTB-u, negde druga polovina 80-ih. Francuski. Otac i sin odlaze u južni Pacifik da provedu odmor zajedno. Otac voli da roni i zaranja da traži školjke a klinac ga čeka u čamcu na površini. Međutim, tada Francuzi vrše atomsku probu na pustom ostrvu oko Nove Kaledonije, i jak radioaktivni talas zahvati klinca ali oca mnogo manje jer je bio pod vodom dovoljno dugo da izbegne najgore. Klinac se vrlo brzo razboli od leukemije i otac sa njim provodi poslednje dane života nerazdvajajući se. Ja se kao kroz maglu sećam nekog naziva u tadašnjoj TV reviji "božićno drvo" ili "božićna jelka" ali zaista nisam 100% siguran da je to tačan naziv.
Unapred hvala.
Kreni prema meni je naziv filmaNazalost nije to taj film,bas sam taj gledao na jutjubu,ma nije ni slican kao ovaj sto trazim.U ovom filmu je Danilo Lazovic instruktor i vozi Yuga 45(boja crvena),bas sam zapamtio auto skola''Semafor'',a Liljana Blagojevic polaze voznju upravo kod Danila Lazovica.Ako se neko seti naziv ovoga filma neka javi.Unapred zahvaljujem
El dragón( Tv series 2019-)Video sam neki insert, isecak na netu gde neki lik prica kako je srpska mafija opasnija i kako jedu svoje neprijatelje i da je opasnija od meksicke i ne znam da li se radi o seriji ili filmu i strasno me kopka da nadjem taj film, video...
Jel zna mozda neko o cemu je rec?
Јужни ветарVideo sam neki insert, isecak na netu gde neki lik prica kako je srpska mafija opasnija i kako jedu svoje neprijatelje i da je opasnija od meksicke i ne znam da li se radi o seriji ili filmu i strasno me kopka da nadjem taj film, video...
Jel zna mozda neko o cemu je rec?
Ne verujem, nisam gledao a ovo je bilo na engleskom...Јужни ветар
I tamo pricaju engleakiNe verujem, nisam gledao a ovo je bilo na engleskom...
Jel znas mozda u kojoj sezoni se to desava?I tamo pricaju engleaki
Mislim da je u leto al nisam siguranJel znas mozda u kojoj sezoni se to desava?
Mozda je u pitanju film " True Romance " - iz 1993. - e , https://www.imdb.com/title/tt0108399/?ref_=nm_knf_t_1 .Tražim film, stariji je negde 80 ih 90 ih strani verovatno Holivudski. Naime, zaljubljeni par ima neki kontakt sa mafijom čini mi se i onda pokušavaju da beže preko granice mislim da idu u Meksiko. Na kraju filma ubijaju tog muškarca. Ime filma mislim da je kao dva njihova imena, na primer Džo i Lusi tako nešto, dosta poznat film. Ne mogu da se setim nikako već par dana. Molim pomoć.
Supermen Luis i Kent?Tražim film, stariji je negde 80 ih 90 ih strani verovatno Holivudski. Naime, zaljubljeni par ima neki kontakt sa mafijom čini mi se i onda pokušavaju da beže preko granice mislim da idu u Meksiko. Na kraju filma ubijaju tog muškarca. Ime filma mislim da je kao dva njihova imena, na primer Džo i Lusi tako nešto, dosta poznat film. Ne mogu da se setim nikako već par dana. Molim pomoć.
Nema veze sa Juznim vetrom vec je iz serije Power ali ne znam iz koje sezone i epizode samo...Mislim da je u leto al nisam siguran
Power rengers?Nema veze sa Juznim vetrom vec je iz serije Power ali ne znam iz koje sezone i epizode samo...
https://www.google.com/amp/s/www.te...vidjaci-americka-serija-puna-stereotipa-video
Nisam sigurno, obični su ljudi i na kraju filma ide poznata scena kako muškarac gine od strane policije. Film je sličan kao scarface, u takvom nekom stilu je. Tačno se sećam banalne scene gde žena ide do prodavnice da kupi hranu jer beže od policije i u većini filma su u autu. Hvala na odgovoru svakako.Supermen Luis i Kent?
Ima vise delova odusevices se.
Ne znam tacno da li i u jednom delu supermen gine alim mislim da si pogresio u vezi filma?
To je onaj kada otme kevin koster onog malog pa ga onda on ubije tj taj mali njega ubije pistoljem tj ne ubije vec ga pogodi pistoljem tj upucaga ali ga ne ubije tj ubi ga policajac a taj mali tj nike on policajac rj ide on sa njim tj policajac isto ali ne sa njim vec ga trazi tj keven koster toga policajca ne trazi vec mali tj ne trazi ni njega policajac tj traze ga jer mu je oto sina tj ne njemu ni policajcu ni kevinu kosteru mi ne malom vec ro ti je taj film eto!Nisam sigurno, obični su ljudi i na kraju filma ide poznata scena kako muškarac gine od strane policije. Film je sličan kao scarface, u takvom nekom stilu je. Tačno se sećam banalne scene gde žena ide do prodavnice da kupi hranu jer beže od policije i u većini filma su u autu. Hvala na odgovoru svakako.
Ja se sjecam filma "Bozicna jelka"o djecaku oboljelom od leukemije...plakala sam kao kisa.Film je prikazan na RTB-u, negde druga polovina 80-ih. Francuski. Otac i sin odlaze u južni Pacifik da provedu odmor zajedno. Otac voli da roni i zaranja da traži školjke a klinac ga čeka u čamcu na površini. Međutim, tada Francuzi vrše atomsku probu na pustom ostrvu oko Nove Kaledonije, i jak radioaktivni talas zahvati klinca ali oca mnogo manje jer je bio pod vodom dovoljno dugo da izbegne najgore. Klinac se vrlo brzo razboli od leukemije i otac sa njim provodi poslednje dane života nerazdvajajući se. Ja se kao kroz maglu sećam nekog naziva u tadašnjoj TV reviji "božićno drvo" ili "božićna jelka" ali zaista nisam 100% siguran da je to tačan naziv.
Unapred hvala.
Јесте, то је тај. Sunrise 1 ми рече. Иначе филм се у оригиналу зове L'arbre de Noël,Ja se sjecam filma "Bozicna jelka"o djecaku oboljelom od leukemije...plakala sam kao kisa.
Samo se ne sjecam uvoda,o tome kako se razbolio.To je taj film sigurno..."Bozicna jelka".
Film sam gledao nedavno ali sam zaboravio kako se zove. Mislim da je snimljen početkom 2000tih. U filmu hipiji se voze kombijem i preturaju po kontenjerima. Jedna devojka koja se posvađala sa majkom im se pridruži. Kasnije se potuče sa drugom devojkom iz njihove grupe. U jednoj sceni oni joj iz torbe izvade sve stvari. U jednoj sceni lik koji je njihov glavni ubaci jednog dečaka iz njihove grupe u kontenjer i dečak se nabode na oštar predmet , iskrvari i umre. Oni ga ostave i odu. Kasnije tu devojku pronađe njena majka i pridruži se hipijima. Njihov glavni ubaci u bunar neke od njih, kasnije ih izvadi. Devojka se na kraju razočara što im se pridružila i zajedno sa još jednim mladićem ih napusti. Film se završava kako idu na autoputu i igraju. Jel zna neko koji je to film?