Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579
evo ovako, film je jako star, bio sam bas klinac kad sam gledao a radi se o tome da je jedan lik imao za kuma smrt, posto drugi niko nije hteo da mu bude kum, kasnije je taj mali porastao i postao doktor, i zahvaljujuci svom kumu nije postojala bolest koju nije mogao da izleci, e onda su ga pozvali da spasi neku devojcicu a on se obratio kumu i tad mu je ovaj rekao da ako nju spasi neko drugi ce morati da ode umesto nje, rekli su njegovom oco i otac je rekao samo neka je spasi a za posledice nije mario tad. Otisli su na neku reku kojom su plovile mnogo upaljene svece i smrt mu je rekla, vidis ovu malu koja samo sto se nije ugasila e to je sveca tvoje crke, uzmi neku drugu odaberi i stavi preko nje, i on stavi najvecu u tom trenutku devoka se oporavi a li kinac umire ...
tako nesto valjda sam se najbitnijih delova setio, ako neko zna neka napise kako se zove.
hvala![]()
Vec sam pocela da te gubim na pola recenice. Mnogo je dosadno to izlaganje, sigurno je i film takav. Ne znam bas koji je posto nisam sve procitala. Ako nisi sanjao taj fim, u sto sumnjavm, to bi mogao da bude Macario. Proveri da nisi sanjao taj film.
fala ti![]()
Nema na cemu, ali nauci da pises, molim te. Bar iz titlova mozes da naucis da se kaze: Hvala.
Evo i ja da vam se obratim za pomoc:kao klinac sam u bioskopu gledao neki kunf-fu,karate film malo se secam o filmu ali se secam da je glumila Linda Evans (ili neka koja bas lici na nju) u filmu je neki tip trazio nekog tipa koji se zvao apcihaaa,trazio ga je u kineskoj cetvrti i nije mogao da ga nadje i posto su tu i neke kineske pekare ili kuhinje on je zbog brasna kihnuo i javlja mu se covek koji se zove apcihaaaaa.Secam se jos i da su neke nindze otele Lindu Evans,dovezli je crnim kolima u neku veliku kucu i skinuli je golu i obrijali joj glavu pa joj onda po celom telu i po glavi napisali nesto kineskim ili japanskim slovima.Mislim da su nasi bili preveli taj film nesto kao "u kandzama zmaja ili tigra"tako mi se barem cini i cini mi se da sam nekako u to vreme gledao i konan-a II deo isto u bioskopu...Na imdb-u nema sa Lindom nijedan takav film mada sam bio bas siguran da je ona u pitanju.
Ona nije glumila u kung fu filmovima, znaci taj film - ne postoji. Ja mislim da si ti gledao nesto pred spavanje i da si ti to sanjao, pa mislis da si gledao taj film. Dakle, taj film, prosto - ne postoji.