Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

evo ovako, film je jako star, bio sam bas klinac kad sam gledao a radi se o tome da je jedan lik imao za kuma smrt, posto drugi niko nije hteo da mu bude kum, kasnije je taj mali porastao i postao doktor, i zahvaljujuci svom kumu nije postojala bolest koju nije mogao da izleci, e onda su ga pozvali da spasi neku devojcicu a on se obratio kumu i tad mu je ovaj rekao da ako nju spasi neko drugi ce morati da ode umesto nje, rekli su njegovom oco i otac je rekao samo neka je spasi a za posledice nije mario tad. Otisli su na neku reku kojom su plovile mnogo upaljene svece i smrt mu je rekla, vidis ovu malu koja samo sto se nije ugasila e to je sveca tvoje crke, uzmi neku drugu odaberi i stavi preko nje, i on stavi najvecu u tom trenutku devoka se oporavi a li kinac umire ...

tako nesto valjda sam se najbitnijih delova setio, ako neko zna neka napise kako se zove.

hvala :)

Vec sam pocela da te gubim na pola recenice. Mnogo je dosadno to izlaganje, sigurno je i film takav. Ne znam bas koji je posto nisam sve procitala. Ako nisi sanjao taj fim, u sto sumnjavm, to bi mogao da bude Macario. Proveri da nisi sanjao taj film.

Nema na cemu, ali nauci da pises, molim te. Bar iz titlova mozes da naucis da se kaze: Hvala.

Evo i ja da vam se obratim za pomoc:kao klinac sam u bioskopu gledao neki kunf-fu,karate film malo se secam o filmu ali se secam da je glumila Linda Evans (ili neka koja bas lici na nju) u filmu je neki tip trazio nekog tipa koji se zvao apcihaaa,trazio ga je u kineskoj cetvrti i nije mogao da ga nadje i posto su tu i neke kineske pekare ili kuhinje on je zbog brasna kihnuo i javlja mu se covek koji se zove apcihaaaaa.Secam se jos i da su neke nindze otele Lindu Evans,dovezli je crnim kolima u neku veliku kucu i skinuli je golu i obrijali joj glavu pa joj onda po celom telu i po glavi napisali nesto kineskim ili japanskim slovima.Mislim da su nasi bili preveli taj film nesto kao "u kandzama zmaja ili tigra"tako mi se barem cini i cini mi se da sam nekako u to vreme gledao i konan-a II deo isto u bioskopu...Na imdb-u nema sa Lindom nijedan takav film mada sam bio bas siguran da je ona u pitanju.

Ona nije glumila u kung fu filmovima, znaci taj film - ne postoji. Ja mislim da si ti gledao nesto pred spavanje i da si ti to sanjao, pa mislis da si gledao taj film. Dakle, taj film, prosto - ne postoji.

Evo i ja da vam se obratim za pomoc:kao klinac sam u bioskopu gledao neki kunf-fu,karate film malo se secam o filmu ali se secam da je glumila Linda Evans (ili neka koja bas lici na nju) u filmu je neki tip trazio nekog tipa koji se zvao apcihaaa,trazio ga je u kineskoj cetvrti i nije mogao da ga nadje i posto su tu i neke kineske pekare ili kuhinje on je zbog brasna kihnuo i javlja mu se covek koji se zove apcihaaaaa.Secam se jos i da su neke nindze otele Lindu Evans,dovezli je crnim kolima u neku veliku kucu i skinuli je golu i obrijali joj glavu pa joj onda po celom telu i po glavi napisali nesto kineskim ili japanskim slovima.Mislim da su nasi bili preveli taj film nesto kao "u kandzama zmaja ili tigra"tako mi se barem cini i cini mi se da sam nekako u to vreme gledao i konan-a II deo isto u bioskopu...Na imdb-u nema sa Lindom nijedan takav film mada sam bio bas siguran da je ona u pitanju.

Najverovatnije je glumica Cynthia Rothrock..
e sad koji film......mozda....u filmu Tiger Claws zove se ..Linda Masterson.....
ima tri dela..mozda nije ni u jednom...

http://www.imdb.com/name/nm0001686/?ref_=fn_al_nm_1

Poslednja izmena:
Ovako: Film je novijeg datuma,gledao sam ga na RTS1.
Slabo se secam filma,pokusacu koliko toliko da objasnim.
Secam se samo ovoga.Grupa vojnika,msm da su bili marinci,iskrcavaju iz camaca,negde u nekoj drzavi u Africi.
I sacam se da je bio moderan rat.
Mislio sa da se film zove Marinci,ali nije,mislim da u nazivu ima rec "marinci" ili mozda ne,ne znam..ne secam se..
Eto ako neko zna,neka kaze..
Nmg bolje da objasnim,slabo se secam filma..

Secam se samo ovoga.Grupa vojnika,msm da su bili marinci,iskrcavaju iz camaca,negde u nekoj drzavi u Africi.
Mislio sa da se film zove Marinci,ali nije,mislim da u nazivu ima rec "marinci" ili mozda ne,ne znam..ne secam se..

Koj rat je u pitanju?

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_films_featuring_the_United_States_Marine_Corps

Slabo se secas, a nisi ga gledao uopste. Sta nas ovde zamajavas? Da li si siguran da nisi sanjao taj film?

- - - - - - - - - -

Ti si jos ludji. Kako si se primio.

Цицка ајде за тебе један филм да ми нађеш !!! Може? Човек добростојећи опалио једну жену која је била његова разбрибрига!!! И после свршене ноћи није хтео да има везе са њом, али она то није схватила јер је била малко фију у глави па је после доброг секса још више почела да смара!!! Иако је уложио све напоре да је се отараси није успео јер она није била у могућности да резонује шта је добро а шта лоше ? Знаш ли можда који је филм у питању или сам га сањао ? :-)

Цицка ајде за тебе један филм да ми нађеш !!! Може? Човек добростојећи опалио једну жену која је била његова разбрибрига!!! И после свршене ноћи није хтео да има везе са њом, али она то није схватила јер је била малко фију у глави па је после доброг секса још више почела да смара!!! Иако је уложио све напоре да је се отараси није успео јер она није била у могућности да резонује шта је добро а шта лоше ? Знаш ли можда који је филм у питању или сам га сањао ? :-)

Ima vise filmova sa tom temom, ali mislim da si ti sanjao dva scenarija. Prvi da si ti taj bogatas. Drugi da si bio nekome zena. I u jednom, i u drugom lose ti se pise.

Da li neko zna kako se zove ovaj film.

U filmu im vise parova i prijatelja i pocinju da se medju njima desavaju ubistva. Stalno ide tako da posumnjas na nekoga ali ali taj nije ubica. Secam se neke scene gde se valjda pokvario auto pa su otisli kod nekog mehanicara i tu se valjda pijavljuje neki cekic ili tako nesto i ti posumnjas na mehanicara, da je ubica ali nije on. Onda neko od njih nadje jednu od devojaka iz drustvu obesenu u sobi... Koliko se secam, ubica je neko od njih. Naslova se ne secam ali je skup 2 ili 3 obicne reci poput sasvim, potpuno.... ali i nisam bas u potpunosti siguran, mozda sam pomesao naslove i filmove.
Ne glume neki poznati glumci.

Hvala

Sada sam se setio filma a imdb nesto ne radi pa ako neko zna:stari film,neki tip mislim da je bio casovnicar nekako dospeva u proslost to jest medju vitezove,sad da li je u pitanju nesto sa kraljem Arturom ili ne nisam siguran?

Ako već nisi pronašao, izvoli i uživaj! "A Connecticut Yankee in King Arthur's Court " (1949)

Poslednja izmena:

Back